Eşimle tartışmam

kendinize ve cocugunuza layık gördüğünüz hayat buysa buyrun o adamla yasamaya devam edin. bir kere sınır aşılmış bundan sonra şiddet hayatınızda hep olacak.
"sen de onu kızdırmışsın canım" diyenlere de yuh olsun. yaptıgınız hiçbir şey şiddet görmenizi mesru kılmaz. cok mülayimse alsın ceketini dışarı çıksın; bu nasıl insan ki ilk tepkisi vurmak oluyor. normalleştirmeyin artık bunları.

Bu tartışma değil eşimin şiddeti diye atılması gereken bir başlık.
Siz kesinlikle gereksiz yere büyütmüş olsanız da şiddeti asla meşrulaştırmaz.
Öye taraftan sizin ayrılmak gibi bir niyetinizi olduğunu düşünmüyorum. Memur iseniz annemlerin evine mi gideyim tutumu da bi garip geliyor. Ya eşinizi evden postalarsınız yada kendinize bir ev tutup hayat kurarsınız. Ötesi gelsin benden af dilesin diye yapılan blöftür.

Selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Şiddet uyguladı ve siz hala özür dilemesini mi bekliyorsunuz.Ne kadar gurur kırıcı bir şey şiddet.Ne demek babamın bana tokat atmadığı yerde elin adamı gelip beni dövecek,çok çok ayıp.Bence bunu yapan devamını getirir artık,kendi ayaklarınızın üstünde duran birisiniz belli ki çıkın gidin ne kendinize ne çocuklarınıza bir canavar yetiştirmeyin.

Ailesini neden çağırdınız anlamadım.
Bi kaç konuda da denk geldim.
Siz kendini ifade edip eşinizle konuşabilirsiniz ailesi gelip de ne oldu ya da ne olacak.

Konu da eksik anlatım var, eşiniz eve gelince nasıl konuştunuz neler dediniz bu kısımlar eksik…

Selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Eşinizin üzerine gitmişsiniz o da size şiddet uygulamış tüm içindekileri dökmüş . Öfke kontrolünü yapamıyor Devamı gelir emin olun . Daha sık dayak yemeye hazır olun . Neden kadınlar dayak yedikten sonra ne yapmalıyım diye soruyor cidden anlamıyorum . Sonra sen dayak ye eşinin ailesi sana da kızsın ve bunu kabul et . Nasıl yani yaa neden yani . Çünkü seviyorum çünkü çocuğum var ??!! Bence gerçek sebepler çünkü kendimi sevmiyorum çünkü şiddet uygulamasına ben sebep oldum diye düşünüp kendimi suçluyorum çünkü ne der etraf diye düşünüyorum çünkü bir daha yapmaz belki özür diler yaralarım iyileşir sanıyorum .

Şiddet uyguladı ve siz hala özür dilemesini mi bekliyorsunuz.Ne kadar gurur kırıcı bir şey şiddet.Ne demek babamın bana tokat atmadığı yerde elin adamı gelip beni dövecek,çok çok ayıp.Bence bunu yapan devamını getirir artık,kendi ayaklarınızın üstünde duran birisiniz belli ki çıkın gidin ne kendinize ne çocuklarınıza bir canavar yetiştirmeyin.
Bence de

Back
X