- 6 Kasım 2020
- 69
- 191
- 8
- Konu Sahibi Azadeatacan
-
Basiretin mi bağlandı ahahavhshahahabaNe deseniz haklısınız basiretim bağlandı sanırım
Adam haklı. o arkadaşınızın hiç iyi niyeti yok size karşı. Seni seviyoruma cevap olarak '' Seviliyorsun'' diye cevap verdiğinize göre sizin de aklınız karışmış. Normal arkadaşların edeceği muhabbetler değil bunlar, hiiççç birbirimizi kandırmayalım burda.Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Adam hakli o kim hangi sıfatla seni seviyorum der?Valla sen görsen adami paralardin demi?Bence onun yaninda adami ara ilişkinizin türünü ortaya koy yoksa adam asla inanmaz (Bende inanmazdım)Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Eşiniz haklı iş arkasinizla bu kadar içli dışlı olmak yerine mesafenizi koysaydınız evli biri olarak sizde eşinizin yerinde siz olasınız sizde aynı tepkiyi verirdiniz sevgi sözcükleri ne alakaMerhaba,
Seni seviyorum mu ? Bir de özelden. Olay dul olup olmaması değil o adamın. Size o cesareti gösterip böyle bir cümle kullanması. Sizin cevap vermeniz. Çok yanlış çokMerhaba,
Şuan şok içinde okuyorum. Seviyorum seni ye seviliyorsun diye cevap vermek. ne tarafından baksam haklılığı yok. Ben bekarken bile birine seviliyorsun yazmamışım... burda eşinin böyle msjni okudum deseydin net aldatıyor demiştikMerhaba,
Ben yazdım dul diye... Neyinden utandınız ki ..Birisi şey yazmış, "üstelik karşıdaki kişi dul". Dul olunca ne oluyor ben anlamadım, ne biçim zihniyetler bunlar ya, okuyunca utandım vallahi.
Evli de olsa durum ortada. Yapan yapacağını yapıyor ve geri kalmıyor. Misal konu sahibi kadın EVLİ.Ben yazdım dul diye... Neyinden utandınız ki ..
Kadın evli iş arkadaşı adamda DUL Muş.... Özetle adam kendine bir minik serçe arayışında kadına yaklaşmaya çalışmış ama adam DUL yani bilginiz olsun. Utanmayın bunun için.çünkü adam DUL...
Anladık dul. Evli ya da bekar olup yürüse aynı etkiyi yaratmazdı heralde. Ama dul olunca Wooowwwww he mi de dulBen yazdım dul diye... Neyinden utandınız ki ..
Kadın evli, iş arkadaşı adamda DUL Muş.... Özetle adam kendine bir minik serçe arayışında kadına yaklaşmaya çalışmış ama adam DUL yani bilginiz olsun. Utanmayın bunun için.çünkü adam DUL...
Yaw zaten onun için yazmadım . Belirtmek istediğim bekar ya da dul bir adam seni seviyorum diye iş arkadaşına yazmaz. Ha yazıyorsa da başka türlü yazıyordur...Evli de olsa durum ortada. Yapan yapacağını yapıyor ve geri kalmıyor. Misal konu sahibi kadın EVLİ.
Evet DUL. FOREVER DUL...Anladık dul. Evli ya da bekar olup yürüse aynı etkiyi yaratmazdı heralde. Ama dul olunca Wooowwwww he mi de dul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?