Eşimle tartıştık. Lutfen fikir verin.

Sungerbob00

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
94
106
8
28
Öncelikle kimseyi sıkmak istemem konuyu özet geçiyim. Esimin beni önceden ailesinin yalanıyla dövmüşlugu bile var hamile kalınca aldır demeleri vs bir sürü şey ben boşanma kararı almıştım eşim ailemle hiç görüşme ama boşanmayalım dedi bende tamam dedim. 1 buçuk aydır görüşmüyoruz ve çok huzurluyum resmen üstümdeki ağır bir yükten kurtuldum. Sınır hastası oldum sayelerinde ve onca kavgadan sonra inanın yüzünü sesini duysam bile titremeye başlıyorum sinirden. Neyse dün esim bayramlarda falan gidilir genede dedi durduk yere zorundasın idare etmek zorundasın dedi. Durmuyorum sözümde bosanmicazda idare etmek zorundasın dedi. Ve sabah hiç bir şey yokmuş gibi ise gitti. Ama inanın görmek konuşmak istemiyorum onca şeyden sonra. Anneme babama dediklerini saymıyorum bile. Neyse ben hiç görüşmemek için boşanmayı bile.goze almışken şimdi nasıl zorlaya bilir. Zorla olmaz böyle şeyler. O zaman boşanalım dedigimdede bosanmak yok idare etmek zorundasın dedi. Psikolojim bozuldu iyice arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun fikir verin :(( siz olsanız napardiniz. Namusunuza vs laf eden insanları adam yerine koyup gidermisiniz??

Öncelikle kimseyi sıkmak istemem konuyu özet geçiyim. Esimin beni önceden ailesinin yalanıyla dövmüşlugu bile var hamile kalınca aldır demeleri vs bir sürü şey ben boşanma kararı almıştım eşim ailemle hiç görüşme ama boşanmayalım dedi bende tamam dedim. 1 buçuk aydır görüşmüyoruz ve çok huzurluyum resmen üstümdeki ağır bir yükten kurtuldum. Sınır hastası oldum sayelerinde ve onca kavgadan sonra inanın yüzünü sesini duysam bile titremeye başlıyorum sinirden. Neyse dün esim bayramlarda falan gidilir genede dedi durduk yere zorundasın idare etmek zorundasın dedi. Durmuyorum sözümde bosanmicazda idare etmek zorundasın dedi. Ve sabah hiç bir şey yokmuş gibi ise gitti. Ama inanın görmek konuşmak istemiyorum onca şeyden sonra. Anneme babama dediklerini saymıyorum bile. Neyse ben hiç görüşmemek için boşanmayı bile.goze almışken şimdi nasıl zorlaya bilir. Zorla olmaz böyle şeyler. O zaman boşanalım dedigimdede bosanmak yok idare etmek zorundasın dedi. Psikolojim bozuldu iyice arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun fikir verin :KK43:( siz olsanız napardiniz. Namusunuza vs laf eden insanları adam yerine koyup gidermisiniz??
Oncelikle Allah yardimciniz olsun.Orta yolu bulmayami calissaniz tamam normalde gorusmeyin ama bayramda felan gidin yada arayin hem esiniz hem sizin dediginiz olsun.Boyle sorun pek yasamadim benim esim ailesiyle gorusmez ben zorlarim ara konus et diye ben hergun ararim aramasam onlar arar mesaj atar ozellikle kayinpederim mutlaka arar sorar siz orta yola gidin ne siz ne esiniz uzulmesin derim

Namusuma anama babama laf edecekler. Eşim olacak herifte gelecek beni dövecek onların lafıyla. Sonrada idare et diyecek. Yok öyle bir dünya boşan canım. Bu kadar psikolojini bozup hala görüştürmeye çalışması doğru değil.

Namusuma anama babama laf edecekler. Eşim olacak herifte gelecek beni dövecek onların lafıyla. Sonrada idare et diyecek. Yok öyle bir dünya boşan canım. Bu kadar psikolojini bozup hala görüştürmeye çalışması doğru değil.
Aynen öyle:( mecbur bosanmak tek çare. Umrumda bile olmaz ama bosanmak yok diye diretiyor

cok tehlikeli biri,
seni cok iyi anliyorum boyle seni uzen kahreden baskiyla yalanla biseyler yaptirmaya calisan insanlarin adini, sesini bile duymak insani hoplatiyor.
eger simdi seb evde kalirsan adam gercekten seni sindirmis olacak o ve ailesi hepsi.
ben senin yerinde olsam konusmalariba bile musade etmeden bosarim.
hayatini feda etme degmez.

Durumunuz kolay degil ama ortada bir evlilik var esinizi seviyorsaniz eger orta yola gidin yaptiginida dogru bulamadim ailenize laf etme hakki yok o konuda haklisiniz.
Orta yol olmuyor maalesef bunlarla. Bir kere gidildimi hep istiyorlar ve ben yaptıklarına karşılık genede gidince bu sefer ne olursa olsun gelmek zorunda diye düşünüyorlar

Allah Allah. Sen niye idare ediyormuşun. Eşin seni idare etsin.

Bosanin..daha mutlu olursunuz. En azindan ruh sagliginiz bozulmaz. Adam sozunu tutmamis. 1.5 ay gorusmeyince bayram seyran demis. Bayramdan sonra da yavas yavas boyle boyle gorusturecek. Cekin resti.

Back
X