Eşimle tatil fikri :(

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, dün akşam cevap veremedim çünkü evde kıyamet koptu :( Baya bi tarıştık :( Sonra geri özür diledi filan ama değişen hiç bir şey yok yine de, tatili iptal ettiremezmiş, söz vermiş, bu seferlik böyle olsun felan filan. tamam dedim bende.

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma şöyle birşey geldi. Gittiğimiz yerde benim de çokcukluk arkadaşım yaşıyor, hatta çok iyi anlaştığım bir de kuzenim yaşıyor. Ben de onlarla mı takılsam en azından daha mutlu olurum diye düşündüm :)

İlk konuda da önderilerinizi dinledim dün gece para konusunda da dedim ödemem vardı biriktirdiklerim de gitti param yok yok diye, zaten zor bir dönem geçiriyorum, biraz kafamı dinleyeyim diye tatil 2-3 günlük tatil istedim senin yaptığına bak diye. İyice sinir oldu yıkıldı. Bi süre daha ödemem var dedim para da biriktiremeyebilirim sen bi şekilde nasıl halledebileceksen halletmeye çalış dedim güzelce :) sonra gitti yattı, sabah da kalktık hiç konuşmadan, surat beş karış giyindi gitti :))) Bir mutlu oldum ki anlatamam :) Üstümden ağır bir yükü attım resmen rahatladım :)) bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama ben paramı biriktirmeye devam edeceğim. En azından bu kadar çok kendimi sıkarak biriktirmem. Taksime filan binerim, kuaförüme giderim:)) hiç ruhu bile duymaz :)

En azından elimde bir güvencem olur cidden çok haklısınız :)) Çoooook teşekkür ederim kızlar, bugün kuş gibiyim, mutlu mutlu çalışıyorum işimde :)

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, dün akşam cevap veremedim çünkü evde kıyamet koptu :( Baya bi tarıştık :( Sonra geri özür diledi filan ama değişen hiç bir şey yok yine de, tatili iptal ettiremezmiş, söz vermiş, bu seferlik böyle olsun felan filan. tamam dedim bende.

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma şöyle birşey geldi. Gittiğimiz yerde benim de çokcukluk arkadaşım yaşıyor, hatta çok iyi anlaştığım bir de kuzenim yaşıyor. Ben de onlarla mı takılsam en azından daha mutlu olurum diye düşündüm :)

İlk konuda da önderilerinizi dinledim dün gece para konusunda da dedim ödemem vardı biriktirdiklerim de gitti param yok yok diye, zaten zor bir dönem geçiriyorum, biraz kafamı dinleyeyim diye tatil 2-3 günlük tatil istedim senin yaptığına bak diye. İyice sinir oldu yıkıldı. Bi süre daha ödemem var dedim para da biriktiremeyebilirim sen bi şekilde nasıl halledebileceksen halletmeye çalış dedim güzelce :) sonra gitti yattı, sabah da kalktık hiç konuşmadan, surat beş karış giyindi gitti :))) Bir mutlu oldum ki anlatamam :) Üstümden ağır bir yükü attım resmen rahatladım :)) bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama ben paramı biriktirmeye devam edeceğim. En azından bu kadar çok kendimi sıkarak biriktirmem. Taksime filan binerim, kuaförüme giderim:)) hiç ruhu bile duymaz :)

En azından elimde bir güvencem olur cidden çok haklısınız :)) Çoooook teşekkür ederim kızlar, bugün kuş gibiyim, mutlu mutlu çalışıyorum işimde :)

senin adına çok sevindim,
sakın üzülme ,biraz sorumluluk almayı öğrensin,
3-5 gün surat yapar ama sakın yumuşama.

