Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Haklısınız.. çocuk konusunu umursamamak değil de o bilmiyormuş gibi uyarmam onu rahatsız etti. Paylaştı kendisi. Yazılarınızı düşüneceğim teşekkür ederim
Erkekler zaten böyledir yapma dedikçe yapaso gelir patlar çünkü tuvalet eğitiminden sonra evrimleri tamamlanmıştır beyinleri o yaşta kalıyor resmen bunu abim söylerdi garip gelirdi ama hayatıma giren insanları erkekleri falan inceleyince bu tür şeylerde gerçekten çocuk gibiler

Lütfen eleştiri yapacaksanız saygı çerçevesinde yapın. Ben bunları kimseye anlatmadığım için buraya yazıyorum. Üstelik kötüyken böyle acımasız yorumlar yapmayın..
Çok biliyormuş gibi adamı bilinçsiz olmakla suçluyorsun ya ondan dedim. Biraz bilseydin şuanda düğünde olurdun,kavga etmezdin yumurtlama gününüde değerlendirirdin. Boşuna demiyorlar cehalet başa bela..

Eşinin içmeyecegim dediğini benim mesajımdan sonra yazdı

Keşke deseydim gerçi o diziyi bilmiyor ama ben eğlenirdim :) sağolun gerçekten iyi geldi yorumunuz

Merhaba, sıkmayın canınızı. İnanın çoğu insan bu yollardan geçiyor ve en çok tartışmalar bu dönemlerde oluyor. Ovulasyon takibi beni psikolojik olarak çok yormuştu ve eşimin de üzerinde baskı kurmuştum o dönemde. Ama insan ister istemez böyle davranıyor sadece bu günlerin geçeceğini düşünün.

Çok teşekkür ederim ve inşallah bu süreçleri stressiz yaşamayı öğrenirim

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Düşüneceğim her şeyi
Bence şimdi toparlanın yaptığınız şeyi düzeltin evde güzel bi ortam ayarlayın eşiniz için hazırlanın ve yaptığınız şeyi düzeltmek için romantik bir gece geçirin hem aranız düzelir hem yumurtlama günü degerlendirmiş olursunuz ayrıca en iyi barışma yöntemi sextir eve gelmeden önce de eşinize msj atın güzelce ki geldiği zaman ters bi durum yaşanmasın

Zoraki yaşanmış bir birliktelik gibi olacak eminim. Sırf yumurtlama günümü kaçırmayayım diye yanaştığımı düşünecek. Teşekkür ederim öneriniz için ama düzelmez böyle eminim

Zoraki yaşanmış bir birliktelik gibi olacak eminim. Sırf yumurtlama günümü kaçırmayayım diye yanaştığımı düşünecek. Teşekkür ederim öneriniz için ama düzelmez böyle eminim
Yazdığınız msj da artık bu durumda daha rahat davranacağınızı zamana bırakacağınız falan yazarsanız öyle düşünmeye bilir samimi şekilde kendinizi ifade edin o sizin eşiniz inanın bazen kırılır vs diye saklamak lafı dolandırmak yerine içten geçen herşeyi olduğu gibi anlatınca erkekler daha iyi anlıyor düzler çünkü ben çok uğraşıp defalarca konuşup çözemedigim bi olayı böyle çözmüş tüm içimden ne geçiyorsa olduğu gibi anlatınca beni anlayıp düzelmişti

İkinizde abartmışsiniz.Ben alkole karşıyım ama bir biranın da sperme etki edeceğini yada sizin hamileliğinize etki edebileceğini düşünmüyorum.Sonucta düğünü olan arkadaşınıza ayıp olmuş.

Denerim çok teşekkür ederim

Sizi de anliyorum stres altindasiniz, ama esinizi de anlamaniz lazim. Arkadasinin dügününde icmek istemistir. Bunu ikinizin de inada bindirmesi ama anlamsiz. Bir biradan sperm kalitesi düsmez, ama ikinizde evlat sahibi olmak istiyorsaniz biribirinizi strese sokmayin. Gelince tekrar sakin bir sekilde konusun. Dügüne gitmeniz gerekirdi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…