- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
ya bu muhabbet sürseydi keşkeTopuz ve saç spreyi ne alaka anlayamadım
Salsanız derken saçlarını salınca daha mı güzel sizce ?Ay yok artık ya. Biraz salsanız mı acaba? Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla öyle yıllardır olmuyor gibi bir durumunuz da yok. Neden yumurtlama takip ediyorsunuz akışına bırakın biraz. Sperm kalitesiyle alakalı sıkıntısı mı var eşinizin? Yoksa neden bir biraya taktınız? O akşam içtiği bira zaten mevcuttakileri etkilemez. Keyifle vakit geçireceğiniz bir akşamı zehir etmişsiniz yok yere.
Haklısınız ama birşey söylemek istiyorum siz çocuk konusunu stres yapmayın hak veriyorum dize ama olaylati buraya kadar getirmeyin diz böyle sorunlar yaptıkça çocuk olma daha da zorlaşır benim düşüncem böyleBen abarttığınızı düşündüm. Birkaç defa üst üste sormak karşı tarafı çok geren bir şey. İnsanın yapmayacaksa da yapasi geliyor. Bilmiyorum ne kadardır deniyorsunuz ama belli ki bu stresi yönetemiyorsunuz. Bir süre yumurta takibini bırakıp doğal süreçte ilerleyin bence.
Bir an gerçekten yanlış konuya mı yazdım diye düşündüm.Salsanız derken saçlarını salınca daha mı güzel sizce ?
Sperm değil sprey demek istediniz galiba konular karıştı :)
Kocanız odundan hallice gerçekten bebek mücadelesinde çok hassasiz anlayissizliga ne gerek var hakkınızda hayırlısı olsunBu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Seçenek sundum, hemen sımsıkı bir saç toplama önleri sekle sokamadım derdi yok spreylesin gitsin. Yeter ki ovülasyon gününü değerlendirsinTopuz ve saç spreyi ne alaka anlayamadım
Olayı alıp bambaşka boyuta taşıdınız ya o yüzden şaşkınım. Saç modeli önerisi ne alaka, oradaki mesele ne alaka?Siz evli misiniz? Deneyiminiz var mı? Akılcı çözüm siz bulun o zaman. Gaz vermek ayrıl vb gibi saçma sapan yorum yapmak olacaktır.
Hiç çocuk derdi çektiniz mi? Ovülasyon testleri kullandınız mı? O stresle yumurtlama zamanını beklerken saçma birinin saçma etkinliği için ne kadar sinirlendiğini düşündünüz mü hemcinsinizin.
Başınıza geldiğinde anlayacaksınız.
burda gaz verilen bir şey yok.
Ayrıca saçma sapan olan bir şey varsa o da siz ve fikirleriniz
YaaaaaBir an gerçekten yanlış konuya mı yazdım diye düşündüm.yok cidden anlamadım topuz olayını, o da mı kaliteyi etkiliyormuş
Şey bi şey sorucam..sprey oranı sperm oranını artı yönden etkiler mi? o yüzden mi ısrarla yazıyorsunuzSeçenek sundum, hemen sımsıkı bir saç toplama önleri sekle sokamadım derdi yok spreylesin gitsin. Yeter ki ovülasyon gününü değerlendirsin
Belli ki evli bile değilsiniz, ovülasyon testinin önemini bilmediğiniz de aşikar. Ama merak ettim saçınız yok mu? Banyoya gir çık saçını kurut şimdiki topla ya da topuz yap tertemiz git. Alkol için kavga etmemiş olursun düğünü kaçırmamış olursun. Ama herkes anlamaz mesela konu sahibi şakkkk diye anladı size bin defadır anlatıyorum yoruldum yahuOlayı alıp bambaşka boyuta taşıdınız ya o yüzden şaşkınım. Saç modeli önerisi ne alaka, oradaki mesele ne alaka?
Tamam şekerim saçma olan benim en en en mantıklı en güzel en akıllı sensin.
Yalnız düğünlerde ıslak saça topuz yapanlar benden kaçamaz. Sayende
Heh bravo aynen devam bu zekaya afffeerriinŞey bi şey sorucam..sprey oranı sperm oranını artı yönden etkiler mi? o yüzden mi ısrarla yazıyorsunuz
Neyi zorladığınızı anlayamadım ben, neye çevirdiniz konuyu.Şey bi şey sorucam..sprey oranı sperm oranını artı yönden etkiler mi? o yüzden mi ısrarla yazıyorsunuz
Ne yapayım arkadaşım kadin yazık üzülsün mu ovülasyon günü ise değerlendir hem düğünü ziyan etme hem kendini üzme hem eşin tek gitmesin. Düğünlere giderken saç olayı sıkıntı değil mi? Yapıver bir saç toplama ya da balerin topuzu sımsıkı topla saçını git. Yeter ki ovülasyon günü moral bozma moral şart.yasamayab ovülasyon günü kollamayan bilemez.Yaaaaasesli güldüm buna. Bunu yazan arkadaş diyor ki yumurtlama zamanı düğün mü var? Hemen değerlendirin ardından saç kurumadan hemen topuz yapın. Soruna bulduğu çözüm..
Adam nefes alsın bırak
Başıma bir iş gelmeyecekse adam yazsa şuraya hanımı boşa kaç derdimbu kadar baskı ne ya
Umarım dediğiniz gibi olur ben de artık salmaya karar verdim.Ben sizi anlıyorum o hataya bende düşmüştüm . O günleri takip etme yok sağlıklı beslenelimler falanlar filanlar. Emin olun bir kaç aydan sonra ilişkinizi yıpratıyor bu durum.Bir görev haline dönüşüyor ve isteksizlik oluşuyor. Bunu fark edince bıraktım eşimi daralmayıve eski istekli halimize döndük. Sonrasında da 2. ayda hamile kaldım. Ondan önce neden olmuyor nerde yanlış yaptık diyip duruyordum 3 ay sonunda kendi kendime tüp bebeğe yönelmeye kalkmıştım. 3 ay bitiminde akıllandım ama o yüzden sizde rahat olun kimsenin hamile kalma hikayelerini dinlemeyin. Alkışına bırakın 1 sene sonucu olmassa doktorunuza gidersiniz (yaşınızı bilmiyorum)
Ay sen boş yapma üsluba bak terblyesizBoş yapmayın, haddinizi aşmayın. Yeter iyi ki bi içimi döktüm bu ne ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?