cicim ayındasınız daha bu ne kavga. neyi paylaşamıyorsunuz ki?Merhaba arkadaşlar,
6 aylık evliyim ben 37 eşim 42 Yaşında.çaşışan biriyim Bu bilgileri vereyim önce belki Lazım olur ve geleyim konuya : Üzerimde bi uğursuzluk var sanki ,eşimle son zamanlarda didişip duruyoruz ikimiz de laf Altın'da kalmıyoruz ben kendimi haklı görüyorum o kendini çok sivri dilli ben miyim alıngan bilmiyorum ama çatlamadan önce burada paylaşmak istedim.Eşimle sorunlarım olduğunda bunu reelde 3.kişilerle paylaşmıyorum, deliricem tatildeyiz güya -bitti gerçi-birbirimizin suratına bakmiyoruz çünkü iki gündür o kadar sık tartışıyoruz ki özellikle de 1 saat önce neler neler söyledi bana ben de ona,küs kalmak da yıpratıyor beni ama ondan beklicem galiba adımı .offff ilk yıl sendromu mudur nedir bu uzun yıllar evliliğini tatlı tatlı nasıl götürüyor insanlar ilk zamanlar hep böyle midir ?bi el atın kızlarama nolur incitmeyin Yapıcı yorumlar bekliyorum
birgün eşimle aynı durumu yaşadığımızda eşimeBu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyorsonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Eşiniz çok kaba ve düşüncesiz yaşının adamı olamamış olgunlasamamis kusura bakmayın ama cidden ayıp yani yaBazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz.her şey kocaya anlatılmaz başa kalkar sonra. Annem hâlâ söyler babanız öldü gitti çoğu aile sırlarını bilmez der.Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyorsonra o bana ben ona laf söylüyoruz
kusmekte haklısınız,zamanla oturur. Ama tavrinizi koyun ki ilerde daha da ileri gidemesin.Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
8 senelik evliyim,bir kere anlatmadım eşime ailemle olan sikintilarimi.Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz.her şey kocaya anlatılmaz başa kalkar sonra. Annem hâlâ söyler babanız öldü gitti çoğu aile sırlarını bilmez der.
Evet bunu bu iki günde çok iyi anladım evlenirken beklentim iyi eş iyi dost arkadaş olsundu, yokmuş öyle bişeyHayatınızın hatasını yapıyorsunuz.her şey kocaya anlatılmaz başa kalkar sonra. Annem hâlâ söyler babanız öldü gitti çoğu aile sırlarını bilmez der.
Ama bunu söylemeniz de ayıp olmuş ,en az onun ayıp ettiği kadar.Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?