Esimle tartismamiz :(

şimdi zaman önemli tabi ama sizin eşiniz zaten 3 de işten çıkıyor.. evde okulun karşısında ne olmuş olabilir ki bu kadar meraklanıyorsunuz onu anlamadım..
akşam 6 da işten çıkan bir adam olsa 8-9 a kadar gelmese haber vermesi gerekir evet de gündüz vakti her hareketini rapor mu edecek bu adam.. bir yere gidecek olsanız birlikte onu bekliyor olsanız gecikicem diye haber vermesi gerekir ama şu durumda siz abartıyorsunuz.. ve evet bende aynen eşiniz gibi tasma mı taktın bana diye düşünürdüm...

Oluruna bırakmalısınız.. Evlilikte taşlar 5 yıl gibi bir sürede yerine oturuyor... Huyunu biliyosun madem canım merak ediyorum, seni evde binbir heves bekliyorum, 4 te giyindim hazırlandım, keşke karına haber verseydin vs vs. Bir iki alışır.. Hele çocuk olduktan sonra o çocuğu, çocuk onu dört gözle beklediği için kendisi arar merak etme gecikicem diye... Demem o ki herşey zamanla, daha çok yenisiniz... Bilet alıyım git dediğinde saçmalama lise talebesimiyiz biz karı kocayız, mantıklı ol demelisiniz... Eşini sanki biraz kaşmışsın gibi, erkekler kadınlar gibi detaylı düşünmüyor... Düşünmeye başlamasıda zaman alıyor Unutmayın hiç kimse dört dörtlük değil, yeri gelecek o sizi alttan alıcak, eşinizin psikologu olmalısınız aynı zamanda, sonuçta aynı yastığa baş koyuyosunuz... Yarın kalk güzel bir kahvaltı hazırla sonra yat.. Ona değer verdiğini ama kırıldığını anlasın... Evlilik bazen çıkmaza girerek, bazen severek, bazen kırarak, bazen öperek pekişiyor... 3 günlük dünyada kırmayın birbirinizi, sevmediğin huyları olabilir, yargılamadan tatlı dille, ben böyle düşünüyorum, böyle yapsan daha iyi olur vs vs tarzında olmalısınız, ufak çaplı kavgalarda hiç bişey olmamış gibi devam etmek iyidir

Sevgiler

Canim.ben değil eşim kaskatı oldu tartışırken
Yanı sınır krizi geçiren ben değil eşim

İsterse akşam geç gelsin benim derdim o değil
Ben sadece haber vermesini istemistim

bence biz kadınlar bu haber verme olayına biraz abartıyoruz. Bende istiyorum erkek arkadasım bana haber versin diye. Veriyorda Çok şükür ama bazen sonradan naptığını söylüyor ama dert etmiyorum. Eşinizi çokmu sıkıyorsunuz? o yüzden sinir krizi geçirmiş olabilir. Bunun için sinir krizi geçirmememesi lazım insanın

Tesekkur ederim vakit ayırdığımız için
Umarım sabah her şey güzel olur
Şimdi o odada uyuyor ben başka odada oturuyorum
Biz de evlenirken ne olursa olsun ayrı yatmak yok demiştik ama şimdi çok kirginim

Aslında olay sadece bu değildi
Tartışırken çok şey konuştuk ve hepsi patlama yaptı sanırım

Esimi çok sıktıgımı dusunmuyorum
Onun tek bunaldigi nokta benim çok ilgi istiyor olmam
Yanı ona gore çok bana gore olması gereken...

Esim zaten ben sende iyileşmek istiyorum aynı şeyleri yaşatma bana diyor

Ben de idare ediyorum ama böyle patlamalar oluyor maalesef

Esim kendisinin bana yetemediginin farkında ama yine de degistiremiyor kendini

haklısınız ama kadınlar ilgi bekler. Bende sevgilim bana hep ilgi göstersin istiyorum ama hiç üstüne gitmiyorum içinden gelirse yapar zaten. Sizde öyle düşünün ve madem eşinizin rahatsızlığı varmış yardımcı olun. Çalışıyormusunuz? eğer çalışmıyorsanız kendınize uğraşı bulun aklınızı oyalar en azından eşinizi çok merak etmezsiniz. ve eşinizi çok arayıp nerde olduğunu sormayın hem daha az arayınca o sizi merak eder:)

Calismiyorum canım evdeyim ama inan eşim işten gelene kadar mesaj bile yazmiyorum acil durumlar dışında

Geciktiginde de iki kez aradim sadece
Biri bugün diğeri de geçen haftaydi..

Calismiyorum canım evdeyim ama inan eşim işten gelene kadar mesaj bile yazmiyorum acil durumlar dışında

Geciktiginde de iki kez aradim sadece
Biri bugün diğeri de geçen haftaydi..

eşiniz abartıyormuş öyleyse. Bence hiç aramamaya deneyin anca iki saat falan gecikirse. Birde sitemli konuşmayın ve laf sokmayın. Allah kolaylık versin size ama bence düzelmiycek birşey değil:) sizde kendinizi üzmeyin

Her zaman mı böyle gecikir eşiniz
Psikolojik ilaçlarını yakın zamanda mı bıraktı
Siz evi toplamış giyinmişsiniz hazırlanmışsınız sanki o yüzden alınganlık yapmışsınız
Yine de bu kadar tepki vermemeli
O sizin özendiğinizi bilse tartışmazdı siz de okuldaki işini uzatan sorunu bilseniz bu kadar kırılmazdınız. Bazen olur böyle kendinizi üzüp yanlış şeyler düşünmeyin eminim o da sizi önemsiyordur belki de sizin yanınıza geciktiği için stres yaptı

