Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

Azadeatacan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
12
-34
1
Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirim yuvamız dagılmak üzere

Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
Burdan verilecek tavsiyle olmaz o iş.

Mıçıp batırmışsınız. Dul bir adam size seviyorum yazıyor siz de seviliyorsun yazıyorsunuz. .

Siz yapacağınızı yapmışsınız bizim akıllar size kar etmez ki.

Gerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Keşke baştan düşünseydin bir yavrun olduğunu. Aynı şey bana yapılsa bende soğurum karşımdaki insandan.

Seviyorum nedir daha kötüsü seviliyorsun nedir. Siz evlisiniz adam da dul üstelik. O kapıyı aralamış sizde dalmışsınız böyle böyle başlar bu yakınlaşmalar

Yine de umarım bir çıkar yol bulursunız

Esiniz karsi taraftan birseyler sezmis olmali ki size bu uyarida bulunmuş. Oncelikle sakin olun ve esinizle konusun sakince. Eger sizi dinleyecek durumda degilse bir hediye alin ve içine güzel bir mektup yazın. Hataniz icin özür dileyin ve bunun bir kez daha tekrarlanmayacagini dile getirin. Is degistirebiliyorsaniz bunu da dile getirin. Karsi tarafin onemsiz biri olduğunu vurgulayın. Ceplerine notlar yazip koyun. Umarim düzelir araniz. Gerekirse isi birakacaginizi belirtin. 20 gün olmuş birseyler yapmissinizdir heralde bu 20 günde

Tavsiyen için çok teşekkür ederim

Gerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
esinize karsi durust olmamissiniz. eger guvenini kazanmak istiyorsanız öncelikle ona durust olmalisiniz. diger adamla bariz flört etmissiniz. esinizi bana gore aldatmissiniz. esinize pisman oldugunuzu soyleyin. bundan sonra ona gore davranin. hareketlerinize dikkat edin. halinize tavriniza çeki düzen verin.

ama ayni seyi esim yapsa benim icin biter. baskasina karsi ilimli olan insanin bana olan sevgisi bitmis demektir..giderim.

ne derse ne sart kosarsa kabul edeceksiniz, icten ozur dileyeceksiniz.. hatanizi anladiginizi bir daha asla olmayacagini soyleyeceksiniz. ama ile baslayan hicbir cumle kurmayacaksiniz. dinleyip tamam deyip soz vereceksiniz.. en onemlisi de bu sozleri tutacaksiniz. o da esiniz ikinci sansi verirse.. her erkek kaldiramaz boyle seyi.

burada anlatmadiginiz bir sey var mi? durum bu kadar basit mi yasandi sizin acinizdan yoksa devami var mi?

Yaptığınız zaten yanlış ama siz de kabul etmişsiniz. Ben olsam, gerçekten bir an boş bulunup böyle konuşsam aldatıyormuşum tepkisi vermem. Yani tamam eşinizden özür dilediniz ama evet suçluyum bir daha yapmam özrü mü oldu yoksa saflığıma geldi düşünemedim özrü mü orası önemli. Üstüne basa basa boş bulunarak yaptığınızı belirtin. Durum öyle değilse ve siz karşı tarafın niyetini bilerek böyle bir konuşmaya girdiyseniz de o zaman gerçekten gidin annenizin evine düşünün evliliğiniz hakkında çünkü aldatmaktan farkı olmaz yaşadığınız olayın.

Bir insan iş yerindeki arkadaşıyla seni seviyorumlu canım cicimli neden konuşur ki? Birçok işyerinde çalıştım, hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Adam seni seviyorum demiş sizde üstüne seviliyorsun demişsiniz adamda bundan güç alarak canımlı cicimli konuşmuş e tepki koysanıza herşeyden önce siz evlisiniz. Eşiniz bir kadına seni seviyorum dese hoşunuza gider mi? Güven ayna gibidir bir kere kırıldı mı hep çizik gösterir. Eşinizin giden güveni geri gelmez, gelse bile her zaman kafasının bir köşesinde "acaba?" olur. Eşiniz sizi affeder affetmez bilemem ama eşinizle ayrılsanız bile iş yerinde böyle laçka konuşmalara mahal vermeyin yoksa başınız çook ağrır.

Esinizi kıskandırmak icin bilerek boyle yazismis olabilir misiniz?
Bie ilgi eksikligi falan mi oldu son zamanlarda aranizda?
Evli bir kadin olarak bekar bir erkekle boyle konusmam mumkun degil
Arkadasca seni seviyorum dedigine emin olsam bile "eyvallah eksik olma" derim en fazla. .

Eşin haklı tabiki. Hep böyle konusuyor olması senle de öyle konusma hakkını vermiyor ona. Ben eşinin yerinde olsaydım benim midem kaldırmazdı. Adam yapmış olsaydı hepimiz onu topa tutardık. Evliler evliymiş gibi davransın lütfen...

Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
Bu yazışmaları eşiniz gördükten sonra aranız düzeleceğini düşünüyorsanız hayal pilavı yiyorsunuz demektir.

Eşinizle aranız düzeldi gibi olsa bile hep "acaba" olacak kafasında..

Bunları yazarken aklınız neredeydi.

Boşanın ve o arkadaşınızla evlenin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…