Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

Kesinlikle annene falan gitme , o ne öyle kabul etmiş gibi bişeyler olduğunu .
Ne düşünecekmişsin orada ?

Daha beter olur gidersen

Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
Eşiniz gerçekten haklı ama. Kendi eşimden biliyorum. Özellikle biri hakkında uyarmışlarsa bizi, o kişiye takarlar.! O sebeple başınızın ağrıması normal çünkü eşinizin damarına basmışsınız. Çokça özür çokça açıklama,, af dilemek. Başka çözümü yok, geçmiş olsun.

Peki bu cümlelerin yazılma amacı neydi flörtleşmek mi? Samimiyet ya da adamın normal laçka tavrı demeyin hiç kimse evli bir kadına kolay kolay seni seviyorum yazmaz . Bu kadar tutuşmanızın sebebi ne ? Kocanız böyle düşünmekte haklı mi ? Biraz daha açsanız konuyu mesela mesaj nasıl seni seviyoruma geldi ?

Esın senı kıbarca uyarmıs dıkkatlı ol dıye onun ustune adam senı sıyorum yazmıs hıc dıkkatlı olmamıs esının abartmamsından oturu kıskandırmak ıstedın gıbı geldı bana ama duvara toslamıssınkı hak etmıssın benım esım sımdıye bosamıstı bırak kavgayı. Esımde aynı seyı yapsa bende bosardım.

Ben olsam bende suphelenirim
Tavrimi koyardim
Is arkadasin, evli veya bekar kalkip nasil sana senk seviyorum der
Iliskileri boyle vicik hale getirmeyin
Is arkadasinsa orda kalir seni seviyorum lar falan ne sacma
Bunun neresi normal
Isterse herkese canim cicim desin ama bana demesin diye sinirinizi cizmeliydiniz

İşten ayrılıp o adamla bir daha asla görüşmemek belki kurtarır da annene gidip neyi düşüneceksin ki eşinin bunu deme amacı ne olabilir?
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim resmen flört etmişsiniz. Ay onun mizacı öyle diyip gecistirilecek bir durum degil.

Sizin yaptığınız şeyi eşiniz yapsa ne hissedersiniz? Eşinizin yerinde olsam ben de boşanırdım. Eşiniz sizi uyardığı halde eşinizi kaybetmek pahasına bu konuşmaları yapabildiyseniz diyecek bişey yok gibi.
Ancak pişman olduğunuzu belirterek özür dileyip eşinizin kararını bekleyeceksiniz. Eşiniz sizi affetse bile güven duygusu zedelendiğinden bu evlilikte huzur olur mu bunu bilemem.

Eşin sonuna kadar haklı nedemek seviyorum seviliyorsun

Birisi şey yazmış, "üstelik karşıdaki kişi dul". Dul olunca ne oluyor ben anlamadım, ne biçim zihniyetler bunlar ya, okuyunca utandım vallahi.
Doğru diyorsunuz.
Artık evlisi, dulu, bekarı kalmadı bu işin.
Herkes birbirine yol yapıyor.

Evli bir kadın kendini bilmediğine göre boşanmış (dul) bir erkeğin evli birine uzaması çok normal

Doğru diyorsunuz.
Artık evlisi, dulu, bekarı kalmadı bu işin.
Herkes birbirine yol yapıyor.

Evli bir kadın kendini bilmediğine göre boşanmış (dul) bir erkeğin evli birine uzaması çok normal
Burada dulu bekardan daha tehlikeli görüyorsak sıkıntı, ben onu kastetmiştim. yoksa evli birisi evli olmayan veya yalnız olan birine göre bence de daha dikkatli davranmalı, davranabilir.

Seni seviyorm demis
Daha mı süphelenmesin adam?
Nasıl bi is ortamınız var yahu:S

Söylenecek hiç bı söz yok hiç biseyi haketmiyorsunuz A Azadeatacan

Yavrumuz var yazmışsınız bir de
Hadi canım yeni mi aklınıza geldi
Ne sandınız bu devran böyle sürer gider benim mal uyanana kadar hevesimi alırım mi sandınız
Egomu tatmin ederm başkası tarafından beğenilmek ve seni seviyorum denmesi bana kendimi iyi hissettirir mi dediniz
Lan zaten arkadaşça dahi yazisamazsiniz!!!!!! Ben kabul etmiyorum ya zi sa maz siniz.ustune birde seviyorum seviliyorsunlar

Bana bekarken seni seviyorum yazan arkadaşlarıma yada flört etmeye çalışanlara eyvallah gardaş demisimdir hep.
Çünkü dusunmuyorsan istemiyorsan seviliyorsun! Diye cevap verilmez
Üstelik ben BEKARKEN bu tepkiyi vermisim sizinki bok yemek! Sonra da yakalanınca boku yemek

Kibar mi olayım ? Üslup mu duzelteyim hangi üslubu hakediyosuniz da düzgün konuşayım ben sizinle

Düşünemedim ....diyemezsiniz ne demek dusunemediniz

Bosasin bende olsam bosarim
Erkek olsam daha yerlerde sürüye sürüye de sopalarim
yeter ya yok şiddete hayır mayir diyecekler de gelmesin .bazen şiddete evet

Is arkadasi ile ne sacma sapan konudma, ne gereksiz samimiyet.
Ustelik adam yillarca uyardi diyorsunuz. Hakli esiniz.

Burda bile bizi kandırmaya çalışıyorsunuz. Açık açık yazın işte flört ederken yakalandım diye. Bir bedel ödemeniz lazım. Eşinizi pişman olduğunuza inandıracaksınız. Eşiniz boşanacak olsa harekete geçerdi. Ağlayacaksınız, yalvaracaksınız, başınızı yerden kaldırmayacaksınız bir süre. İstifa etmeyin. Boşanırsanız o iş size lazım olacak. Ama aklınızı başınıza alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…