Esimle tartismamiz :(

Tabi ki haber vermelidir.
Kaskatı olacak ne var anlamadım.
Bunun için kriz geçiren adamla içi dolu kavga düşünemiyorum yalnız.
Ürktüm.. Allah yardım etsin sana.

Valla bacım kocanın tedavisi pek etkili değil bence.
Kaskatı kesilecek ne varmış?

Biz tanistigimizda ilaç kullanıyordu sonra bıraktı ama doktor mu söyledi kendi mi bıraktı orasını hiç bilmiyorum

Tedavi olman gerekiyorsa ilaçlarını iç diyorum ama kendisi ilaçların beynini uyuşturdugunu söylüyor ve doktora da gitmiyor

Bugünkü olayda aslında patlama noktası oldu onun için

Genel olarak ondan olan beklentilerimin onu bunalttigini söyledi tartismamizda

Benim istediğim şey sohbet edelim, biraz daha ilgili ol gibi her evli kadının istediği şeyler

dişlerimi sıkmaktan yoruldum demek yakında seni döverim demek mi yani bana öyle geldi
durum hiç sağlıklı gözükmüyor

Yani bende sevmem hesap vermeyi ama sizin durumunuz farklı malum orada terör olayı çok insan merak eder tabi.. Ama surat asmak yerine tatlı bir dille söylemiş olsaydınız keşke.

Ben tavrını doğru bulmadım açıkcası.. geç kalmak cok normal bi durum tartısmayı gerektıren bı sorun degıl ayrıca kavgalar tartışmalar sevginizi saygınızı yıpratmaktan baska bir işe yaramaz ,aklında bulunsun.. degmez. daha sabırlı ol evlilik böyle birsey

Esim haber vermeye calisir genelde ama haber vermediginde ve geciktiginde surat asmak yerine sormayi tercih ederim ben.
velev ki surat astiniz ,titreyecek ,kaskati kesilcek ne var ? hep boyle gerginmidir?

Aynı konuda daha önce güzelce söylemiştim
Eve gecikeceksen evin hanımına haber vermen gerek demiştim

Tekrarladığı için suratim asıldı ama elimde değil

Esim de aslında sakindir ama böyle patlamaları olur

Ben sinir hastasiyim üzerime gelme der

İlgi istiyorum dediğimde ben seni aldatmiyorum, karı kız peşinde kosmuyorum evimin rızkını başka yerlere yedirmiyorum sen daha neyden memnun değilsin der

Ee onları ben de yapmıyorum zaten
Tek istediğim işten gelince akşamları en azından çay içerken sohbet edelim

Ben öküz olduğumu kabul ediyorum sen neden kabul etmeyip sorun çıkarıyorsun diyor bana

Benim esim de eve gelince pek konusmaz cunku isyerinde aksama kadar onlarca insanla konusup ful gurultude calisiyor.Ben de tutturmam hadi sohbet edelim diye.Hali kalmiyor adamun.Pazar gunleri geleneksel brunch gunumuz cocuklar falan azittikca azitir guler egleniriz.Sonra esim disari cikar arkadaslariyla vakit gecirir ben de islerime bakarim.Esiniz o an cok stresli ve yorgunsa size patlamis olabilir...

Eşin çok abartmış. Benim eşimde gecikince aramaz ama ben ararim 10 di geç kalsa canım gecikecek misin derim. Ona gore kendimi yemeği çocuğu ayarlarım. İsim var derse asla ama asla ne diye sormam üstelemem. Geldiğinde anlatır zaten.
Eşinin ya sen üstüne gittin, neredesin neredesin diye. Ya da cidden sorunlu...

benim eşim de öğretmen bizim de okul çok yakın biz de 1 yıllık evliyiz. Genelde tam saatinde gelir ama bazen geciktiği de oluyor çoğu zaman haber vermiyor gecikmesi uzun sürecekse arayip haber verir. Eşinizin rahatsızlığı varsa fazla üzerine gitmeyin bence . .

İnşallah okulda birseye sinirlenip, kriz gecirmez sonucta o kadar cocugun onunde !!!!

