- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.245
- 798
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
-
Canim.ben değil eşim kaskatı oldu tartışırken
Yanı sınır krizi geçiren ben değil eşim
İsterse akşam geç gelsin benim derdim o değil
Ben sadece haber vermesini istemistim
Rica ederim. Evet belki daha 100 kere daha aynı konuşmayı yapman gerekecek. Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de problemli bir çocukluk geçirdiği için bazı sinirsel hastalıkları vardı ve kendi bile farkında değildi tartışmadan güzellikle belki 100 belki 1000 kere söyleyerek ama güler yüzlü hali hiç bırakmadan anlattım.
Hiç mi kavga etmedik ettik hemde deli gibi kaç kere boşanmaya karar verdik kaç kere vazgectik sayamadim bile. Ama bunlar muhakkak oluyor. Bizim tek anlastigimiz nokta kavga etmiş olsak bile yatak ayrilmayacak. Hiç bir zaman kavga ettik diye alıp başımı gitmedim yeri geldi evin içinde iki yabancı gibi farklı odalarda takıldık kafamizi dinledik yeri geldi deli gibi kavga ettik ama hiç ayri bi yerde yaşamaya kalkmadik.
İşin zor kolay demiyorum ama sinirlerine hakim olmalısın o senin eşin senin kadar kolay uyum saglayamayacak öyle düşün.
bence biz kadınlar bu haber verme olayına biraz abartıyoruz. Bende istiyorum erkek arkadasım bana haber versin diye. Veriyorda Çok şükür ama bazen sonradan naptığını söylüyor ama dert etmiyorum. Eşinizi çokmu sıkıyorsunuz? o yüzden sinir krizi geçirmiş olabilir. Bunun için sinir krizi geçirmememesi lazım insanın
Oluruna bırakmalısınız.. Evlilikte taşlar 5 yıl gibi bir sürede yerine oturuyor... Huyunu biliyosun madem canım merak ediyorum, seni evde binbir heves bekliyorum, 4 te giyindim hazırlandım, keşke karına haber verseydin vs vs. Bir iki alışır.. Hele çocuk olduktan sonra o çocuğu, çocuk onu dört gözle beklediği için kendisi arar merak etme gecikicem diye... Demem o ki herşey zamanla, daha çok yenisiniz... Bilet alıyım git dediğinde saçmalama lise talebesimiyiz biz karı kocayız, mantıklı ol demelisiniz... Eşini sanki biraz kaşmışsın gibi, erkekler kadınlar gibi detaylı düşünmüyor... Düşünmeye başlamasıda zaman alıyor Unutmayın hiç kimse dört dörtlük değil, yeri gelecek o sizi alttan alıcak, eşinizin psikologu olmalısınız aynı zamanda, sonuçta aynı yastığa baş koyuyosunuz... Yarın kalk güzel bir kahvaltı hazırla sonra yat.. Ona değer verdiğini ama kırıldığını anlasın... Evlilik bazen çıkmaza girerek, bazen severek, bazen kırarak, bazen öperek pekişiyor... 3 günlük dünyada kırmayın birbirinizi, sevmediğin huyları olabilir, yargılamadan tatlı dille, ben böyle düşünüyorum, böyle yapsan daha iyi olur vs vs tarzında olmalısınız, ufak çaplı kavgalarda hiç bişey olmamış gibi devam etmek iyidir
Sevgiler
Aslında olay sadece bu değildi
Tartışırken çok şey konuştuk ve hepsi patlama yaptı sanırım
Esimi çok sıktıgımı dusunmuyorum
Onun tek bunaldigi nokta benim çok ilgi istiyor olmam
Yanı ona gore çok bana gore olması gereken...
