Agrasif değilim. Tabi ki herkes saygı çerçevesinde eleştiri yapabilir ama bu kadar üstüme gelip bilinçsizlikle suçlamamalı kimse beni. Belki ben göremiyorum hatamı sadece yoruma ihtiyacım vardıNeden burada size yazan , yardım etmek için zaman harcayan kişilere karşı bu kadar agrasifsiniz ?
Güldürdünüz teşekkür ederim ben de o diziyi izliyorum şimdi düşünmemek içinBu genel bi sorun o kadar takip yapılır ama yumurtlama günü hop eften püften sebebten tartışma eşiniz başka şeye kızıp size patlamış gibi geldi bana tabiki de çok yanlış ama biz kadınlar nasıl anlaşılmaya ihtiyaç duyuyorsak eşlerimizin de buna ihtiyacı var ama işte sorun bunu güzel dille söylemeyip acısını nazları geçtiği için bizden çıkarmaları offf çok uyuz oluyorum ya kadın bu kadar uğraş içindeyken erkeğin tek yapacağı 2 dklık zevki ona böyle burun kırın yapmaları normal günde dipten ayrılmazlar nedense o yumurtlama günü işler tam tersine geçiyor size tavsiyem kendimden örnek 1 yıldır verdiğim uğraş ve bir çoğunda yumurtlama günü olan tartışma sonucu hüsran önceden sinirden ağlardım ama artık demek ki olmaması gerekiyor diyip açıp kızılcık şerboyu izliyorum bira deyince de o mükemmel diyalog geldi aklıma
İçmesinde problem yok tabi ki ne isterse yapabilir ben sadece kaliteyi vs etkiler diye bugün rica etmiştimBazı şeylere adamlar iyi dayanıyor bence. Çocuk, çocuk hayatın tek anlamı bu mu? Adam yakın arkadaşının düğününde bir bira içmek istemiş. Çocuk olduktan sonra zaten hayatınız kısıtlanacak. Bu kadar darlamayın birbirinizi ya. Bugünlerde bile tahammülün yoksa çocuk olduktan sonra hiç anlaşamazsınız.
Beğenmedimlerinizi bekliyorum.
İçilen bira direkt sperm mi oluyor sanıyorsunuz? Ne bu şiddet bu celal?Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Adamın arkadaşı evleniyor erkek ortamı malum içmedigi zaman sıkıntı olacak belli ki onun için bir tane içerim demiş olamaz mı içmedigi zaman arkadaş ortamında ne diyecek gece çocuk yapıcam etkiler mi normalde içen biri ise arkadaşının mutlu gününde onlarlayken içmicem canım istemiyo vs demesi ne kadar mümkün illaki ortama uyum sağlaması gerekir çünkü özel bi gün adam baştan içmem karışamazsın vs dememiş öyle olsa durum başka ayrıca evet ikisini ilgilendiriyor bu durum ama bu kadar baskı sıkı tutmak da bu süreç için olumlu bi durum değil çocuk sahibi olmakta içki etkiliyor mu bende bilmiyorum normalde içkiye de karşı biriyim bi insan böyle çocuk konusunu umursamıyorsa ona baskı yapıp sürekli yönlendirmek yerine ben de umursamam kimseyi zorla çocuk sahibi yapamazsınız isterse o onu düşünür zaten ama bi şeye tepki verirken daha sakin olunması süreci olumlu etkilerTamam da tartışma nedeni ikisini de yakinen ilgilendiren bir konu ama siz konu sahibine sakin davran diyorsunuz. Zamanı geldiğinde olacağını emin olun herkes biliyordur ama öyle demekle de tamam o zaman deyip kenara çekilinecek bir konu değil bu. Kadın zaten icmesin diye uyarmış ama eşi bir tane içerim demiş. Ne belli bir tane ile yetineceği? Ha ben bilmiyorum alkol ne denli etkiliyor ama ortada böyle bir konu varsa her iki tarafında dikkatli olması gerekiyor.
Ah hepsini biliyorum ne yazık ki ama işte kafama taktığım için söyleme gereğinde bulundum..İçilen bira direkt sperm mi oluyor sanıyorsunuz? Ne bu şiddet bu celal?
Sizi hamile bırakacak spermler yaklaşık 7 gün önce üretildi zaten.
