kızlar dün kv ye gittim. görümcem ve kv ile sohbet sırasında kp hakkında çok şaşırdığım ama yapabilir diye umduğum bişey söylediler. görümcemin yengesi demişki senin baban uyuştrucu satıomuş. görümcem de ben memnunum bu paradan falan demiş. ama sattığına inanmıyorum ama bi akrabaları var onunla belki 1 kez yapmış olabilir dedi . çünkü babam bi ara çok para gönderiyodu gemiden anneme falan dedi.ben uyuşturucu konusunda çok hassaasım . bunları satanlara kullalannalara ve kullandıranlara karsı büyük bi kinim var. hele ki kızım doğduktan sonra her insan bi anannın evladı olduğuna göre bu gbi büyük kötülüğe hçbir ananın evladı bulaşmasın isterim.çok üzülürm. neyse eşime bu konudan bahsedip canını sıkmayacaktım. ama küçük bi tilkiliğimden dolayı sen nasıl bi insansın dedi. ben tabi kızdım ne var bunda diye. sonra sen babanın uyuştucu sattığını biliyomuydun dedim kızarak.ben onun yardım edeceği parayla ev falan alamam oturamam dedim. eşimde bna sürekli sus dedi. ben eşime baban niye saatıyo gbisinden bişi demedim. çünkü bşka bi olayını da hazmetmiştim ki alışkındım bu tarz olaylarına adamın bişiler yaptgı apacık ortadaydı. para mevzusunda . yani şöle görümceme nişan yaptı küçük altınları kuyumcuya yazdırıp aldılar. gemiye gitti 2 katlı ev alacam dedi hem kızına hem bize yardım edecek yani. eşim hep sus dedi susss. ben sordukçe sus dedi. tartıştık şuan konuşmuyorz. ondan tek istediğim haberim vardı yada bilmiyodum demesiydi.yani merak ettiğim babasının bu tarz vukuatlarını bilip de mi oturuyo yoksa bilmiyo o da benm gbi ilk mi duyuyo.bi de bu adam parayı nerden buluyo nası onu bunu yapıyo derken çalışıyıo diyo yani bu şkilde para kazandğını eşim biliomu diye ısrar edip sordum ama o söylemk istemedi beni bastırdı kızdı bağırdı çağırdı küfür ettii olayı benm eskidn yaptgm hatalara cevirdi yuzume vurdu falan filan. evden kovdu daha ötesine yapmalıyım arkadaşlar nasıl davranmaıyım .
Nasıl ya?
Kayınpederiniz uyuşturucu satıyor,herkes buna göz yumuyor,siz sesinizi çıkarınca hakaret işitip dayak mı yediniz bir de?
Arkadaşım polise gitsenize!!!
Fazla meraklısın. Ayrıca eşin seni adam yerine koymuyor. Kayınpederin öyle bir şey yapsa bile senin emin olmadan varsayım üzerine sırf istediğin cevapları alamıyorsun diye o şekilde laf çarpma gibi bir lüksün yok. Emin olursun ona göre yerse kocanı da bırakırsın, ailesini de. Dediğim gibi fazla meraklısın ben bile sinir oldum yüz tane soru dizmişsin ardı ardına. Geride kal biraz, dedikoduyla iş yapma.
