Bunu en başından yazsaydınız keşke.Tam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedilütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
Haklıyken haksız duruma düşmek ....Bunu en başından yazsaydınız keşke.Yani böyle yazınca eşiniz haklı.
Zaten sabah eşine konuyu açmış o da içmem demiş. Akşamına tekrar sorunca bir tane içerim demiş.Ay bilemedim, sadece yumurtlama değil çatlama daha önemli bi gün ovülasyon deniyorsanız biliyorsunuzdur, bugün olmazsa yarın denerdiniz. 1 birayla da sperm leş olmaz diye düşünüyorum, insanların eğlence sonrası tek gecelik ilişkilerden bile gebe kalabildiğini düşünürsek. En yakın arkadaş düğünü varken fazla kasmışsınız gibi geldi bana
Öyle mi dersinizBunu en başından yazsaydınız keşke.Yani böyle yazınca eşiniz haklı.
Benim dememe gerek yok aslında. Sizde biliyorsunuz ki eşiniz haklı.Öyle mi dersiniz
Okuma yazmayı biliyorum ve araştırıyorum ben de. Lütfen siz de araştırın benceYani içkinin sperm kalitesini bu kadar çabuk etkileyeceğini nereden çıkarıp, neden huzursuzluk çıkardın? Akıl var mantık var.
Ovulasyon takibi yapmayın bir süre. Belli ki iyi gelmiyor. Bize de alıngan alıngan cevap veriyorsunuz.Hepiniz anladığım kadarıyla objektif yorum yapıyorsunuz benim içimi ve ne yaşadığımı bilmeden.. ama lütfen bu kadar üzgünken böyle kötü, kırıcı yorumlar yapmayın. Her ovülasyon dönemimde ya benim hastalıklarım ya da eşimin hastalığı vs nedeniyle birkaç aydır değerlendiremedik. Bu ay başladık ve bu günler çok önemliydi. Sanırım çocuk konusunu kafama taktım ve eşimi bilinçsiz olmasıyla suçladım. Ama ben de kendime göre haklıyım sürekli bir şeyler çıkıyor ve malesef değerlendiremiyoruz..
Hepiniz anladığım kadarıyla objektif yorum yapıyorsunuz benim içimi ve ne yaşadığımı bilmeden.. ama lütfen bu kadar üzgünken böyle kötü, kırıcı yorumlar yapmayın. Her ovülasyon dönemimde ya benim hastalıklarım ya da eşimin hastalığı vs nedeniyle birkaç aydır değerlendiremedik. Bu ay başladık ve bu günler çok önemliydi. Sanırım çocuk konusunu kafama taktım ve eşimi bilinçsiz olmasıyla suçladım. Ama ben de kendime göre haklıyım sürekli bir şeyler çıkıyor ve malesef değerlendiremiyoruz..
Ya nereye etkileyecek? Öyle olsa alkol kullanan kimsenin çocuğu olmaz.eşiniz haklı. bir de düğüne de gitmemişsiniz çok ayıp bence . Yarın yapın yani çocuğu 1 bira bu kadar etkiliyor mu bilmiyorum bu arada
Hepiniz anladığım kadarıyla objektif yorum yapıyorsunuz benim içimi ve ne yaşadığımı bilmeden.. ama lütfen bu kadar üzgünken böyle kötü, kırıcı yorumlar yapmayın. Her ovülasyon dönemimde ya benim hastalıklarım ya da eşimin hastalığı vs nedeniyle birkaç aydır değerlendiremedik. Bu ay başladık ve bu günler çok önemliydi. Sanırım çocuk konusunu kafama taktım ve eşimi bilinçsiz olmasıyla suçladım. Ama ben de kendime göre haklıyım sürekli bir şeyler çıkıyor ve malesef değerlendiremiyoruz..
Neden burada size yazan , yardım etmek için zaman harcayan kişilere karşı bu kadar agrasifsiniz ?Okuma yazmayı biliyorum ve araştırıyorum ben de. Lütfen siz de araştırın bence
Aynen onu yeni okudum. Ya hayat o kadar düz çizgide ilerleyen bi şey de değil zaten. Biz de geçen ay başladık bebiş denemelerine. Bu ay 29 Ekim'de yumurtladım, deneriz ederiz derken hastane işi çıktı işte biliyorsun. Napayım hastaneye mi gitmeyeyim anneme mi tripleneyim kocama mı kızayım? Olmayınca olmuyorZaten sabah eşine konuyu açmış o da içmem demiş. Akşamına tekrar sorunca bir tane içerim demiş.
Bu genel bi sorun o kadar takip yapılır ama yumurtlama günü hop eften püften sebebten tartışma eşiniz başka şeye kızıp size patlamış gibi geldi bana tabiki de çok yanlış ama biz kadınlar nasıl anlaşılmaya ihtiyaç duyuyorsak eşlerimizin de buna ihtiyacı var ama işte sorun bunu güzel dille söylemeyip acısını nazları geçtiği için bizden çıkarmaları offf çok uyuz oluyorum ya kadın bu kadar uğraş içindeyken erkeğin tek yapacağı 2 dklık zevki ona böyle burun kırın yapmaları normal günde dipten ayrılmazlar nedense o yumurtlama günü işler tam tersine geçiyor size tavsiyem kendimden örnek 1 yıldır verdiğim uğraş ve bir çoğunda yumurtlama günü olan tartışma sonucu hüsran önceden sinirden ağlardım ama artık demek ki olmaması gerekiyor diyip açıp kızılcık şerboyu izliyorum bira deyince de o mükemmel diyalog geldi aklımaTam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedilütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?