Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Bazı şeylere adamlar iyi dayanıyor bence. Çocuk, çocuk hayatın tek anlamı bu mu? Adam yakın arkadaşının düğününde bir bira içmek istemiş. Çocuk olduktan sonra zaten hayatınız kısıtlanacak. Bu kadar darlamayın birbirinizi ya. Bugünlerde bile tahammülün yoksa çocuk olduktan sonra hiç anlaşamazsınız.

Beğenmedimlerinizi bekliyorum.

Neden burada size yazan , yardım etmek için zaman harcayan kişilere karşı bu kadar agrasifsiniz ?
Agrasif değilim. Tabi ki herkes saygı çerçevesinde eleştiri yapabilir ama bu kadar üstüme gelip bilinçsizlikle suçlamamalı kimse beni. Belki ben göremiyorum hatamı sadece yoruma ihtiyacım vardı

Güldürdünüz teşekkür ederim ben de o diziyi izliyorum şimdi düşünmemek için

İçmesinde problem yok tabi ki ne isterse yapabilir ben sadece kaliteyi vs etkiler diye bugün rica etmiştim

İçilen bira direkt sperm mi oluyor sanıyorsunuz? Ne bu şiddet bu celal?

Sizi hamile bırakacak spermler yaklaşık 7 gün önce üretildi zaten.

Adamın arkadaşı evleniyor erkek ortamı malum içmedigi zaman sıkıntı olacak belli ki onun için bir tane içerim demiş olamaz mı içmedigi zaman arkadaş ortamında ne diyecek gece çocuk yapıcam etkiler mi normalde içen biri ise arkadaşının mutlu gününde onlarlayken içmicem canım istemiyo vs demesi ne kadar mümkün illaki ortama uyum sağlaması gerekir çünkü özel bi gün adam baştan içmem karışamazsın vs dememiş öyle olsa durum başka ayrıca evet ikisini ilgilendiriyor bu durum ama bu kadar baskı sıkı tutmak da bu süreç için olumlu bi durum değil çocuk sahibi olmakta içki etkiliyor mu bende bilmiyorum normalde içkiye de karşı biriyim bi insan böyle çocuk konusunu umursamıyorsa ona baskı yapıp sürekli yönlendirmek yerine ben de umursamam kimseyi zorla çocuk sahibi yapamazsınız isterse o onu düşünür zaten ama bi şeye tepki verirken daha sakin olunması süreci olumlu etkiler

Kadinlar kadar erkekler hassas olamayabiliyor çok abartmışsınız. Belli ki cocugu daha fazla isteyen sizsiniz .

görev misali seks yapmayın, birbirinizi seve isteye yapın. Ovülaston günüyse gidip eğlenip gelip yapın. Zevksiz şey ürünü derler bazı insanlara misal.
Sizin meseleniz iki bira üç seks değil sizin hayata bakışlarınız, hayata karşı duyduğunuz hassasiyetleriniz başka. Bu da çocuk yapma aşamasında değil evlenileceği zaman şapkayı öne alıp düşünülmesi gereken bir şeymiş. Aylardır ovülasyon günü kaçırıyorsanız adam çocuk istemiyor diye düşünmeniz lazım. Hazır hissetmeyebilir. Çocuk çok büyük sorumluluk

Bence sizin yaptığınız aşırı olmuş.

Okuma yazmayı biliyorum ve araştırıyorum ben de. Lütfen siz de araştırın bence

Arastiriyorsan, tribini atmadan once dusunerek hareket edebilirsin. Karsit cevap almak istemiyorsan konu acmazsin. Dediğin şeyi olması çok zor o kadar kısa sürede. Biranın içeriği, ek olarak o gün yenilen yemekler, metabolizma hizi, midenin yapısı, en son bosalma suresine kadar tek tek hesaplarsin, ondan sonra boyle konusursun. O kadar kisa surede etkilemesi cook dusuk yani soyle yuzde 2 altinda bir oran cikar. Ki bunun hata orani var.

Haklısınız.. çocuk konusunu umursamamak değil de o bilmiyormuş gibi uyarmam onu rahatsız etti. Paylaştı kendisi. Yazılarınızı düşüneceğim teşekkür ederim

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ovülasyon günlerimde benim enfeksiyon, taş düşürme vs olaylarım olduğu için değerlendiremedik.

İkiniz içinde stresli bi hal almış bu süreç bence sakın olun size iyi gelecek sakinleşip kafanızı dağıtacak şeyler yapın çünkü sürekli bu hamilelik için çabalayınca beyninizde bu düşünce oluşuyor ben herşeyi yapıyorum karşı taraf niye böyle diye eşinizin o an ne düşündüğünü bilmiyorsunuz belki mantıklı bi düşüncesi vardı vs böyle şeyleri sorunsuz halletmek birbirinizi iyi anlamak için sakın şekilde konuşmak önemli

Karşıt cevap yazabilirsiniz hatta eleştiriye daha çok ihtiyacım var ama dediğim gibi üzgünüm ve saygı sınırları dışındaki yorumlar üzüyor..

Güldürdünüz teşekkür ederim ben de o diziyi izliyorum şimdi düşünmemek için
Herşeye böyle Gül'ün geçin inanki stresimiz üstün sinir öfke bizleri daha yıpratıyor geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi femara kullandım 36 saat sonra ilişki dendi tabi bizde bi stres bi stres hoop noldu ilişki olmadı eşim kendini kastığı için ilk defa böyle bişey yaşadık neye uğradığımızı şaşırıp çok üzüldüm ama sonra doktora gidince zaten 2 yumurtadan 1i çaytamamış kist olmuş yani olsaydı da kimyasal olurdu herhalde sağlıklı olmazdı ondan sonra bu düşünceye girip olmuyosa bi sebebi vardır mooduna girdim kızılcık şerbo bu durumlarda tam bi terapi offf nasıl eşinize " ne birası diye karşılık vermediniz ya "

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Düşüneceğim her şeyi

Anlıyorum bebek konusunda sabırsızlanıyorsunuz ama bence fazla tepki göstermişsiniz. Düğüne bile gitmemek abartılı bir tepki gibi geldi bana. Olacağı varsa oluyor ayrıca, özel bir sağlık sorununuz yoksa bu kadar kasmamak daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…