- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
-
Esin sinir hastasimi cnm ?
2nizde pek normal gelmediniz ama neyse.
Haber verse iyi olurdu bi msj atamadımı veya bende eşimin iş çıkışı bana çıktım diye msj atar, atmazsa napıyosun hayatım derim oda ona göre söyler.
Sende msjla sor ne olucak neden surat asıyosun 3 ayda bu duruma nasıl geldiniz ilginç
sadece merak etmişsin ne var bunda.Arayıp sorabilirsin. Eşinin ruh sağlığı yerinde değil belliki
Bence esinle konus. Burda konusmak yerine. Sorunun kaynagi gorunurde o. Ve kimse onu tanimiyor. İliskinin yapisi nedir, esinizin kisilik ozellikleri nedir.. En iyi siz biliyosunuz. Onunla konusup orta yol bulun.
Çok kez konuştum canım
Bu akşamda konuştum ama bana hiç tepki vermedi
Senle konuşarak anlasamiyoruz artık dedi
Sana bilet alayım git ben de biraz kafami dinlerim dedi
Bakalım sabah ozur dileyecek mi yoksa devam mi edecek
Allah allah.. Sorun sanirim sadece bu degl. Daha derin mevzular var.. Evden gondermeye calisiyor seni.. İlginc bi adam. Allah sabir versin
Benim eşim e benziyor notu yazma çünkü ya okumayacak yada azarlayacakEsim biraz ilginç biri
Onu tanımaya anlamaya çalışıyorum ama bazen zorlaniyorum
Ben her evlilikte beklenen şeyleri bekliyorum
Ama eşim sinir hastası olduğunu söylüyor ve ben ufak şeyleri kafama takamam diyor
Evin rızkını başka yerlerde yemiyorum, karı kız peşinde değilim, istem çıkıp eve geliyorum daha ne istiyorsun anlamıyorum diyor
İlgi istiyorum diyorum
Benim elimden gelen bu kadar kusura bakma diyor
Bu akşam ilk kez çok kırıcı şeyler söyledi
Şimdi uyuyor bense ağlıyorum
Bu gece ona mektup yazmayı düşünüyorum
Yarın nobete gittiğinde okur belki..
Bana sen gayet normal geldin. Eşinin psikolojik sorunları varmış zaten. Ama yaptığına da sana yetmediğini düşünmesine de çok pişman duruyor.
Ben de eşimin haber vermesini isterim tabi ona göre plan yaparım ben de. Acıktıysam beklemem en azından yemeğe. Ben haber veriyorsam o da haber vermeli gitmesin demiyorum nedenini o anda açıklamasına bile gerek yok arasın "canım ben 1 saat gecikeceğim haberin Olsun gelince konuşuruz " desin kapatsın zor bişey değil.
Sana önerim bundan sonra tenkit edecek cümleler Kelimeler kullanma surat asma.
Adam kendince seni mutlu etmek istiyor. Seviyorsun da madem biraz cilala. Yani yaptığı çok önemsiz şeyin bile hoşuna gittiğini belli et.
Mesela bu olay için söylersem eve geldiğinde surat asmayıp hoş karşılasaydın sorsaydın ne oldu diye anlatınca ilgi ile dinleyip ya canım bilmiyordum o işi yaptığını bana da haber verirsen merakta kalmam yada acıkmıştım seni beklemezdim falan deseydin.
Bu adam bi şekilde kendini yetersiz hissediyor tamamen kopmadan kurtarmaya çalış. Çünkü şu anda ümidi var çaba gösteriyor ümidi biterse hepten salar kendini
Benim eşim e benziyor notu yazma çünkü ya okumayacak yada azarlayacak
Azarlamaz ama okusa da cevap vereceğini yorum yapacağını pek zannetmiyorum
Şuan kafam karisik
Mektup mu yazsam
Sabah o konuşana kadar hiç konusmasam mi
Kahvaltıyı hazırlayıp güzelce uyandırsam mi
Bence yapabilirsen konuyu kapat
Bir suru düşünce var kafamda
Eşin psikolojik olarak iyi değil ve sen surat aşmaya devam ettikçe o kendini kötü hissetmeye ve sana kırıcı sözler sarfetmeye devam edecek.
Benim fikrim onu şaşırt güzelce bir kahvaltı hazırla ve güler yüzlü bir şekilde ise uğurla ama asla giderken haber vermeyi unutma deme şu an olay sıcak.
Bi kaç gün sonra yine ise uğurlarken geç kalacak olursan haber ver canım yemeği ona göre hazirlayayim seni seviyorum de gönder. Yavaş yavaş işle adamın aklına daha yeni evlisiniz hemen adapte olamaz.
Zaten yalnız bir çocukluk geçirmiş diyorsun adam bu olaylara yabancı belli ki. Sürekli söylemen onda ters etki yapmış olabilir kendini yetersiz hissetmesine sebep olabilir. Zamanla düzelecek şeyler bunlar önce sana ve evliliğe uyum sağlaması lazım hemen olmaz bazen.
Benim eşim 6 ay boyunca babasının evine bizim ev demiş adam 6. Ayın sonunda evli olduğumuzu aslında birlikte yaşadığımız evin bizim olduğunu idrak etti ona göre konuşmaya başladı
Esin bal gibide sana hesap vermek zorunda evlenmeseymis o zaman takilsaymis okulunda agresif bi insan olduguda belli zaten
Rica ederim. Evet belki daha 100 kere daha aynı konuşmayı yapman gerekecek. Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de problemli bir çocukluk geçirdiği için bazı sinirsel hastalıkları vardı ve kendi bile farkında değildi tartışmadan güzellikle belki 100 belki 1000 kere söyleyerek ama güler yüzlü hali hiç bırakmadan anlattım.Mesajınız bana çok güzel enerji verdi tesekkur ederim
Sanırım surat asmamam gerekiyordu
O zaman esim de hatasını fark edip ozur dilerdi galiba
Ama daha once konuşmuş olmamıza rağmen böyle davranmasına bozuldum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?