- 12 Haziran 2023
- 276
- 604
- 23
- 35
Erkekler zaten böyledir yapma dedikçe yapaso gelir patlar çünkü tuvalet eğitiminden sonra evrimleri tamamlanmıştır beyinleri o yaşta kalıyor resmen bunu abim söylerdi garip gelirdi ama hayatıma giren insanları erkekleri falan inceleyince bu tür şeylerde gerçekten çocuk gibilerHaklısınız.. çocuk konusunu umursamamak değil de o bilmiyormuş gibi uyarmam onu rahatsız etti. Paylaştı kendisi. Yazılarınızı düşüneceğim teşekkür ederim
Çok biliyormuş gibi adamı bilinçsiz olmakla suçluyorsun ya ondan dedim. Biraz bilseydin şuanda düğünde olurdun,kavga etmezdin yumurtlama gününüde değerlendirirdin. Boşuna demiyorlar cehalet başa bela..Lütfen eleştiri yapacaksanız saygı çerçevesinde yapın. Ben bunları kimseye anlatmadığım için buraya yazıyorum. Üstelik kötüyken böyle acımasız yorumlar yapmayın..
Eşinin içmeyecegim dediğini benim mesajımdan sonra yazdıAdamın arkadaşı evleniyor erkek ortamı malum içmedigi zaman sıkıntı olacak belli ki onun için bir tane içerim demiş olamaz mı içmedigi zaman arkadaş ortamında ne diyecek gece çocuk yapıcam etkiler mi normalde içen biri ise arkadaşının mutlu gününde onlarlayken içmicem canım istemiyo vs demesi ne kadar mümkün illaki ortama uyum sağlaması gerekir çünkü özel bi gün adam baştan içmem karışamazsın vs dememiş öyle olsa durum başka ayrıca evet ikisini ilgilendiriyor bu durum ama bu kadar baskı sıkı tutmak da bu süreç için olumlu bi durum değil çocuk sahibi olmakta içki etkiliyor mu bende bilmiyorum normalde içkiye de karşı biriyim bi insan böyle çocuk konusunu umursamıyorsa ona baskı yapıp sürekli yönlendirmek yerine ben de umursamam kimseyi zorla çocuk sahibi yapamazsınız isterse o onu düşünür zaten ama bi şeye tepki verirken daha sakin olunması süreci olumlu etkiler
Keşke deseydim gerçi o diziyi bilmiyor ama ben eğlenirdim :) sağolun gerçekten iyi geldi yorumunuzHerşeye böyle Gül'ün geçin inanki stresimiz üstün sinir öfke bizleri daha yıpratıyor geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi femara kullandım 36 saat sonra ilişki dendi tabi bizde bi stres bi stres hoop noldu ilişki olmadı eşim kendini kastığı için ilk defa böyle bişey yaşadık neye uğradığımızı şaşırıp çok üzüldüm ama sonra doktora gidince zaten 2 yumurtadan 1i çaytamamış kist olmuş yani olsaydı da kimyasal olurdu herhalde sağlıklı olmazdı ondan sonra bu düşünceye girip olmuyosa bi sebebi vardır mooduna girdim kızılcık şerbo bu durumlarda tam bi terapiofff nasıl eşinize " ne birası diye karşılık vermediniz ya "
Merhaba, sıkmayın canınızı. İnanın çoğu insan bu yollardan geçiyor ve en çok tartışmalar bu dönemlerde oluyor. Ovulasyon takibi beni psikolojik olarak çok yormuştu ve eşimin de üzerinde baskı kurmuştum o dönemde. Ama insan ister istemez böyle davranıyor sadece bu günlerin geçeceğini düşünün.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Bu spermler 1-2 ayda oluşmuyor mu? Nasıl etkilesin.İçmesinde problem yok tabi ki ne isterse yapabilir ben sadece kaliteyi vs etkiler diye bugün rica etmiştim
Ne demek yaşadığınız durumu çok iyi anlıyorum o stresi üzüntüyü yaşamayan tam anlayamaz umarım en yakında zamanda mucizemiz gerçekleşirKeşke deseydim gerçi o diziyi bilmiyor ama ben eğlenirdim :) sağolun gerçekten iyi geldi yorumunuz
Çok teşekkür ederim ve inşallah bu süreçleri stressiz yaşamayı öğrenirimMerhaba, sıkmayın canınızı. İnanın çoğu insan bu yollardan geçiyor ve en çok tartışmalar bu dönemlerde oluyor. Ovulasyon takibi beni psikolojik olarak çok yormuştu ve eşimin de üzerinde baskı kurmuştum o dönemde. Ama insan ister istemez böyle davranıyor sadece bu günlerin geçeceğini düşünün.