eeee insan nikahlı eş olunca ister istemez fazla meraklı oluyor
ne demek geride kal
tabi ki bu para nerden geliyor haram mı helal mı soracak
bir de kaçak silah getirmişti yurt dışından. bunu bizzat kv ile konustuk. getirdi ve sattı dedi. eşimin de haberi varmış ki o da bunu onayladı.konuştuk daha önce bu mevzuyu eşimle yani. bunun da olma ihtimaline silah olayını bildğim içn inandım.ve onaylaması için eşime sordum ablandan böle bişi duydum senin haberin varmı bu konudan diye.üstelik bunu da eşim evet var böle bişi yapıyo deseydi bile ben eşimi bırakmam. babasının yaptığı hatayı eşime yuklemem . kızdığım tek nokta benim nedn haberim yok eğer senin varsa tabi dedim. bunun cevabını vermedi.ailesini de bırakmam ayıca, sadece kp parasıyla işim olmasın istiyorum. bizim geçinmemize o yolla kazanılmş para olmasın benim derdim.Fazla meraklısın. Ayrıca eşin seni adam yerine koymuyor. Kayınpederin öyle bir şey yapsa bile senin emin olmadan varsayım üzerine sırf istediğin cevapları alamıyorsun diye o şekilde laf çarpma gibi bir lüksün yok. Emin olursun ona göre yerse kocanı da bırakırsın, ailesini de. Dediğim gibi fazla meraklısın ben bile sinir oldum yüz tane soru dizmişsin ardı ardına. Geride kal biraz, dedikoduyla iş yapma.
bir de kaçak silah getirmişti yurt dışından. bunu bizzat kv ile konustuk. getirdi ve sattı dedi. eşimin de haberi varmış ki o da bunu onayladı.konuştuk daha önce bu mevzuyu eşimle yani. bunun da olma ihtimaline silah olayını bildğim içn inandım.ve onaylaması için eşime sordum ablandan böle bişi duydum senin haberin varmı bu konudan diye.üstelik bunu da eşim evet var böle bişi yapıyo deseydi bile ben eşimi bırakmam. babasının yaptığı hatayı eşime yuklemem . kızdığım tek nokta benim nedn haberim yok eğer senin varsa tabi dedim. bunun cevabını vermedi.ailesini de bırakmam ayıca, sadece kp parasıyla işim olmasın istiyorum. bizim geçinmemize o yolla kazanılmş para olmasın benim derdim.
Konuştu bal kabağı.
Varsayım üzerine, ondan bundan duyduğu laflarla, tek bir argümanı olmadan bu şekilde laf sokma hakkı yok eşine.
Adam da hoşlanmamış ki sinirlenmiş ve farkındaysan "kovmuş".
Ben de bilirim, kovulduğun evde ne işin var o zaman demeyi ama belli ki öyle kapıyı çarpıp gidebileceği bir durum yok.
Bu şartlar altında elinde argüman yokken geride kalması kesinlikle onun lehine.
Yoksa daha çoook laf yer.
kızlar dün kv ye gittim. görümcem ve kv ile sohbet sırasında kp hakkında çok şaşırdığım ama yapabilir diye umduğum bişey söylediler. görümcemin yengesi demişki senin baban uyuştrucu satıomuş. görümcem de ben memnunum bu paradan falan demiş. ama sattığına inanmıyorum ama bi akrabaları var onunla belki 1 kez yapmış olabilir dedi . çünkü babam bi ara çok para gönderiyodu gemiden anneme falan dedi.ben uyuşturucu konusunda çok hassaasım . bunları satanlara kullalannalara ve kullandıranlara karsı büyük bi kinim var. hele ki kızım doğduktan sonra her insan bi anannın evladı olduğuna göre bu gbi büyük kötülüğe hçbir ananın evladı bulaşmasın isterim.çok üzülürm. neyse eşime bu konudan bahsedip canını sıkmayacaktım. ama küçük bi tilkiliğimden dolayı sen nasıl bi insansın dedi. ben tabi kızdım ne var bunda diye. sonra sen babanın uyuştucu sattığını biliyomuydun dedim kızarak.ben onun yardım edeceği parayla ev falan alamam oturamam dedim. eşimde bna sürekli sus dedi. ben eşime baban niye saatıyo gbisinden bişi demedim. çünkü bşka bi olayını da hazmetmiştim ki alışkındım bu tarz olaylarına adamın bişiler yaptgı apacık ortadaydı. para mevzusunda . yani şöle görümceme nişan yaptı küçük altınları kuyumcuya yazdırıp aldılar. gemiye gitti 2 katlı ev alacam dedi hem kızına hem bize yardım edecek yani. eşim hep sus dedi susss. ben sordukçe sus dedi. tartıştık şuan konuşmuyorz. ondan tek istediğim haberim vardı yada bilmiyodum demesiydi.yani merak ettiğim babasının bu tarz vukuatlarını bilip de mi oturuyo yoksa bilmiyo o da benm gbi ilk mi duyuyo.bi de bu adam parayı nerden buluyo nası onu bunu yapıyo derken çalışıyıo diyo yani bu şkilde para kazandğını eşim biliomu diye ısrar edip sordum ama o söylemk istemedi beni bastırdı kızdı bağırdı çağırdı küfür ettii olayı benm eskidn yaptgm hatalara cevirdi yuzume vurdu falan filan. evden kovdu daha ötesine yapmalıyım arkadaşlar nasıl davranmaıyım .
