- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Yaptığınız en büyük hata.Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyorsonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Kocası söylemiş ona , kadın değilAma bunu söylemeniz de ayıp olmuş ,en az onun ayıp ettiği kadar.
Noktalama falan olmayınca,yanlış anlamışım.Kocası söylemiş ona , kadın değil
Mesela bi dikkatsizlik yaptığımda sert çıkıyor kaba Konuşuyor "akil tutulması mi yaşıyorsun "dedi bana küsüp surat asıyorum tabiki ve bi sonraki tartışmada da diyor ki bi Güleryüz yok ..sanki normalde hep öylrymişim gibi bu sadece bi örnek küsmek için hafif mi acaba ben miyim alıngan
Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Kırıcı konuusyormus evet eşinBazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Bu yaptigin yanlis!!! Ayip olmasin ama.. buyukler derki.. iki tane deligin varsa birini gosterme kocana.. ha bu ne demek? Her biseyi kocana anlatma demek.. kaldiki sadece kocan degil insan icin gecerli birsey.. bos buldugu anda sana karsi kullanirBu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyorsonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Yuh. Esinin seni sevdiğine emin misin? Özellikle can acitmak kirmak icin söylüyor bunlari.Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Afedersin ama esin odunun teki galiba !Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Bak esin kendini belli etmiş. Daha fazla bu hataya düşme. Eşine ailenle ilgili olumsuz şeyleri anlatma.Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyorsonra o bana ben ona laf söylüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?