Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Ben abarttığınızı düşündüm. Birkaç defa üst üste sormak karşı tarafı çok geren bir şey. İnsanın yapmayacaksa da yapasi geliyor. Bilmiyorum ne kadardır deniyorsunuz ama belli ki bu stresi yönetemiyorsunuz. Bir süre yumurta takibini bırakıp doğal süreçte ilerleyin bence.

Bunu en başından yazsaydınız keşke. Yani böyle yazınca eşiniz haklı.

Hepiniz anladığım kadarıyla objektif yorum yapıyorsunuz benim içimi ve ne yaşadığımı bilmeden.. ama lütfen bu kadar üzgünken böyle kötü, kırıcı yorumlar yapmayın. Her ovülasyon dönemimde ya benim hastalıklarım ya da eşimin hastalığı vs nedeniyle birkaç aydır değerlendiremedik. Bu ay başladık ve bu günler çok önemliydi. Sanırım çocuk konusunu kafama taktım ve eşimi bilinçsiz olmasıyla suçladım. Ama ben de kendime göre haklıyım sürekli bir şeyler çıkıyor ve malesef değerlendiremiyoruz..

Zaten sabah eşine konuyu açmış o da içmem demiş. Akşamına tekrar sorunca bir tane içerim demiş.

Ovulasyon takibi yapmayın bir süre. Belli ki iyi gelmiyor. Bize de alıngan alıngan cevap veriyorsunuz.

biraz rahat olmalısınız.
bu şekilde şartlanarak iki tarafında stres altında görev gibi sevişmesi çok zordur bence.

Yalnız bunun sebebi sizsiniz. Adam bir bira içerim demiş. Bir 70'lik rakı gömerim dememiş. Afiyet olsun sevgilim deyip adamla düğüne gitseydiniz.

Zaten sabah eşine konuyu açmış o da içmem demiş. Akşamına tekrar sorunca bir tane içerim demiş.
Aynen onu yeni okudum. Ya hayat o kadar düz çizgide ilerleyen bi şey de değil zaten. Biz de geçen ay başladık bebiş denemelerine. Bu ay 29 Ekim'de yumurtladım, deneriz ederiz derken hastane işi çıktı işte biliyorsun. Napayım hastaneye mi gitmeyeyim anneme mi tripleneyim kocama mı kızayım? Olmayınca olmuyor

Bu genel bi sorun o kadar takip yapılır ama yumurtlama günü hop eften püften sebebten tartışma eşiniz başka şeye kızıp size patlamış gibi geldi bana tabiki de çok yanlış ama biz kadınlar nasıl anlaşılmaya ihtiyaç duyuyorsak eşlerimizin de buna ihtiyacı var ama işte sorun bunu güzel dille söylemeyip acısını nazları geçtiği için bizden çıkarmaları offf çok uyuz oluyorum ya kadın bu kadar uğraş içindeyken erkeğin tek yapacağı 2 dklık zevki ona böyle burun kırın yapmaları normal günde dipten ayrılmazlar nedense o yumurtlama günü işler tam tersine geçiyor size tavsiyem kendimden örnek 1 yıldır verdiğim uğraş ve bir çoğunda yumurtlama günü olan tartışma sonucu hüsran önceden sinirden ağlardım ama artık demek ki olmaması gerekiyor diyip açıp kızılcık şerboyu izliyorum bira deyince de o mükemmel diyalog geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…