- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Azadeatacan
-
Eşiniz gerçekten haklı ama. Kendi eşimden biliyorum. Özellikle biri hakkında uyarmışlarsa bizi, o kişiye takarlar.! O sebeple başınızın ağrıması normal çünkü eşinizin damarına basmışsınız. Çokça özür çokça açıklama,, af dilemek. Başka çözümü yok, geçmiş olsun.Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
Sizin yaptığınız şeyi eşiniz yapsa ne hissedersiniz? Eşinizin yerinde olsam ben de boşanırdım. Eşiniz sizi uyardığı halde eşinizi kaybetmek pahasına bu konuşmaları yapabildiyseniz diyecek bişey yok gibi.Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Eşin sonuna kadar haklı nedemek seviyorum seviliyorsunMerhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Doğru diyorsunuz.Birisi şey yazmış, "üstelik karşıdaki kişi dul". Dul olunca ne oluyor ben anlamadım, ne biçim zihniyetler bunlar ya, okuyunca utandım vallahi.
Burada dulu bekardan daha tehlikeli görüyorsak sıkıntı, ben onu kastetmiştim. yoksa evli birisi evli olmayan veya yalnız olan birine göre bence de daha dikkatli davranmalı, davranabilir.Doğru diyorsunuz.
Artık evlisi, dulu, bekarı kalmadı bu işin.
Herkes birbirine yol yapıyor.
Evli bir kadın kendini bilmediğine göre boşanmış (dul) bir erkeğin evli birine uzaması çok normal
Seni seviyorm demisMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?