- Konu Sahibi CaRPeDieM02
Arkadaşlar biraz önce tatili ayarlattırdığımız şirketi aradım iptal ettirmek için. İptal edebiliriz dedi ancak parayı veremiyorlarmış, ya başka bir hizmet paketinde kullanabilirmişim ya da ileride planladığım bir tatil için kullanabilirmişim.
Ben de tatil yerini değiştirdim yani başka bir ile otele aldırdım tatil paketimi. Bir tane kız kardeşim var, evlenmeden önce hep onunla giderdim tatillere. Onu da aradım kardeşimle gidiyorum. Eşime git deyip ben evde oturacağıma, ya da arkadaşlarıyla gidip sıkılıp duracağıma o sıkılsın otursun evde dedim.
Eşimi de aradım. "ben seninle başbaşa tatile gitmek istemiştim ama sen yine herkesi taktın peşine, bu şekilde bir tatil istemiyorum, ben de biraz önce rezervasyon için aradım ve oteli filan değiştittirdim ve kardeşimle gidiyorum" dedim. Önce kızdı "ne demek şimdi bu " filan diye. ben de "sen hakettin valla, ben önce sana dedim başbaşa bikaç gün kaçalım diye sen anlamadın, hala bekarlığındaki gibi arkadaşlarınla gezmek istiyorsun, tamam işte ben de öyle yapıyorum artık" dedim.
Sonra iyice sinirlendi, bende "şimdi hiç yine bağırmalarını dinleyemeyeceğim, sadece haber veriyim dedim kapattım :))
Bakalım akşam evde ne olacak :))
Teşekkür ederim kızlar, harikasınız, çat çat söylüyorsunuz içinizdekini cidden aklımı biraz başıma getirdiniz, çok teşekkür ederim :))
Şuan seni alnından öpmek istiyorum canım.. Tebrik ederim