sen evlendiğin zaman geri planda kalırsın o zaman görürsün adam yerine konmamak neymiş,ayrıca seviyesizleşme kendini çok belli ediyorsun sen de biraz geride kal da adam sansınlar
Seviyesizleşme diyene bakın, hakaret diz boyu. Derhal şikayet ediliyorsun, burası mahallen değil kendine gel
koş polise de haber ver
anasınıfı çağındayız ya hemen şikayet
senden korksam sana cevap yazar mıyım
Derhal kendinize geliniz ve çirkefleşmeyiniz. Derdinizi moderatörlere anlatırsınız artık
Oo bayağı illegal işler yapmış anlaşılan. O zaman durum başka. Belki eşin seni kaybetmemek için konuşmamış olabilir bu konu hakkında. Yine de sen bu konunun çok fazla üstüne gitme bence, tamam kayınpederinin sana bu yolla kazandığı paralarla hakkı geçmesin istiyorsun anlıyorum ama sadece bunu belirtebilirsin eşine. Gerisini fazla eşeleme yani.
adamın ne yaptığı bu satten sonra umrumda değil. her koyun kendi bacağından asılır.benim iki aylık kızım var. kimse içn yuvamı yıkamam. eşim benden saklamış da olabilir. utanmış da olabilr babasını bu yaptgdan bu yuzden söylememiştir. ben sen biliyomuydun deyince gözleri doldu.neden benim soruma doğru düzgn cvp vermiyor. evet yada hayır diyebilirdi. ben onu bırakmam bunu eşim çok ii biliyor ne kdr çok sevdiğimi onu. kızımla ve eşimle mutluyum. ama benim de hakkım var bazı şeyleri bilmeye ve sorgulalmaya nedese eşim konuşmuyor susuyor insan yerine koymuyor bağırıyor çağırıyor küfür ediyor ve sonunda s... g.. diyo işte ben bu durumda ne yapmalıyım !!!
adamın ne yaptığı bu satten sonra umrumda değil. her koyun kendi bacağından asılır.benim iki aylık kızım var. kimse içn yuvamı yıkamam. eşim benden saklamış da olabilir. utanmış da olabilr babasını bu yaptgdan bu yuzden söylememiştir. ben sen biliyomuydun deyince gözleri doldu.neden benim soruma doğru düzgn cvp vermiyor. evet yada hayır diyebilirdi. ben onu bırakmam bunu eşim çok ii biliyor ne kdr çok sevdiğimi onu. kızımla ve eşimle mutluyum. ama benim de hakkım var bazı şeyleri bilmeye ve sorgulalmaya nedese eşim konuşmuyor susuyor insan yerine koymuyor bağırıyor çağırıyor küfür ediyor ve sonunda s... g.. diyo işte ben bu durumda ne yapmalıyım !!!
küfür eden bi insanla nasıl iletişim kurabilirsin ki, adam açıkça diyoki biz böyleyiz beğenmiyosan...
ya senin onu sevdiğin kadar seni sevmiyo ya da seviyo saygı duymuyo, sevsinde saygı duymasada olur diyosan bilemicem ama bu yasadışı işler elbet ayaklarına dolanır, misal benim eşim polis işkillenip bu mesajı ona gösterebilirim o da gerekli yerlere bildirebilir ip vs derken yapılır gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?