Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

Maalesef hep senden şüphelenecek haklı olarak. Ve bir ilişkide güven bitince sevgi onu asla kurtarmıyor buna eminim. Eşin bunu yapsaydı buz gibi soğurdun sende ve hep acaba mı derdin. Bir de yaşını başını almış insanların nerede ve nasıl davranacağını konuşacağını bilmesi gerekir. Eşin uyarmakta haklıymış. Ben bekar olmama rağmen böyle bir muhabbete asla ve asla girmem.Bence ne yapsan ne etsen zibilyon kez de özür dilesen sarılıp koklasan da şüphe devam edecek üzgünüm.

Ne deseniz haklısınız basiretim bağlandı sanırım
Basiretin mi bağlandı ahahavhshahahaba
Yahu şu eylemlerinizi basirete, kadere bağlamayı ne zaman bırakacaksınız? Dümdüz adama seviliyorsun yazmışsın üstelik kocan seni öncesinde uyarmış ona rağmen bu duruma sokmuşsun kendini...
Üzgünüm 500 IQ + 64 loblu beynim bile olayı çözemez...
Kolay gelsin

Adam haklı. o arkadaşınızın hiç iyi niyeti yok size karşı. Seni seviyoruma cevap olarak '' Seviliyorsun'' diye cevap verdiğinize göre sizin de aklınız karışmış. Normal arkadaşların edeceği muhabbetler değil bunlar, hiiççç birbirimizi kandırmayalım burda.

Son düzenleme:
İnsan işyerindeki kişiyle niçin mesajlasır hadi iş için mesajlastı diyelim seni seviyorumlar nedir,iş seni seviyoruma nasıl geldi, ,isyerindekilerle resmiyeti ve mesafeyi sağlamak için bey diye hitap edip çok özele girmemek gerekir,

Ya çok kötü olmuş gerçekten. Ama sanki eksik birşeyler mi var ? Eşiniz şüphelenmese sizden telefonunuzu istemez, istediyse bişey olmalı. Arkadaş bile olsanız bu adam niye seni seviyorum diyor ki çok saçma, belki gerçekten adamın size duyguları var ama siz anlamadınız. Eşiniz uyarmış birde yaa off düşünüyorum da sizin yerinizde eşiniz olsa eşim böyle böyle anlatsaniz var ya adamı burda hepimiz linç ederiz aldatıyor diye ben size inandım ama allah yardımcınız olsun durumunuz zor

Adam hakli o kim hangi sıfatla seni seviyorum der?Valla sen görsen adami paralardin demi?Bence onun yaninda adami ara ilişkinizin türünü ortaya koy yoksa adam asla inanmaz (Bende inanmazdım)

Eşiniz haklı iş arkasinizla bu kadar içli dışlı olmak yerine mesafenizi koysaydınız evli biri olarak sizde eşinizin yerinde siz olasınız sizde aynı tepkiyi verirdiniz sevgi sözcükleri ne alaka

Seni seviyorum mu ? Bir de özelden. Olay dul olup olmaması değil o adamın. Size o cesareti gösterip böyle bir cümle kullanması. Sizin cevap vermeniz. Çok yanlış çok kırmak istemem ama evli bir kadınsınız. Ne diye özelden yazışmak ? İş gereği bir şey sorabilir ama boyut ne ara bu hale geldi ? Kestirip atmalıydınız..

P
Şuan şok içinde okuyorum. Seviyorum seni ye seviliyorsun diye cevap vermek. ne tarafından baksam haklılığı yok. Ben bekarken bile birine seviliyorsun yazmamışım... burda eşinin böyle msjni okudum deseydin net aldatıyor demiştik

Birisi şey yazmış, "üstelik karşıdaki kişi dul". Dul olunca ne oluyor ben anlamadım, ne biçim zihniyetler bunlar ya, okuyunca utandım vallahi.
Ben yazdım dul diye... Neyinden utandınız ki ..

Kadın evli, iş arkadaşı adamda DUL Muş.... Özetle adam kendine bir minik serçe arayışında kadına yaklaşmaya çalışmış ama adam DUL yani bilginiz olsun. Utanmayın bunun için.çünkü adam DUL...

Evli de olsa durum ortada. Yapan yapacağını yapıyor ve geri kalmıyor. Misal konu sahibi kadın EVLİ.

Anladık dul. Evli ya da bekar olup yürüse aynı etkiyi yaratmazdı heralde. Ama dul olunca Wooowwwww he mi de dul

Evli de olsa durum ortada. Yapan yapacağını yapıyor ve geri kalmıyor. Misal konu sahibi kadın EVLİ.
Yaw zaten onun için yazmadım . Belirtmek istediğim bekar ya da dul bir adam seni seviyorum diye iş arkadaşına yazmaz. Ha yazıyorsa da başka türlü yazıyordur...

Ama adam DUL yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…