haklısınız ama kadınlar ilgi bekler. Bende sevgilim bana hep ilgi göstersin istiyorum ama hiç üstüne gitmiyorum içinden gelirse yapar zaten. Sizde öyle düşünün ve madem eşinizin rahatsızlığı varmış yardımcı olun. Çalışıyormusunuz? eğer çalışmıyorsanız kendınize uğraşı bulun aklınızı oyalar en azından eşinizi çok merak etmezsiniz. ve eşinizi çok arayıp nerde olduğunu sormayın hem daha az arayınca o sizi merak eder:)
Calismiyorum canım evdeyim ama inan eşim işten gelene kadar mesaj bile yazmiyorum acil durumlar dışında
Geciktiginde de iki kez aradim sadece
Biri bugün diğeri de geçen haftaydi..
oyle demeyin zamn gectikce evlilikler oturuyorSorun bile edilmicek meseleleri bu kadar büyütüp sinir krizi geçirilmesi bana hiç sağlıklı gelmedi. 3 ayda böyleyse ilerisi nasıl olur allah bilir.
Her zaman mı böyle gecikir eşiniz
Psikolojik ilaçlarını yakın zamanda mı bıraktı
Siz evi toplamış giyinmişsiniz hazırlanmışsınız sanki o yüzden alınganlık yapmışsınız
Yine de bu kadar tepki vermemeli
O sizin özendiğinizi bilse tartışmazdı siz de okuldaki işini uzatan sorunu bilseniz bu kadar kırılmazdınız. Bazen olur böyle kendinizi üzüp yanlış şeyler düşünmeyin eminim o da sizi önemsiyordur belki de sizin yanınıza geciktiği için stres yaptı
Sonuçta bilmek doğal hakkınız haber vermek değil de "Böyle davranırsan ben üzülürüm . Seni sorgulamıyorum sadece iyi olduğunu bilmek istiyorum " deseniz samimiyetinize inanır belkiHer zaman gecikmez ama haber vermeyi düşünemez
Bugünde haber vermesi gerektiğini dusunmedigini söyledi
Ben de evlendigimiz günden bu yana eşim gelmeden mutlaka her yeri toplarim temizlerim, güzel giyinir gulerek karsilarim esimi
Aslında bugün için özel bir şey yapmadım, sadece haber vermemesine bozuldum
İlaçlarını bir yıl oldu bırakalı ama kendi kafasına gore bıraktığını düşünüyorum
Bu konuyu benle pek konuşmuyor
Gecikmesinin sebebi neydi bilmiyorum
Belki o an tatsız seyler oldu okulda
Ama ben evlilikte eşlerin birbirine karşı sorumluluklari olduğunu düşünüyorum
Ve benim bilgim olan iş saatinden farklı bir saatte eve gelecekse haber vermesi de bu sorumluluklardan biri bence
Ama eşim haber verseydin dememi hesap sormak olarak algıladı
Evlendigimizden beri hiç hesap sormadim
Hatta buraya geldigimizde arkadaslarinla gorusmek istersen git askim dedim
Bazı aksamlar ya da haftasonu yine söyledim erkek erkeğe vakit gecirebilirsin git hadi okey oynayin evde sıkılma dedim
Yanı o kadar da anlayışsız bir eş olduğumu düşünmüyorum
Diğer yorumlarınıda okuyorum ama eşin bu sıkıntılı durumu çözme konusunda çok uzak ve dediğim dedik işinr gelirse şeklinde bi yaklaşımı var, canım sen konuştukça üstüne gitmek gibi algılıcak bence. Profesyonel yardım alsanız. Evden git kafamı dinliyim gibi bişey kabul edilemez ve bu seni çok üzer sadece kendini düşünmesin benceEşimin algilarinin farklı çalıştığını düşünüyorum artık
Ben genelde esimle iyi anlatiriz beni anlar kibar davranır diye düşünürken
Tartışma esnasında sana karşı dislerimi sıkmaktan yoruldum artık dedi
Beni surekli panik ettiriyorsun dedi
Aman bisey unuttum mu atladim mi diye düşünmekten panik oluyorum dedi
Doğal davranamiyorum sana dedi
