Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Salsanız derken saçlarını salınca daha mı güzel sizce ?
Sperm değil sprey demek istediniz galiba konular karıştı :)

Haklısınız ama birşey söylemek istiyorum siz çocuk konusunu stres yapmayın hak veriyorum dize ama olaylati buraya kadar getirmeyin diz böyle sorunlar yaptıkça çocuk olma daha da zorlaşır benim düşüncem böyle

Salsanız derken saçlarını salınca daha mı güzel sizce ?
Sperm değil sprey demek istediniz galiba konular karıştı :)
Bir an gerçekten yanlış konuya mı yazdım diye düşündüm. yok cidden anlamadım topuz olayını, o da mı kaliteyi etkiliyormuş

Ben sizi anlıyorum o hataya bende düşmüştüm . O günleri takip etme yok sağlıklı beslenelimler falanlar filanlar. Emin olun bir kaç aydan sonra ilişkinizi yıpratıyor bu durum.Bir görev haline dönüşüyor ve isteksizlik oluşuyor. Bunu fark edince bıraktım eşimi daralmayı ve eski istekli halimize döndük. Sonrasında da 2. ayda hamile kaldım. Ondan önce neden olmuyor nerde yanlış yaptık diyip duruyordum 3 ay sonunda kendi kendime tüp bebeğe yönelmeye kalkmıştım. 3 ay bitiminde akıllandım ama o yüzden sizde rahat olun kimsenin hamile kalma hikayelerini dinlemeyin. Alkışına bırakın 1 sene sonucu olmassa doktorunuza gidersiniz (yaşınızı bilmiyorum)

Kocanız odundan hallice gerçekten bebek mücadelesinde çok hassasiz anlayissizliga ne gerek var hakkınızda hayırlısı olsun

Olayı alıp bambaşka boyuta taşıdınız ya o yüzden şaşkınım. Saç modeli önerisi ne alaka, oradaki mesele ne alaka?
Tamam şekerim saçma olan benim en en en mantıklı en güzel en akıllı sensin.
Yalnız düğünlerde ıslak saça topuz yapanlar benden kaçamaz. Sayende

Bir an gerçekten yanlış konuya mı yazdım diye düşündüm. yok cidden anlamadım topuz olayını, o da mı kaliteyi etkiliyormuş
Yaaaaa sesli güldüm buna. Bunu yazan arkadaş diyor ki yumurtlama zamanı düğün mü var? Hemen değerlendirin ardından saç kurumadan hemen topuz yapın. Soruna bulduğu çözüm..

Seçenek sundum, hemen sımsıkı bir saç toplama önleri sekle sokamadım derdi yok spreylesin gitsin. Yeter ki ovülasyon gününü değerlendirsin
Şey bi şey sorucam..sprey oranı sperm oranını artı yönden etkiler mi? o yüzden mi ısrarla yazıyorsunuz

Belli ki evli bile değilsiniz, ovülasyon testinin önemini bilmediğiniz de aşikar. Ama merak ettim saçınız yok mu? Banyoya gir çık saçını kurut şimdiki topla ya da topuz yap tertemiz git. Alkol için kavga etmemiş olursun düğünü kaçırmamış olursun. Ama herkes anlamaz mesela konu sahibi şakkkk diye anladı size bin defadır anlatıyorum yoruldum yahu

Yaaaaa sesli güldüm buna. Bunu yazan arkadaş diyor ki yumurtlama zamanı düğün mü var? Hemen değerlendirin ardından saç kurumadan hemen topuz yapın. Soruna bulduğu çözüm..
Ne yapayım arkadaşım kadin yazık üzülsün mu ovülasyon günü ise değerlendir hem düğünü ziyan etme hem kendini üzme hem eşin tek gitmesin. Düğünlere giderken saç olayı sıkıntı değil mi? Yapıver bir saç toplama ya da balerin topuzu sımsıkı topla saçını git. Yeter ki ovülasyon günü moral bozma moral şart.yasamayab ovülasyon günü kollamayan bilemez.

Eskiden böyle saçma sapan tepki verenlere güler geçerdim ama o kadar dert çektik ki bu çocuk olayı için kınayan yaşasın görsün diyorum.
Mesela konu sahibi yazık yazmış kadıncağız yardım istiyor ben Allah biliyor canı gönülden yardım etmek istedim. Dalga geçenin başına gelsin amin

Buraya iç dökmeli konu nerden açtım yahu tamam bazılarınız haklı ama bu kadar da insanın üstüne gelinmez sanki herkes ilişkilerini kusursuz yürütüyor da bir ben hatalıyım. En mükemmel sizsiniz tamam.

Umarım dediğiniz gibi olur ben de artık salmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…