- 23 Ekim 2020
- 12
- -34
- 1
- Konu Sahibi Azadeatacan
-
Burdan verilecek tavsiyle olmaz o iş.Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
Keşke baştan düşünseydin bir yavrun olduğunu. Aynı şey bana yapılsa bende soğurum karşımdaki insandan.Gerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Esiniz karsi taraftan birseyler sezmis olmali ki size bu uyarida bulunmuş. Oncelikle sakin olun ve esinizle konusun sakince. Eger sizi dinleyecek durumda degilse bir hediye alin ve içine güzel bir mektup yazın. Hataniz icin özür dileyin ve bunun bir kez daha tekrarlanmayacagini dile getirin. Is degistirebiliyorsaniz bunu da dile getirin. Karsi tarafin onemsiz biri olduğunu vurgulayın. Ceplerine notlar yazip koyun. Umarim düzelir araniz. Gerekirse isi birakacaginizi belirtin. 20 gün olmuş birseyler yapmissinizdir heralde bu 20 gündeMerhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Tavsiyen için çok teşekkür ederimEsiniz karsi taraftan birseyler sezmis olmali ki size bu uyarida bulunmuş. Oncelikle sakin olun ve esinizle konusun sakince. Eger sizi dinleyecek durumda degilse bir hediye alin ve içine güzel bir mektup yazın. Hataniz icin özür dileyin ve bunun bir kez daha tekrarlanmayacagini dile getirin. Is degistirebiliyorsaniz bunu da dile getirin. Karsi tarafin onemsiz biri olduğunu vurgulayın. Ceplerine notlar yazip koyun. Umarim düzelir araniz. Gerekirse isi birakacaginizi belirtin. 20 gün olmuş birseyler yapmissinizdir heralde bu 20 günde
esinize karsi durust olmamissiniz. eger guvenini kazanmak istiyorsanız öncelikle ona durust olmalisiniz. diger adamla bariz flört etmissiniz. esinizi bana gore aldatmissiniz. esinize pisman oldugunuzu soyleyin. bundan sonra ona gore davranin. hareketlerinize dikkat edin. halinize tavriniza çeki düzen verin.Gerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Eşin haklı tabiki. Hep böyle konusuyor olması senle de öyle konusma hakkını vermiyor ona. Ben eşinin yerinde olsaydım benim midem kaldırmazdı. Adam yapmış olsaydı hepimiz onu topa tutardık. Evliler evliymiş gibi davransın lütfen...Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Bu yazışmaları eşiniz gördükten sonra aranız düzeleceğini düşünüyorsanız hayal pilavı yiyorsunuz demektir.Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?