Eşimle tatilden kavgalı dönüyoruz :(

Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyor sonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Yaptığınız en büyük hata.
Ötesi yok.
Ne onun ailesi hakkında konuşun , ne de aileniz hakkında ona konuşun.

Adamın eline direk malzeme veriyorsunuz

Evliligin ilk uc yilini atlatinca her sey daha oturup duzene giriyor sanki.ilk yillarda biz de ayni cok tartisirdik ben de cok alingandim mesela.kuser dururdum en ufak seyde.simdi dokuz yilimiz bitti oyle buyuk kavgamiz gurultumuz olmaz.gecmiste yaptigimiz hatalari yapmiyoruz cunku.size nacizane tavsiyem kim sinirliyse karsi taraf sussun.mesela esiniz bi seye mi sinirlendi o anda susun sakin davranin siniri gectikten sonra konusmaniz cok ise yarayacaktir ve size hak verecektir.o anda hakliliginizi ispat etmeye calismayin anlamasi kabul etmesi imkansiz cunku.ben hep esim sinirliyken ya da bana kizdiginda bi sey icin, bagirip cagirmak yerine neden kalbimi kiriyosun uzuldum bak simdi derim ki haklidir da ama hemen yumusar hic dayanamaz:) bi de en onemlisi kesinlikle kusmeyin surat asmayin.tartistiniz diyelim esiniz bi sey dedi siz karsilik verdiniz uzadi olay.sonra bunu kuserek surat asarak devam ettirmeyin erkekler hic sevmiyor kusen kadini ki kimse sevmez.ben de ilk zamanlar her seye kuserdim esim de hep ozur diler dururdu.bi yerden sonra bikip umursamaz oluyorlar artik ben de oyle oyle kusmeyi biraktim:)

bence hafif. siz de söyleyin birkaç şey gülün geçin. yorumları okudukça bu düşüncem değişti. eşin patavatsız, bel altı vurmayı seviyor. hiç hoş değil.

Öyle derler ama her çift ilk yıl didişmez. Biz ikinci sene başladık ama öyle sürekli tartışıp küsme değil. Uzatmayız zaten fazla.
Biraz alttan almayı öğrenin ikiniz de. Biri o an daha az söyleyiversin.

Bu adam sizi neden hot gormeye calisiyor devamli ? Lutfen dik durun.Buna izin vermeyin.Guclu oldugunuzu ,bu tarz asagilayici cumleler sarfetmeyecehini anlasin.Gerci ilk ay bunlari soyleyen biri ne kadar anlayabilir gercekleri de....Umarim pisman olmazsiniz.

Kırıcı konuusyormus evet eşin
sen alıngan değilsin
inşallah düzelir aranız

Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyor sonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Bu yaptigin yanlis!!! Ayip olmasin ama.. buyukler derki.. iki tane deligin varsa birini gosterme kocana.. ha bu ne demek? Her biseyi kocana anlatma demek.. kaldiki sadece kocan degil insan icin gecerli birsey.. bos buldugu anda sana karsi kullanir

nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen,kaba bir adamdan bahsediyoruz anladığım kadarıyla. ben tatil yerinde otelde mutluyum dediğinizde ben su sebeplerden dolayı mutlu değilim begenmedim açıklamasını yapabilirdi. sizinde bakış açınızı yönlendirmiş olurdu. iletişimi ,nasıl kurulacağını bilmiyor.bu gidişle siz daha çok surat asarsınız bu beyefendiye.

alışma dönemi ama unutmayın ki hayat saçma sapan kavgaların kinini tutacak kadar uzun değil

Belki yüzüme vurucak diye sıkıntılarımı anlatamadığım bi adamla evli kalmak istemezdim ben.Yani sizin bi hatanız yok aile sorunlarınızı anlatmanızda,hayat arkadaşı bilip dertlesmissiniz.Bütün mendeburluk kocanızda ne yazık ki.Çok kaba ve kırıcı bi adamla evlenmissiniz ne yazık ki bu yaştan sonra degisir mi bilemedim,dilerim degisir.

Aranız kötüyse surat asmayın mutlu mesut davranın ama onunla ilgilenmeyin.Kuyruklarını kıstırıp geliyolar o zaman.Eger üzülmüş oldugunuzu belli ederseniz haz mı alıyolar nedir daha çok üstüne geliyorlar insanın

Bu kısmı yeni gördüm.
Eşine her seferinde ağır konuştuğunu söylemen ya da tavırlarınla göstermen lazım. Bunun alttan alınacak yanı yok. İnsan hayat arkadaşını böyle hor kullanmamalı.
Karşısında dik dur ya da o anda onu uzun süre yalnız bırak. Yabancı yerde de olsan kendi başına takıl. Sorarsa 'sadece huzur istiyorum, sen o huzuru veremiyorsun çok eksiksin' de.

Yuh. Esinin seni sevdiğine emin misin? Özellikle can acitmak kirmak icin söylüyor bunlari.

Valla kaç senelik evliyim. Biz de tatile çıkmadan hemen önce bı tartisiriz, olmadı mı, donuste bı tatsızlık mutlaka olur. Allah'ın emri gibi...Tobe!

Afedersin ama esin odunun teki galiba !
Laflarla bak. Kendini üstün mu sanıyor nedir bu seni ezikleme çabası, laf sokmaları? Kaç yaşında adam, olgunluk beklenir oysa. Derdi ne bu adamın ?!

Bak esin kendini belli etmiş. Daha fazla bu hataya düşme. Eşine ailenle ilgili olumsuz şeyleri anlatma.
Herkes o olgunlukta değil, ki ilk tartışma zemininde seni bunlarla vurmaya çalışıyor.

Anlamıyorum bu erkekleri ya. Sen bu kadını sevmiş kendine eş yapmışsın. Çocuklarının annesi yapacaksın. Eksiği hatası varsa hoşgörüp örtecegine, ezmek hor gormek derdindesin.
Kompleksli egosu tavan yapmis mahluklar

42 yaşında bir bebek eşiniz.

İlk kural asla ama asla ailenizle ilgili bişey anlatmayın böyle karşınıza gelir.
Çok istiyosanız komik anlarınızı anlatın

O çok bilmiş eşiniz çok otel tatil görmüş bey madem beğenmemiş neden çıkmamış otelden?
İster turdan ister otelin kendisinden alın isterseniz 1gexe kesintiyle hemen yada ogeceyi orada konaklayıp ertesi gün çıkabilirsiniz

Vuryüzüne bunu bişey bildiği yok seni eziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…