Öyle üsluba böyle üslup.Ay sen boş yapma üsluba bak terblyesiz
Çocuk yapmayın o zaman.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Haaa tamam o zaman yaa.Tam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedilütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
Olur abla yapmam. Sizene yaÇocuk yapmayın o zaman.
Evet bana ne eşinizle tartışmanızdan da.Olur abla yapmam. Sizene ya
Sizde yapamayınSiz yapmayın zaten.
Ohooo en yakin arkadasinin da dugunun de icersin yaaa, omrunde 1 kez olan bir sey ama bebek gelecek aya da olur sonraki aya da olur. Adami onun icin bu kadar onemli bir gunde yalniz biraktiginiz icin de sizi uzun bir sure affetmeyecek maalesefBu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Kocan şuraya yazsa hanımı boşa kaç derdim demek de pek üsluplu gelmedi bana. Yazdıklarınıza dikkat ederseniz gelen cevaplar da o minvalde olur diye düşünüyorum.Ay sen boş yapma üsluba bak terblyesiz
Çok teşekkür ederim evet oldu malesef.. İnşallah diyelimSizin için hassas bir durum olduğu için fazla hassas davranmissiniz, ama eşiniz de sabah içmem diyip, akşam içerim diyince kandırmış gibi olmuş biraz. Eşinizi, ilişkinizi en iyi siz tanırsınız, fazla uzattığınız için gönlünü alabilirsiniz. Bu konulara daha dikkat edersiniz artık, tecrübe olmuştur size de. Doğru zamanda, sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur inşallah.
ablam gerçekten bir tane bira içmesi etkilemez ya, siz bu kadar abartmayın bu süreci. içmese de olmayacağı varsa olmaz yani. şimdi başka sebepten olmazsa, stresten vs tutmazsa adamı gidip bi tane bira içti diye suçlamayın.Tam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedilütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
Bu çocuk işleriyle çok fazla uğraşmış bi insan olarak söylüyorum; öncelikle herşey kısmet arkadaşım, İnşallah hayırlı sağlıklı bi bebeğiniz olurBu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
çocuk için bu kadar streslere girme gerek yok.ben 8 yıldır deniyorum ölümler,düşükler yaşadım .gecen sene ovulasyon testiyle hamile kalmıştım eşimde alkol almıştı.ama oldu işte kaybetsemde oldu.geçen ayda aşılama yaptık eşim alkol almadı ama tutmadı.yani olacağı varsa oluyor kasma çok tecrübeli biri olarak söylüyorum.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Ah inşallahBu çocuk işleriyle çok fazla uğraşmış bi insan olarak söylüyorum; öncelikle herşey kısmet arkadaşım, İnşallah hayırlı sağlıklı bi bebeğiniz olurBugün alınan bir alkolun de sperm kalitesine bir etkisi olmayacağını bimeniz lazım (sürekli ve aşırı alkol tüketimi yoksa). Eşinizin en yakın arkadaşı evleniyormuş bu hayatta her gün olan bişey değil keşke bıraksaydınız da gönlünce eğlenseydi siz de yanında olsaydınız. Bir de küçük bi hatırlatma daha yapayım; her ovulasyonda eşinize bunu söylemeyin, görev gibi hissedebiliyor erkekler böyle durumlarda ve inanın stres bahsettiğiniz sperm kalitesini alkolden daha fazla etkileyen bişey
Yok suçlamam zaten geçti gitti. Yumurtlama dönemi de bittiablam gerçekten bir tane bira içmesi etkilemez ya, siz bu kadar abartmayın bu süreci. içmese de olmayacağı varsa olmaz yani. şimdi başka sebepten olmazsa, stresten vs tutmazsa adamı gidip bi tane bira içti diye suçlamayın.
Ya hayatım beni bir sal sen Allah aşkınaBelli ki evli bile değilsiniz, ovülasyon testinin önemini bilmediğiniz de aşikar. Ama merak ettim saçınız yok mu? Banyoya gir çık saçını kurut şimdiki topla ya da topuz yap tertemiz git. Alkol için kavga etmemiş olursun düğünü kaçırmamış olursun. Ama herkes anlamaz mesela konu sahibi şakkkk diye anladı size bin defadır anlatıyorum yoruldum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?