Esimle tartismamiz :(

Sakin bi zamanında tekrardan güzelce söyleyin bence isteginizi. Bu istegin de onu merak ettiğiniz onun için Endişelendiğiniz için olduğunu dile getirin zamanla alışır o da bu sorumluluğu almaya. Artık evli hesap mi vereceğim diye bisey yok verecek sende öyle bu hesap verme değil sorumluluk bilgi vermedir esine. Ben iki buçuk yıllık evliyim bende daha saati gelmeden ararim naptin hayatım nerdesin diye ben bunu sıkma hesap sorma olarak goremem. Esinizin de başka bi gerginliği vardı bence sizde patladı bi soruya böyle sınır krizi geçirilmez ki

Benim esimde genelde boyledir ilgi gostermez sonrada tartisma olunca kendini kotulemeye baslar bence bu özgüven eksikligi esiniz annesine cok mu düşkün yada anne oğluna

Benim anlamadığım bir şey var "yeni evliyim ve ilgi bekliyorum" herkesin ortak derdi olmuş. Yani "evlilik ilerledikçe ilgi azalır ama ilk başta ilgi çok olmalı görüşü genel kanı olmuş , neye göre kime göre bu çok ilgi ve ölçüsü nedir" allah aşkına. Zaten evlilik aşamasına gelene kadar bir süreç geçiriliyor ilgili ilgisizlik durumu neyse aynı devam etmiyor mu? Evlenince karşıdaki kişi sahip olduğumuz bir eşya muamelesi görüyor bende bunu abartılı buluyorum. Evde olanla dışarda olanın ruh hali bir olmuyır. Aradığınız vakit saçma ve gergin bir ortamda olabiliyor karşı taraf ve o an sizin ne kadar alındığınızı düşünemeden herhangi bir kelime çıkmış olabiliyor. Belki tek meşgaleniz kocanızın işten gelmesini beklemek olmasa kafa biraz daha dolu olsa yarım saat geç kalmasını farketmeyeceksiniz bile.

biraz abartmışsın gb geldi. benim eşimde öğretmen. o da zaman zaman geç kalıyor. ne bileyim okulda işi olabiliyor. alışveriş yapabiliyor. bende anlıyorum zaten. bazen haber verir bazen vermez. unutuyor. zaten okulda canları çıkıyor sende üzerine gitmemeliydin bana göre ki zaten okul hemen evinin karşıındaymış. küçük meselelerle yıpratmayın kendinizi.

Valla konuyu okuyunca ne yalan söyleyeyim kızmayın ama direkt öğrencilerini düşündüm öğretmenlik sabır işi küçücük bir şeyde sevdiği karısına böyle davranıyorsa öğrencilerine sinirlenince düşünemiyorum...

Eşiniz gelince surat asmak yerine güleryüzle onu merak ettiğinizi sôyleyip sarılsaydınız belki hoşuna gider empati kurardı.Ama adamın zaten psikolojık rahatsızlığı var ve siz surat asıp tepki veriyorsunuz.Belki okulda bir veli,öğrenci veya idareyle ilgili bir durum vardı.Yeri geliyor ben 1 saate yakın okulda durmak zorunda oluyorum ve onun stresini yaşıyorum eve geldiğimde de eşim karşımda surat asıp tavır yaparsa hayattan soğurum .Yazık eşin sinir krizi durumuna gelmiş

İnsanlar farklı farklı karakterlerde olabiliyor,evlilikte en önemli düstur karşıdakini olduğu gibi kabul etmek. Şahsen telefonda konuşmaktan bende hiç hoşlanmam,sürekli surdayim,burdayım diye rapor vermekten de hoşlanmam,yarım saat ,bi saat gecikebikir,lafa dalmistir,markete uğramıştır ya da çok daha farklı bişey.bu sebepten eşimle çok tartismisligim,sinirlenmisligim olmuştur. Bende ona sormam o ayrı ama o da ben sormuyorum diye onu merak etmedigimi düşünüyor vs..

Eşinizin öfke kontrolü yok , sinir hastası ve bir öğretmen. Ben o çocukları da düşündüm bir an. Zor olmalı.
Sizin için de öyle. İletişim probleminizin olduğu çok bariz. Hem evliliğe adapte hem yeni bir şehre adapte olmakta zorlanıyor olabilir. İkna etmelisiniz. Gerekirse birlikte gidelim ikimiz de terapi görelim demelisiniz.

Kolaylıklar dilerim.

4. sayfayı okumadım konuya nerden gırsem bılmeıyorum.Sen konunun özünde haklısn.Sen giyindim hazırlandım dıyorsun okul yakında eşin gelmemiş merak edebilirsin yani bu çok normal.Ama eşim konuşmayı fazla sevmez diyorsun ve titreyerek keriz geçirmesi tahamülü olmuyor direk sıkılıyor bunalıyor demek.Psikolojık tedavi var diyorsun bu sebepler olunca valla canım ne dıyımkı.
İletişim en önemli şey evlilikte

Desteğini asla esirgeme fakat bu tedavi süreci kafasına göre ilaçları kesmekle olmaz

Daha cok yenisiniz böyle sorunlar mutlaka olucak sende fazla ustune gitmemeye calis bence erkekler sorulara katlanamiyo hesap vermeyi sevmiyo cogunlugu boyle sen kendini uzme bana kalirsa..

Benim esin bazen 2 saat gecikir , bazen haber verir bazende unuttum der

Bende hic takmam dogrusu , okadar üstüne gitmen dogru degil adam zaten sana isim var demis

Sen neden hala surat asiyosunki?

Eger adam telefona cikmamis olsaydi surat asmani anlardimda ama cikmis söylemis uzatmanin ne anlami varki...

Yalan söylüyorlar. İlaçlar beyni uyuşturmuyor, yakın tecrübelerimden biliyorum. Yok ilaç ağır geliyormuş, yok daha iyi hissettirmiyormuş falan diyorlar biliyorum. Türkiye'de ''Bana deli muamelesi yapıp ilaç veriyorlar ama ben deli değilim'' mantığıyla yaklaştıkları için kullanmıyorlar ilaçlarını. ''Benim bir şeyim yok ben gayet normalim, çevremdekiler anormal'' deyip doktora da gitmiyorlar.

Daha yeni evliymissiniz merak etmeniz normal tabiki esinizn haber etmesnide bekleyeblrsnz ama malesef erkekler bu konuda bizim kdar düsünceli olmyabiliyorlar gelecek diye beklerken baska isleri cikip biz sormasak haber etmiyolar bu durumla cogu kez bende karsikarsiya kaliyorum ama bunu tartisarak degil esinizi karsiniza alip güzelce konsurak halletmelisiniz siz yipranirsiniz yoksa

Eşimin çıkış saatını bılemedığımden kımsenın bi yeri kaskatı kesilmez bizde..

Genelde gelirken bişe lazım mı dıye arar öyle öğrenirim,geldiği vakti..

Evlilikte sıkı yönetim ters teper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…