Bence şimdi toparlanın yaptığınız şeyi düzeltin evde güzel bi ortam ayarlayın eşiniz için hazırlanın ve yaptığınız şeyi düzeltmek için romantik bir gece geçirin hem aranız düzelir hem yumurtlama günü degerlendirmiş olursunuz ayrıca en iyi barışma yöntemi sextir eve gelmeden önce de eşinize msj atın güzelce ki geldiği zaman ters bi durum yaşanmasınÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Düşüneceğim her şeyi
Zoraki yaşanmış bir birliktelik gibi olacak eminim. Sırf yumurtlama günümü kaçırmayayım diye yanaştığımı düşünecek. Teşekkür ederim öneriniz için ama düzelmez böyle eminimBence şimdi toparlanın yaptığınız şeyi düzeltin evde güzel bi ortam ayarlayın eşiniz için hazırlanın ve yaptığınız şeyi düzeltmek için romantik bir gece geçirin hem aranız düzelir hem yumurtlama günü degerlendirmiş olursunuz ayrıca en iyi barışma yöntemi sextir eve gelmeden önce de eşinize msj atın güzelce ki geldiği zaman ters bi durum yaşanmasın
Rica ederimÇok teşekkür ederim ve inşallah bu süreçleri stressiz yaşamayı öğrenirim
Alkol almamasını.Ne rica etmiştiniz?
Yazdığınız msj da artık bu durumda daha rahat davranacağınızı zamana bırakacağınız falan yazarsanız öyle düşünmeye bilir samimi şekilde kendinizi ifade edin o sizin eşiniz inanın bazen kırılır vs diye saklamak lafı dolandırmak yerine içten geçen herşeyi olduğu gibi anlatınca erkekler daha iyi anlıyor düzler çünkü ben çok uğraşıp defalarca konuşup çözemedigim bi olayı böyle çözmüş tüm içimden ne geçiyorsa olduğu gibi anlatınca beni anlayıp düzelmiştiZoraki yaşanmış bir birliktelik gibi olacak eminim. Sırf yumurtlama günümü kaçırmayayım diye yanaştığımı düşünecek. Teşekkür ederim öneriniz için ama düzelmez böyle eminim
İkinizde abartmışsiniz.Ben alkole karşıyım ama bir biranın da sperme etki edeceğini yada sizin hamileliğinize etki edebileceğini düşünmüyorum.Sonucta düğünü olan arkadaşınıza ayıp olmuş.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Malesef o an ki sinirle gitmemezlik yaptım. Keşke yaşanmasaydı tabiİkinizde abartmışsiniz.Ben alkole karşıyım ama bir biranın da sperme etki edeceğini yada sizin hamileliğinize etki edebileceğini düşünmüyorum.Sonucta düğünü olan arkadaşınıza ayıp olmuş.
Denerim çok teşekkür ederimYazdığınız msj da artık bu durumda daha rahat davranacağınızı zamana bırakacağınız falan yazarsanız öyle düşünmeye bilir samimi şekilde kendinizi ifade edin o sizin eşiniz inanın bazen kırılır vs diye saklamak lafı dolandırmak yerine içten geçen herşeyi olduğu gibi anlatınca erkekler daha iyi anlıyor düzler çünkü ben çok uğraşıp defalarca konuşup çözemedigim bi olayı böyle çözmüş tüm içimden ne geçiyorsa olduğu gibi anlatınca beni anlayıp düzelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?