Esimle tartismamiz :(

Esin sinir hastasimi cnm ?

Evet
Her tartışmada söyler
Ben sinir hastasiyim üzerime gelme der

Ama tedaviyi de bıraktı
Çok söyledim ilaclarina devam et dedim ama istemiyor
Daha 15 günlük evliyken cama vurdu eli kesildi
O zamanda kendimi çok suçlu hissetmistim

Canım ben zaten ders bitimine doğru mesaj yazdım
Çıkışta eve mi geleceksin doktora mi gideceksin dedim
Cevap gelmedi
Gecikince de ben aradim
Nerdesin canım dedim isim var dedi

Daha önce de yapmıştı
Nerde kaldin diye aradigimda toplantı varmış onu bekliyorum dedi ki evle okul arası 3 dakika ve toplantıya daha 40 dakika vardı
Ben o zaman da bozulmuştum
Aramasam haber vermeyecek miydin demiştim
O olayda güzelce anlatmistim eşime
Gecikecegin zaman haber ver ben evi kendimi yemeği ona gore ayarliyorum demiştim
Konusmamiza rağmen tekrarlaması beni kizdirdi

sadece merak etmişsin ne var bunda.Arayıp sorabilirsin. Eşinin ruh sağlığı yerinde değil belliki

Eşimin algilarinin farklı çalıştığını düşünüyorum artık

Ben genelde esimle iyi anlatiriz beni anlar kibar davranır diye düşünürken
Tartışma esnasında sana karşı dislerimi sıkmaktan yoruldum artık dedi
Beni surekli panik ettiriyorsun dedi
Aman bisey unuttum mu atladim mi diye düşünmekten panik oluyorum dedi
Doğal davranamiyorum sana dedi

Bence esinle konus. Burda konusmak yerine. Sorunun kaynagi gorunurde o. Ve kimse onu tanimiyor. İliskinin yapisi nedir, esinizin kisilik ozellikleri nedir.. En iyi siz biliyosunuz. Onunla konusup orta yol bulun.

Bence esinle konus. Burda konusmak yerine. Sorunun kaynagi gorunurde o. Ve kimse onu tanimiyor. İliskinin yapisi nedir, esinizin kisilik ozellikleri nedir.. En iyi siz biliyosunuz. Onunla konusup orta yol bulun.

Çok kez konuştum canım
Bu akşamda konuştum ama bana hiç tepki vermedi
Senle konuşarak anlasamiyoruz artık dedi

Sana bilet alayım git ben de biraz kafami dinlerim dedi
Bakalım sabah ozur dileyecek mi yoksa devam mi edecek

Allah allah.. Sorun sanirim sadece bu degl. Daha derin mevzular var.. Evden gondermeye calisiyor seni.. İlginc bi adam. Allah sabir versin

Allah allah.. Sorun sanirim sadece bu degl. Daha derin mevzular var.. Evden gondermeye calisiyor seni.. İlginc bi adam. Allah sabir versin

Esim biraz ilginç biri
Onu tanımaya anlamaya çalışıyorum ama bazen zorlaniyorum
Ben her evlilikte beklenen şeyleri bekliyorum
Ama eşim sinir hastası olduğunu söylüyor ve ben ufak şeyleri kafama takamam diyor
Evin rızkını başka yerlerde yemiyorum, karı kız peşinde değilim, istem çıkıp eve geliyorum daha ne istiyorsun anlamıyorum diyor
İlgi istiyorum diyorum
Benim elimden gelen bu kadar kusura bakma diyor
Bu akşam ilk kez çok kırıcı şeyler söyledi
Şimdi uyuyor bense ağlıyorum
Bu gece ona mektup yazmayı düşünüyorum
Yarın nobete gittiğinde okur belki..

Benim esim de çok sinirli ve kesinlikle gec kalacağım diye haber vermez

Bana sen gayet normal geldin. Eşinin psikolojik sorunları varmış zaten. Ama yaptığına da sana yetmediğini düşünmesine de çok pişman duruyor.
Ben de eşimin haber vermesini isterim tabi ona göre plan yaparım ben de. Acıktıysam beklemem en azından yemeğe. Ben haber veriyorsam o da haber vermeli gitmesin demiyorum nedenini o anda açıklamasına bile gerek yok arasın "canım ben 1 saat gecikeceğim haberin Olsun gelince konuşuruz " desin kapatsın zor bişey değil.
Sana önerim bundan sonra tenkit edecek cümleler Kelimeler kullanma surat asma.
Adam kendince seni mutlu etmek istiyor. Seviyorsun da madem biraz cilala. Yani yaptığı çok önemsiz şeyin bile hoşuna gittiğini belli et.
Mesela bu olay için söylersem eve geldiğinde surat asmayıp hoş karşılasaydın sorsaydın ne oldu diye anlatınca ilgi ile dinleyip ya canım bilmiyordum o işi yaptığını bana da haber verirsen merakta kalmam yada acıkmıştım seni beklemezdim falan deseydin.
Bu adam bi şekilde kendini yetersiz hissediyor tamamen kopmadan kurtarmaya çalış. Çünkü şu anda ümidi var çaba gösteriyor ümidi biterse hepten salar kendini