Bence esiniz cook abartmis. Ne var bitanecik karisi onceden haber ver demis cokmu bukadarcik tahamuli gostermiyceksek niye evlendik dimi. Bende esimde her gittigi yeri haber eder herseyi haberlidir. Bende hic biseyine karismam evimizde hic tartisma kavga olmaz kafalar rahat cunku.Yaklaşık 3 aylık evliyiz, genel olarak her şey güzel ama bazı detaylar var tartistigimiz
Ben mi abartiyorum eşim mi anlamıyor bilmiyorum artık
Esimle severek evlendik
Esim telefonda konuşmayı sevmezdi ve biz flört döneminde bu sebepten çok tartıştık, evlenince güzel olacak diye dusundum hep
Aslında eşim genel olarak konuşmayı pek sevmez
Psikolojik rahatsızlığı da var, ilaç kullanıyordu biz tanıştığımız da
Çok uzatmadan asıl derdimi anlatmak istiyorum
Bugün çok kötü tartıştık
Sebep
Esim öğretmen. Bugün dersi 15.30 da bitiyor
Evi topladım güzelce giyindim esimi bekliyorum
Saat 4e geliyor hala gelmedi eve ve aramadi da
Evimiz okulun hemen karşısı, 3 dakika suruyor mesafe
Aradim esimi, isim var biraz dedi
Ben de kapattim telefonu
Daha önce bu konuda uyarmıştım
Gecikecegin zamanlarda haber ver ki merakta kalmayayim demiştim
Bugün de aynısını yapınca bende surat astım ve eşim bana bağırdı
Sana hesap vermek zorunda değilim, okuldayim işte daha neyi merak ediyorsun falan dedi
Benim asıl söylemek istedigimi anlamadı
Yeter artık sana dislerimi sıkmaktan yoruldum dedi
Kısaca geciyorum olayları
Tartistikca çok sinirlendi ve sanırım bir tür sinir krizi geçirdi
Tüm vücudu titremeye başladı ve kaskatı kesildi
Çok fazla dağınık anlattım farkındayım
Kafami toparlayamiyorum
Yorumlarda daha anlaşılır cevaplar verebilirim belki
Eşlerin iş saati dışında gecikeceklerini haber vermeleri de evliliğin bir sorumluluğu değil midir
Ekleme
4. Sayfada da yazdım ona da bakar misiniz
Ben derdini cok guzel anladim. Ama ikinizde buyutmeyin bence. Hani 3.5 da bittgi halde aksam 7 olur gelmez surat asarsin. Ama saat 4 ancak olmusken belki isinden firsat bulup haber verememistir. Siz aradiginizda isim var mi dedi. Tamam hayatim de surat asma. Sen ne kadar tatli yaklasirsan o da o kadar cabalar. Bos yere birbirinizi yipratmayin. Esinizin de icini doktugu iyi olmus. Siz de o da alisma evresinde bide sanirim farkli bir ildesiniz. Zamanla hersey yerine oturur. Sen isteklerini guzelce izah et anlamiyor mu bir daha izah et ama surat asma. Guzelikle yapKızlar tartışmanın sonunda eşim ağladı
Sen surekli beni eleştirip bana kiziyorsun dedi
Kendimi pislik gibi hissediyorum dedi
Ayrildigim kişi de bana hep aynı şeyleri söylerdi, o zamanlar sorun onda zannederdim dedi
Ama sen de bana aynı şeyleri söyleyince kendimden nefret ediyorum dedi
Benim psikolojim iyi değil kötü kötü rüyalar görüyorum dedi
Ben de ağladım
Ben senin esin değil miyim neden benle paylasmiyorsun dedim
Ben hatalarimin farkındayım ama anca bu kadar duzelebiliyorum dedi
Bir an acaba çok mu üzerine gidiyorum diye düşündüm
Ama eşim genelde duygularını pek belli etmeyen, kendince elinden gelen her şeyi yaptığını düşünen biri
Ama duygusal olarak çok yetersiz kalıyor bazen
Asıl derdimi sizlere tam anlatabildim mi bilmiyorum
Ben eşimden para pul istemiyorum
Tek istediğim biraz ilgi ama ona çok geliyor
Aslında hepten ilgisiz diyemem ama yeni evli olduğumuzu düşünürsek bana çok çok az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?