Tatilin parasını sen mi ödüyorsun peki. Ben ödedim deme bu konuyu okuyan tüm bayanlar çıldırır bir de önceki konunu okumuş olanlar :)

ne kadar zayıfsınız açtığınız konular beni çıldırttı resmen :50: yha güzelim Allah aşkına aç gözünü adam seninle paran için evlenmiş gerisi yalan kullandırtma kendini zararın neresinden dönersen kardır:20:

adam seninle paran için birlikte

not:bu kanıya önceki konunuda okuyarak vardım eminim daha birçok kişi ile yanı fikirdeyizdir... kendine yazık etme Allah aşkına

MAlesef ben ödedim :( :D Tamam anladım salakmışım bende:)) napıyım:(

İptal ettir. Zaten sende yararlanamayacakmışsın vazgeçtim de. İstediği kadar tepki göstersin. O adet dönemi gerginliği çok fenadır bi de hep olmadık zamanlarda oluverir filan. Hiç bence öyle risk filan alma hapla geciktiricilerle diye. Bir de böyle iptal ettirirsen aklı başına gelir ve sana sormadan iş yapmaması gerektiğini anlar. Arkadaşlara rezil olacağım filan diye bağırsada aldırma bu ona ders olur. Ama kararlı bir şekilde bu tatilden bu şekilde bir fayda elde edemeyeceğini söylemen ve kesinlikle taviz vermemen gerekiyor.

Canım ben senin diğer konunda da yorum yapmıştım ve bizleri dinlemene çok sevindim sen güçlü bi kadınsın tek başına iş kurup erkeklerin dahi cesaret edemeyeceği şeyleri tek başına hallediyosun borcada girsen güzelce biriktirdiklerinle hallediyosun en önemlisi biriktirebiliyosunda eşine hiiiçç ihtiyacın yok onunda senden yararlanmasına sakın izin verme... Erkek dediğin kadın eline bakmaz özellikle kendi lüks ihtiyaçları için senden beklentisi olması çok saçma kendisinde veya ailesinde varsa kendileri bilir ama sen hiçbi şekilde para vermek zorunda değilsin sağlık değil önemli konu değil bizlerin abileri eşleri vs nasıl gidip paşa paşa yaptılarsa o da gider yapar askerliğini hem biraz adam olur aklı başına gelir zaten niye aman hemen askerden dönsün diye çırpınasınki yine arkadaşlarıyla gününü gün etmeye devam etsin diyemi para verceksin en azından orda masrafı olmaz:)
Bu konunuda okuyunca görüyorumki adam seni resmen banka gibi görüyo varsa yoksa arkadaşlarıyla seni eşten saymıyo çünkü gerçekten seven insan eşiyle başbaşa kalmak için can atar hatta arkadaşlarından kıskanır bi sorununu paylaşmışsın daha çok üste çıkıp hakaret etmiş davranışları seninle sırf paran için evlendiğini gösteriyo dost acı söyler kusura bakma... Ama eşindir sen seviyosun sanırım zaten böyle huy meselelerinden ayrılmak kolay değil somut bişe yok inşallah zamanla düzelir ama tavrını koy kendini kullandırma madem o sana böyle davranıyo sende kendini düşün paranı kendin için biriktir kendini güvenceye al sakın sakın acıyıp yada huzurum bozulmasın deyip para verme bu yüzden ayrılmaya falan kalkarsada yol ver gitsin sen çok daha iyilerini bulursun niyeti seni kullanmaksa yokluğuda çok dert olmasın...
Tatilde kafana göre takılmanı tavsiye ederim kullanmak için geçmi kaldın bilmiyorum ama regl geciktiren haplar varmış bi eczaneye veya dr.un varsa ona danış istersen. İlk günü falan denk gelirse tamponlada idare edebilirsin hiçbiri olmazsa arkadaşınla kuzeninle görüşürsün diğerlerinin eşleride gelmiceklermi hoşlanırsan onlarla takılırsın kendini bi şekilde mutlu etmeye çalış çünkü eşin böyle mecbur kabul etceksin surat assan kendine edersin onun umru olmaz... Ay tekrar söylicem eşinin bozulmasına bende çok sevindim sırtını sana dayayamayacağını anlamıştır inşallah...

