zamanla alışıyorlar biz de aynıydık,hatta çocuk tadıma gecince paketli gıdalar almıştı paşam .Bunları da tatsın damak tadı oluşsun diye5 aylik bir kizimiz var. Ona 24 saatimi verip onu dört dörtlük yetistirmeye calisiyorum. Esimle bu aksam kizim hakkinda konusurken bir anda patladi ne desem müdahale ediyorsun bu cocuk benimde cocugum dedi. Müdahale ettigim ve onun patlamasina neden olan konu: 1 ay sonra ek gidaya baslayinca ilk hangi sebzeyi verecegime kendim karar vermem, onun fikirlerini geri cevirmem.
Benim fikrim su: cocugun annesiyim ve tabiki herseyin en iyisini isterim, yaparim. Bana güvenip bu konuyu bana birakabilir.
Esim ise, iyisi ne ise o olsun degilde, kücüklügünde ne yaptiysa onu yaptirmaya calisiyor. Mesala onun annesi kücükken pirinc unu veriyomus, bizde öyle yapacakmisiz. Bende dedim okadar sebze varken pirinc unu ne alaka.
Yazarken bile nekadar sacma konulardan tartisma cikabildigine inanamiyorum. Konu sonra evliligimizin genel durumuna gitti, hicbir konuda anlasamadigimizi bu evliligin bana mutluluk vermedigini dile getirdim. O anda kizim aglayinca konu kapandi. Simdide salonda yanyana oturuyoruz herkes telefonuyla. Konusmuyoruz.
Fikirlerinizi almak istedim. Hata bendeyse söyleyin lütfen.
Aynı yollardan geçtik biz de bebek büyütürken.onerim bazı seyler için zamanı gelmeden tartışmayın.6 ay dolana kadar pirinc ununun faydalı bir ek gıdaya başlama yöntemi olmayacağına dair veriler toplayin ve mesaj olarak atın.zaman içinde anlayacaktır.bebegim için en iyisini ben bilirim duruşunuzu biraz azaltın.esiniz de katilsin.eger hevesi kırılırsa kılını kipirdatmaz.destegine ihtiyaç duydugunuz5 aylik bir kizimiz var. Ona 24 saatimi verip onu dört dörtlük yetistirmeye calisiyorum. Esimle bu aksam kizim hakkinda konusurken bir anda patladi ne desem müdahale ediyorsun bu cocuk benimde cocugum dedi. Müdahale ettigim ve onun patlamasina neden olan konu: 1 ay sonra ek gidaya baslayinca ilk hangi sebzeyi verecegime kendim karar vermem, onun fikirlerini geri cevirmem.
Benim fikrim su: cocugun annesiyim ve tabiki herseyin en iyisini isterim, yaparim. Bana güvenip bu konuyu bana birakabilir.
Esim ise, iyisi ne ise o olsun degilde, kücüklügünde ne yaptiysa onu yaptirmaya calisiyor. Mesala onun annesi kücükken pirinc unu veriyomus, bizde öyle yapacakmisiz. Bende dedim okadar sebze varken pirinc unu ne alaka.
Yazarken bile nekadar sacma konulardan tartisma cikabildigine inanamiyorum. Konu sonra evliligimizin genel durumuna gitti, hicbir konuda anlasamadigimizi bu evliligin bana mutluluk vermedigini dile getirdim. O anda kizim aglayinca konu kapandi. Simdide salonda yanyana oturuyoruz herkes telefonuyla. Konusmuyoruz.
Nerden biliyormuş annesinin ona pirinç unu verdiğini?5 aylik bir kizimiz var. Ona 24 saatimi verip onu dört dörtlük yetistirmeye calisiyorum. Esimle bu aksam kizim hakkinda konusurken bir anda patladi ne desem müdahale ediyorsun bu cocuk benimde cocugum dedi. Müdahale ettigim ve onun patlamasina neden olan konu: 1 ay sonra ek gidaya baslayinca ilk hangi sebzeyi verecegime kendim karar vermem, onun fikirlerini geri cevirmem.
Babalık yapmak istiyorsa öncelu mevzulardan başlasın. Yeterli özveriden sonra mutfak kısmına terfi eder..
Ayrıca pirinç unu bana çok spesifik geldi. Bizim adama sorsam şimdi o ne ki der. Eşinize bu bilgileri "kuşlar" veriyor olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?