Okuma yazmayı biliyorum ve araştırıyorum ben de. Lütfen siz de araştırın bence
Haklısınız.. çocuk konusunu umursamamak değil de o bilmiyormuş gibi uyarmam onu rahatsız etti. Paylaştı kendisi. Yazılarınızı düşüneceğim teşekkür ederimAdamın arkadaşı evleniyor erkek ortamı malum içmedigi zaman sıkıntı olacak belli ki onun için bir tane içerim demiş olamaz mı içmedigi zaman arkadaş ortamında ne diyecek gece çocuk yapıcam etkiler mi normalde içen biri ise arkadaşının mutlu gününde onlarlayken içmicem canım istemiyo vs demesi ne kadar mümkün illaki ortama uyum sağlaması gerekir çünkü özel bi gün adam baştan içmem karışamazsın vs dememiş öyle olsa durum başka ayrıca evet ikisini ilgilendiriyor bu durum ama bu kadar baskı sıkı tutmak da bu süreç için olumlu bi durum değil çocuk sahibi olmakta içki etkiliyor mu bende bilmiyorum normalde içkiye de karşı biriyim bi insan böyle çocuk konusunu umursamıyorsa ona baskı yapıp sürekli yönlendirmek yerine ben de umursamam kimseyi zorla çocuk sahibi yapamazsınız isterse o onu düşünür zaten ama bi şeye tepki verirken daha sakin olunması süreci olumlu etkiler
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ovülasyon günlerimde benim enfeksiyon, taş düşürme vs olaylarım olduğu için değerlendiremedik.görev misali seks yapmayın, birbirinizi seve isteye yapın. Ovülaston günüyse gidip eğlenip gelip yapın. Zevksiz şey ürünü derler bazı insanlara misal.
Sizin meseleniz iki bira üç seks değil sizin hayata bakışlarınız, hayata karşı duyduğunuz hassasiyetleriniz başka. Bu da çocuk yapma aşamasında değil evlenileceği zaman şapkayı öne alıp düşünülmesi gereken bir şeymiş. Aylardır ovülasyon günü kaçırıyorsanız adam çocuk istemiyor diye düşünmeniz lazım. Hazır hissetmeyebilir. Çocuk çok büyük sorumluluk
Bence sizin yaptığınız aşırı olmuş.
İkiniz içinde stresli bi hal almış bu süreç bence sakın olun size iyi gelecek sakinleşip kafanızı dağıtacak şeyler yapın çünkü sürekli bu hamilelik için çabalayınca beyninizde bu düşünce oluşuyor ben herşeyi yapıyorum karşı taraf niye böyle diye eşinizin o an ne düşündüğünü bilmiyorsunuz belki mantıklı bi düşüncesi vardı vs böyle şeyleri sorunsuz halletmek birbirinizi iyi anlamak için sakın şekilde konuşmak önemliTam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedilütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
Karşıt cevap yazabilirsiniz hatta eleştiriye daha çok ihtiyacım var ama dediğim gibi üzgünüm ve saygı sınırları dışındaki yorumlar üzüyor..Arastiriyorsan, tribini atmadan once dusunerek hareket edebilirsin. Karsit cevap almak istemiyorsan konu acmazsin. Dediğin şeyi olması çok zor o kadar kısa sürede. Biranın içeriği, ek olarak o gün yenilen yemekler, metabolizma hizi, midenin yapısı, en son bosalma suresine kadar tek tek hesaplarsin, ondan sonra boyle konusursun. O kadar kisa surede etkilemesi cook dusuk yani soyle yuzde 2 altinda bir oran cikar. Ki bunun hata orani var.
Ne rica etmiştiniz?İçmesinde problem yok tabi ki ne isterse yapabilir ben sadece kaliteyi vs etkiler diye bugün rica etmiştim
Saçma bir sebepten kavga çıkardığınızı, adamın da gecesini zehir ettiğinizi biliyorsunuz yani. Bu da iyi bişey tabi.Ah hepsini biliyorum ne yazık ki ama işte kafama taktığım için söyleme gereğinde bulundum..
Herşeye böyle Gül'ün geçin inanki stresimiz üstün sinir öfke bizleri daha yıpratıyor geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi femara kullandım 36 saat sonra ilişki dendi tabi bizde bi stres bi stres hoop noldu ilişki olmadı eşim kendini kastığı için ilk defa böyle bişey yaşadık neye uğradığımızı şaşırıp çok üzüldüm ama sonra doktora gidince zaten 2 yumurtadan 1i çaytamamış kist olmuş yani olsaydı da kimyasal olurdu herhalde sağlıklı olmazdı ondan sonra bu düşünceye girip olmuyosa bi sebebi vardır mooduna girdim kızılcık şerbo bu durumlarda tam bi terapiGüldürdünüz teşekkür ederim ben de o diziyi izliyorum şimdi düşünmemek için
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Düşüneceğim her şeyiİkiniz içinde stresli bi hal almış bu süreç bence sakın olun size iyi gelecek sakinleşip kafanızı dağıtacak şeyler yapın çünkü sürekli bu hamilelik için çabalayınca beyninizde bu düşünce oluşuyor ben herşeyi yapıyorum karşı taraf niye böyle diye eşinizin o an ne düşündüğünü bilmiyorsunuz belki mantıklı bi düşüncesi vardı vs böyle şeyleri sorunsuz halletmek birbirinizi iyi anlamak için sakın şekilde konuşmak önemli
Anlıyorum bebek konusunda sabırsızlanıyorsunuz ama bence fazla tepki göstermişsiniz. Düğüne bile gitmemek abartılı bir tepki gibi geldi bana. Olacağı varsa oluyor ayrıca, özel bir sağlık sorununuz yoksa bu kadar kasmamak daha iyi olabilir.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?