Eşine açık açık söyledin mi biz her zaman böyle koloni olarak mı bi şeyler yapacağız diye.Yeni evli olduğunuzu hatırlat.Ayrıca eşin biraz kaba ve bencil sanırım.Ne demek karısına sormadan program yapmak falan.Biraz sert çıkmalısın bence.Hata yaptığının farkında değil gibi.

Son düzenleme:
evlilikte senin paran benim paran olmamalı tamam da bu kadarı da olmaz
zor durumda bile tatile senin paranla gidilecekse hem de koloni halinde hiç gidilmesin daha iyi
nasıl bir mantık cidden anlamadım,
bu kadar çok taviz vermeye devam edersen hep üzülen sen olursun anlattıklarına göre eşinin umrunda bile
değil hala arkadaşlarıyla gezme peşinde ,

bu nasıl iştir böyle hiç anlamadım? karı koca tatile çıkacaklar, yerini, şeklini şemalini, kimlerle gidilecek tek başına adam karar verecek. kadın da kasa vazifesi görecek. neden daha önce konuşulmuyor? bence tatilin şekliyle ilgili sorundan çok, sizin kocanızla iletişiminizde sorununuz var canım.

eşin çok sorumsuz bencil ve senin fikirlerini önemsemeyen biri.diğer konunu da biliyorum canım orda da yazmıştım bu kadar taviz verme fedekar olma:50:3 günlük tatilin parasını bile sen ödüyorsun başbaşa olun kafa dinleyin diye eşin arkadaşlarını da arkasına takıyor:20:ve bunu yaparken sana hiç sormuyor.bedelli parasını veremeyeceğini söylemekle de en iyisini yapmışsın eşin artık sorumluluk almayı öğrenmeli.surat da assa geri adım atma bu kadar verici olma eşin artık evli bir erkek olduğunu anlamalı:31:

ay sinir oldum yaaa çivili tahtayla dalcaksın bölesine cıux cıx cıx neymsı kescekmsı suscakmıs allah allaah :47: :19:

Merhabar,

Sizden yardım ve fikir istiyorum :(( İyice karıştım, acaba ben mi kötüyüm diye :((

Eşimle 8-9 aydır evliyiz. Şimdiye kadar birlikte hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı. Genellikle düğün sonrası yaşanan maddi sebeplerden dolayı. Onun haricinde ne yaptıysak ta onun arkadaşlarıyla yaptık, gittik. Birlikte tek hiç yaptığımız birşey yok :( Ben eşimle bişiler yapmayı çok istiyordum. Bu yüzden de en azından 23 nisan tatiline denk getirip bi taraflara kaçalım dedim. O da baya istekli göründü ve tatili ayarladı. ancak yine arkadaşlarıyla :(((

Eşim arkadaşlarının yanında çok mutlu, ben se hepsini daha yeni yeni tanıyorum :( Bu tatile gideceğimiz arkadaşlarıyla ise daha hiç tanışmadım, tatilde tanışacağım :((

Neyse dedim eğlenmene bak, arkadaşlarla sardırırsan eğlenceli de olabilir, gerçi şevkim hevesim de kaçtı ama çok belli etmedim.

Bir durum daha var gerçi sanırım o tarihlerde adet olacağım, yani belirtileri de günü de gelmeye başladı :(( hasta olduğum ilk iki gün ağrım oluyor öyle çok hareketli olamıyorum :( Eşime onu söyledim biraz önce "hasta olmasam bari, şimdi siz denize havuza filan gireceksiniz, bir de benim ağrım oluyor, tatsız tuzsuz oturacağım, sadece ikimiz gitmiş olsa ona göre şeyler yapardık, en azından herkes eğlenirken kendimi kötü hissetmezdim, hem herkes durumumu da anlayacak" dedim. O da bana bağırmaya başladı :( "Ne kadar kötümsersin sen yaa, düşünüp durmasana herşeyi, ne olmuş yeni eğlenmene baksana, oturursun sen de kumsalda, ne diye hevesimi kaçırıyorsun, tamam sus kes, böyle oldu artık sen de uymak zorundasın" gibi şeyler söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum :(( Acaba dediği gibi ben mi kötümserim, abartıyorum herşeyi:((( Yoksa o mu beni hiç anlamıyor kendi keyfine bakıyor:(((

