- Konu Sahibi GULSEMEDIHA
-
Bence gereksiz yere birbirinizi kırmıssınız.Olabılır kapıyı duymamıs olabılırsın belkı oan lavaboda olabılrısın aklına gelmemıs olabılır aramak ama esınızın hıcmı yedek anahtarı yok acıp ıcerı gırsın .Digerı ıse ustune gıtmeyın esınızın ne kadr bı erkegın ustune gıdersenız okadr zıt duser kendınızden sogutursunuz sonucundada bosanan cok oluyor aksam gelır elbet tılkının donup dolasıp gelıcegı yer bellıHazırlayın yemegınızı esınız geldıgınd eguler yuzle karsılayın sankı sabah kavga etmemsı gıbı Her evde olur kavga tadı tuzudur evlılıgın zaten evde kavga olmasa o evde bı anormalık vardır kesın bana gore ama asla kusmeyın sakınlesın sonra oturun hıc bırsey olmamsı edasında
Ben bunu da unuturum bugün, ama böyle her sıkıntımı halının altına süpürmem çok birikti ve benden bir şeyler alıp götürmese bari. Evet, eşimin ameliyatı çok zor geçti. Kalp ameliyatına alındı ve ciğer'de de tahribat çıkınca (Sigaradan) 2 büyük ameliyatı aynı anda oldu. Benim eşim herşeyi alttan alırken şimdi hiç bir şeye tahammülü yok. İşimizde çok stresli maalesef. Üzülüyorum ama bazen insann susamıyor işte. Bu arada öyle dişli bir bayanda değilim :)
Eşinize, tabiiki kendi evinede gelince telefon açması gerektiğini, bunu adet haline getirmesi gerektiğini söyleyin.
Geliyorum haberin olsun diye değil, geliyorum birşey lazım mı diye?
Çok zor değil.. Üstelik duymamayı bırakın, belki duştasınız, belki lavaboda, belkide müsait değilsiniz.
Karşılıklı anlayış olmasa nasıl yürür birliktelikler, bunu anlatın ona laf atma çabası içinde bulunmadan.
Sizi anlayacağını düşünüyorum.
Alttan almak marifet değil, giden sizin hayatınızdan olur.
Üstelik evliliğinizin kutsal olduğunu, bu kadar kolay dile getirmemesini, şansızlık olarak görüyorsa yolunun açık olduğunuda ekleyin kibarca.
Dönem dönem insanlar hiç olmadık şeylerden sorun çıkarırlar, bu kaldırılabilir ama her zamansa kaldırmak zorunda değildir kimse.
İnşaallah çözülür sorununuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?