Benim eşim e benziyor notu yazma çünkü ya okumayacak yada azarlayacak

Çok doğru şeyler soylemissiniz
Esim kendince cabaladigini ama beni bir turlu memnun edemediğini düşünüyor
Benim ondan beklentilerimi soyledigimde dinliyor ama pek icraat olmuyor maalesef

Eşime karşı hep ilgili davranirim
İyi ki varsın iyi ki benim esimsin derim
Harika bir eşsin seni çok seviyorum her zaman söylerim bunları

Ama kendisi çok ilgiden bunaldigini söylüyor
Bunun açıklaması da yalnız bir çocukluk geçirmiş olması

Çok küçük yaşta babasını kaybetmiş ve sonrasında hep çalışmış ve okumuş

Sanırım duygusal anlamda uyusamiyor olmamızın nedeni bu..

Benim eşim e benziyor notu yazma çünkü ya okumayacak yada azarlayacak

Azarlamaz ama okusa da cevap vereceğini yorum yapacağını pek zannetmiyorum

Şuan kafam karisik
Mektup mu yazsam
Sabah o konuşana kadar hiç konusmasam mi
Kahvaltıyı hazırlayıp güzelce uyandırsam mi

Bir suru düşünce var kafamda

Eşin psikolojik olarak iyi değil ve sen surat aşmaya devam ettikçe o kendini kötü hissetmeye ve sana kırıcı sözler sarfetmeye devam edecek.
Benim fikrim onu şaşırt güzelce bir kahvaltı hazırla ve güler yüzlü bir şekilde ise uğurla ama asla giderken haber vermeyi unutma deme şu an olay sıcak.
Bi kaç gün sonra yine ise uğurlarken geç kalacak olursan haber ver canım yemeği ona göre hazirlayayim seni seviyorum de gönder. Yavaş yavaş işle adamın aklına daha yeni evlisiniz hemen adapte olamaz.

Zaten yalnız bir çocukluk geçirmiş diyorsun adam bu olaylara yabancı belli ki. Sürekli söylemen onda ters etki yapmış olabilir kendini yetersiz hissetmesine sebep olabilir. Zamanla düzelecek şeyler bunlar önce sana ve evliliğe uyum sağlaması lazım hemen olmaz bazen.

Benim eşim 6 ay boyunca babasının evine bizim ev demiş adam 6. Ayın sonunda evli olduğumuzu aslında birlikte yaşadığımız evin bizim olduğunu idrak etti ona göre konuşmaya başladı

Esin bal gibide sana hesap vermek zorunda evlenmeseymis o zaman takilsaymis okulunda agresif bi insan olduguda belli zaten

Mesajınız bana çok güzel enerji verdi tesekkur ederim

Sanırım surat asmamam gerekiyordu
O zaman esim de hatasını fark edip ozur dilerdi galiba

Ama daha once konuşmuş olmamıza rağmen böyle davranmasına bozuldum ben de

Esin bal gibide sana hesap vermek zorunda evlenmeseymis o zaman takilsaymis okulunda agresif bi insan olduguda belli zaten

Ben de söyledim
Evlenmeseydin o zaman dedim
Evlendik diye bana tasma takmana gerek yok diyor

Kaldı ki ben ona hesap sormadim
Sadece gecikecegini haber vermediği için kizdim

Rica ederim. Evet belki daha 100 kere daha aynı konuşmayı yapman gerekecek. Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de problemli bir çocukluk geçirdiği için bazı sinirsel hastalıkları vardı ve kendi bile farkında değildi tartışmadan güzellikle belki 100 belki 1000 kere söyleyerek ama güler yüzlü hali hiç bırakmadan anlattım.

Hiç mi kavga etmedik ettik hemde deli gibi kaç kere boşanmaya karar verdik kaç kere vazgectik sayamadim bile. Ama bunlar muhakkak oluyor. Bizim tek anlastigimiz nokta kavga etmiş olsak bile yatak ayrilmayacak. Hiç bir zaman kavga ettik diye alıp başımı gitmedim yeri geldi evin içinde iki yabancı gibi farklı odalarda takıldık kafamizi dinledik yeri geldi deli gibi kavga ettik ama hiç ayri bi yerde yaşamaya kalkmadik.

İşin zor kolay demiyorum ama sinirlerine hakim olmalısın o senin eşin senin kadar kolay uyum saglayamayacak öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…