Her zaman gecikmez ama haber vermeyi düşünemez
Bugünde haber vermesi gerektiğini dusunmedigini söyledi
Ben de evlendigimiz günden bu yana eşim gelmeden mutlaka her yeri toplarim temizlerim, güzel giyinir gulerek karsilarim esimi
Aslında bugün için özel bir şey yapmadım, sadece haber vermemesine bozuldum

İlaçlarını bir yıl oldu bırakalı ama kendi kafasına gore bıraktığını düşünüyorum
Bu konuyu benle pek konuşmuyor

Sonuçta bilmek doğal hakkınız haber vermek değil de "Böyle davranırsan ben üzülürüm . Seni sorgulamıyorum sadece iyi olduğunu bilmek istiyorum " deseniz samimiyetinize inanır belki
Sizin onu anlayamayacağını düşünüyoru sanırım ilaçları kendi bırakmış olabilir bence de
Bazılarında olduğu gibi onu da fazla ilgi rahatsız etmiş anlaşılan ve haber vermeme durumunu normalleştirmiş

Adından anladığım kadarıyla sen de öğretmensin. Ben öğretmen değilim ama biliyorum ki birilerine birşeyler öğretmek birileriyle uğraşmak gerçekten dünyanın en zor şeyi. O an belki de okulda tatsız birşeyler oldu. Sen de surat asınca sana patladı. Belki de haklısın ve bunu oda biliyo. Ama biliyorsun ki erkekler gururludur. Geri adım atmak istememiştir. Ufak şirinlikler yada onun hoşlandığı bikaç şeyi yaparak gönlünü almayı dene bence. Pişman olmazsın. Sen bi adım atarsan o sana koşar. Ama surat asar sende tepki koyarsan tartışma uzayabilir. Boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye. Çocuk gibi bu erkekler. Biz de onları idare etmeliyiz umarım herşey gönlünce olur.

Haber verip vermemeden ziyade eşinin psikolojik bir rahatsizligi varmiş ve hapını kullanmayı kesmiş.Bildigim kadariyla bu tarz haplar lak diye kesilerek bırakılmaz dahada kötü etkiler kisiyi ,doktor kontrolunda yavas yavas kesmeliydi. Bence herseyden once madem hasta birak laf anlatmayıda bu konuya eğil biraz sonra konusursunuz bence.

Eşler birbirine karşı sorumluluk sahibi olmak ve gerektiğinde hesap vermek zorundalar.eşim 15dk gecikse haber vermesi gerektiğini bilir ve haber de verir.ben de aynı şekilde davranırım. Haber vermeli ki en basitinden yemeğe onu beklemeyeyim.böyle davrandığım için eşimi çok sıktığımı dip dibe olduğumuzu söyleyemem.belirli periyotta eşim arkadaşları ile dışarı çıkar eve son giriş saati gece 03:00'dır.hiç arayıp sormam bile.mesaj bile atmam.bebeğimiz olmadab önce ben de çıkardım arkadaşlarımla aynı saat benim için de geçerliydi.herşey karşılıklu yani.
Eşinin sağlık sorunu bence ciddiyet arz etmeye başlamış.bir şekilde tedaviye ikna etmelisin.Normal bir insan davranışı değil ve tedaviye acilen başlamazsa sizin can güvenliğiniz bile olmayabilir.

Diğer yorumlarınıda okuyorum ama eşin bu sıkıntılı durumu çözme konusunda çok uzak ve dediğim dedik işinr gelirse şeklinde bi yaklaşımı var, canım sen konuştukça üstüne gitmek gibi algılıcak bence. Profesyonel yardım alsanız. Evden git kafamı dinliyim gibi bişey kabul edilemez ve bu seni çok üzer sadece kendini düşünmesin bence

Bence esiniz cook abartmis. Ne var bitanecik karisi onceden haber ver demis cokmu bukadarcik tahamuli gostermiyceksek niye evlendik dimi. Bende esimde her gittigi yeri haber eder herseyi haberlidir. Bende hic biseyine karismam evimizde hic tartisma kavga olmaz kafalar rahat cunku.

Ben derdini cok guzel anladim. Ama ikinizde buyutmeyin bence. Hani 3.5 da bittgi halde aksam 7 olur gelmez surat asarsin. Ama saat 4 ancak olmusken belki isinden firsat bulup haber verememistir. Siz aradiginizda isim var mi dedi. Tamam hayatim de surat asma. Sen ne kadar tatli yaklasirsan o da o kadar cabalar. Bos yere birbirinizi yipratmayin. Esinizin de icini doktugu iyi olmus. Siz de o da alisma evresinde bide sanirim farkli bir ildesiniz. Zamanla hersey yerine oturur. Sen isteklerini guzelce izah et anlamiyor mu bir daha izah et ama surat asma. Guzelikle yap

Mesleklerimiz ayni hatta esimizin meslegide oyle halinizi bilerek yazicam
en bastan aramaniz cok hataymis birkac saat gecikse arayabilirdiniz topu topu yarim saat ve bu surede haber vermeye gerek duymamasi cok normal veli gelmistir veya mudur bisey istemistir her an size haber veremez ki
bu kadar sert tepki gosterdigine gore oncedende ufacik gecikmelerde sorun cikarmissiniz demek ki
birazcik dusunun esinizi bunaltiyor olabilirsiniz eski sevgilide ayni seyleri soyledigine gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…