Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Anladıysanız susun o zaman neden yazıyorsunuz ki? Siz yazdıkça ben cevap vereceğim

Hayatım sen mi karar vereceksin benim susmama. Ben cevap yazdım konu kapandı diye. Eee bu ne şimdi
Tamam en bilen sensin herşeyi senden öğrendik. Oh rahatla bak
Bu ne samimiyet, cirkin bir üslup hayatım hayatım nedir bu laubali tavırla?
Siz insanların dertlerine destek olmuyor eleştirmek ve belli ki kendinizi ruhsal olarak tatmin etmek istiyorsunuz. Kadin bir soru sormuş bende tamamen iyi niyetimle akıl almak istiyorum dediği için akıl verdim.
Evli olmadığınız için böyle konuşuyor olabilirsiniz ama evlilik sizin düşündüğünüz gibi değil karşılıklı fedakarlık ve çözümcül olmayı gerektirir.
Çözüm sunuyoruz arkadaşımıza anlamadığınız şey bu.
Siz yazdikca ben yazmaya devam edeceğim.
İnsanlara destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın terbiyesizlik bu yaptığınız

ay bi biradan ne çoçuklar doğuyor o kadar saçma ki kavga sebebi çok kasarsınız gebe kalamazsınız salın biraz olacağı varsa olur hayatta herşey planlı olmuyor maalesef alın gönlünü yani adamın bana kalırsa

Biraz gebe kalma olayına fazla takıldım ve bu yüzden olmuyor sanırım. Artık salmaya karar verdim bir de böyle deneyeyim.
Aldım gönlünü.

Sakin olun haklısınız siz konu dallanıp budaklandı. Yaşamayan bilemez zaten uzaktan hoş gelir her şey.

Bence siz çocuk yapma planına çok önem verdiğiniz için biraz fazla hassas yaklaşıp abartmışsınız. Ama eşiniz de güzelce konuşup anlaşma teklifinizi geri çevirmiş. Iki taraf da saçmalamış bence. Oturup konuşun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…