Fikirlerinize ihtiyacım var :(( ne yapmalıyım?
ben senın yerınde olsam canım ıptal ederım gıtmem onada ben senınle basbasa bısıler yapmak ıstıyorum arkadaslarınla degıl der lafımı cekmezdım basta nasıl gıderse ole devam edıyor canım hıc lafını cekme derım benden sana tavsıye kendıne kotu hıssetme o kocanın bencıllıgı sadece kendını dusunen bır bencıl hıc kendını uzmene degmez bence gıtme ama yınede sen bılırsın

İptal ettirmen sıkıntı yaratır.Bunun için gerilmeyin bence.Arkadaşlarınınkini de ödemedin di mi :45:

Aferin canim hemen uygulamaya gecmissin. Insallah hep boyle devam edersin :))

Evliliğini gözden gecir bence kocan seni banka olarak görüyor kusura bakma okudukça sınır oldum yazık etme kendine güven rest çekmelisin böyle evlilik olur mü be

Evliliğini gözden gecir bence kocan seni banka olarak görüyor kusura bakma okudukça sınır oldum yazık etme kendine güven rest çekmelisin böyle evlilik olur mü be

biz adamı boşa para verme arabasını iste diyoruz sen adama ödül gibi tatil veriyorsun sence düşüncelerinle yaptıkların çelişmiyor mu?

evlilikte başarısız olduğunu kabul etsen ne olur ki sanki...herkes herşeyde mükemmel olacak diye birşey yok. ilk baştada demiştim seni sevmesi için resmen paranı kullanıyorsun, kocanın sevgisini satın almaya çalışıyorsun, kocanda bunu çok güzel kullanıyor sus kes diyor ne kadar rencide edici bir durum.psikoloğa gidip destek almalısın bence...

seni sevmeyen bir adam ve peşinde dolanan sevsin diye para veren sen...

hani ağır olabilir bu yazılanlar ama gerçeklere gözlerini yumuyorsun...demek ki tak etmemiş...

bazıları gerçekten bazı durumları kendileri yaratıyorlar...üzülmüştüm senin için ama anladığım kadarıyla buradakiler kadar sen kendine üzülmüyorsun...

ne diyelim iyi alışverişler o zaman size...

Arkadaşlar biraz önce tatili ayarlattırdığımız şirketi aradım iptal ettirmek için. İptal edebiliriz dedi ancak parayı veremiyorlarmış, ya başka bir hizmet paketinde kullanabilirmişim ya da ileride planladığım bir tatil için kullanabilirmişim.

Ben de tatil yerini değiştirdim yani başka bir ile otele aldırdım tatil paketimi. Bir tane kız kardeşim var, evlenmeden önce hep onunla giderdim tatillere. Onu da aradım kardeşimle gidiyorum. Eşime git deyip ben evde oturacağıma, ya da arkadaşlarıyla gidip sıkılıp duracağıma o sıkılsın otursun evde dedim.

Eşimi de aradım. "ben seninle başbaşa tatile gitmek istemiştim ama sen yine herkesi taktın peşine, bu şekilde bir tatil istemiyorum, ben de biraz önce rezervasyon için aradım ve oteli filan değiştittirdim ve kardeşimle gidiyorum" dedim. Önce kızdı "ne demek şimdi bu " filan diye. ben de "sen hakettin valla, ben önce sana dedim başbaşa bikaç gün kaçalım diye sen anlamadın, hala bekarlığındaki gibi arkadaşlarınla gezmek istiyorsun, tamam işte ben de öyle yapıyorum artık" dedim.
Sonra iyice sinirlendi, bende "şimdi hiç yine bağırmalarını dinleyemeyeceğim, sadece haber veriyim dedim kapattım :))

Bakalım akşam evde ne olacak :))

Teşekkür ederim kızlar, harikasınız, çat çat söylüyorsunuz içinizdekini cidden aklımı biraz başıma getirdiniz, çok teşekkür ederim :))

Son düzenleme:
Back
X