Bende zaten hep bu tedirginlik var
O yüzden mümkün olduğu kadar hep gulerek ise gonderirim

Gecikince de aklıma hep olumsuzluk gelir bu sebepten
Esim işte olan sorunlarını da bana hiç anlatmaz
Bu nedenle morali bozuk mu iyi mi anlamam

Bunları hep söylerim kendisine ama değişen bir şey olmadı hic

Ne demek sana hesap vermek zorunda degil im hesap sormamissinki zaten

Aynen ben de bunu söyledim
Ben sana hesap sormadim
İstersen arkadaşlarına da gidebilirsin hiç önemli değil ama sadece haber vermeni istiyorum dedim

Benim kendi kendime bir şeyler yapma ozgurlugum yok mu surekli rapor mu vermem gerek dedi
Asıl meseleyi anlamıyor israrla

Ne var bunda benim eşim 5.30 da çikar iş yeri eve 5 dk ama genelde 6 da gelir. İşi uzadi diye düşünürüm. 1 saat falan geçse anlarim ama yarim saat sonra aradiğinizda gecikeceğini söylemiş zaten. Uzatmasaydiniz keşke.

Tabi ki haber vermelidir.
Kaskatı olacak ne var anlamadım.
Bunun için kriz geçiren adamla içi dolu kavga düşünemiyorum yalnız.
Ürktüm.. Allah yardım etsin sana.

Zaten artık çoğu şeyi içime atiyorum aman tartışma olmasın okula morali bozuk gitmesin kimseye patlamasin diye

İlk olsaydı tabiki güzelce konusurdum ama daha önce aynı durumda çok uyardim esimi

Bugun de sadece suratim asik karsiladim
O da bağırdı
Sen böyle karsilarsan ben de böyle tepki veririm dedi

Sen sorumsuz eş gormemissin dedi

Bilmiyorum ya basım agridi artık düşünmekten

Şimdi uyuyor bakalım
Bu bir hafta ilgisiz sorumsuz eş nasıl oluyormus gor bakalım dedi tartışırken

e neden bile bile evlendin sende. dakika geçmeden adamı aramışın artık bunalmış adam

Gecikmesinin sebebi neydi bilmiyorum
Belki o an tatsız seyler oldu okulda
Ama ben evlilikte eşlerin birbirine karşı sorumluluklari olduğunu düşünüyorum
Ve benim bilgim olan iş saatinden farklı bir saatte eve gelecekse haber vermesi de bu sorumluluklardan biri bence

Ama eşim haber verseydin dememi hesap sormak olarak algıladı
Evlendigimizden beri hiç hesap sormadim

Hatta buraya geldigimizde arkadaslarinla gorusmek istersen git askim dedim
Bazı aksamlar ya da haftasonu yine söyledim erkek erkeğe vakit gecirebilirsin git hadi okey oynayin evde sıkılma dedim

Yanı o kadar da anlayışsız bir eş olduğumu düşünmüyorum

Kızlar tartışmanın sonunda eşim ağladı
Sen surekli beni eleştirip bana kiziyorsun dedi
Kendimi pislik gibi hissediyorum dedi
Ayrildigim kişi de bana hep aynı şeyleri söylerdi, o zamanlar sorun onda zannederdim dedi
Ama sen de bana aynı şeyleri söyleyince kendimden nefret ediyorum dedi

Benim psikolojim iyi değil kötü kötü rüyalar görüyorum dedi
Ben de ağladım
Ben senin esin değil miyim neden benle paylasmiyorsun dedim

Ben hatalarimin farkındayım ama anca bu kadar duzelebiliyorum dedi

Bir an acaba çok mu üzerine gidiyorum diye düşündüm

Ama eşim genelde duygularını pek belli etmeyen, kendince elinden gelen her şeyi yaptığını düşünen biri
Ama duygusal olarak çok yetersiz kalıyor bazen

Asıl derdimi sizlere tam anlatabildim mi bilmiyorum

Ben eşimden para pul istemiyorum
Tek istediğim biraz ilgi ama ona çok geliyor
Aslında hepten ilgisiz diyemem ama yeni evli olduğumuzu düşünürsek bana çok çok az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…