Eşimle tatilden kavgalı dönüyoruz :(

Çok sevindim huzurlu ve mutlu olmanıza. Fikirlerinizle ve tecrübelerinizle ihtiyacı olan kadınlara yol gösterdiğiniz için teşekkürler. Amin, dilerim yüreği güzel tüm insanlar mutlu olsun bu dünyada.

Sevgiler

Hakkinizda hayirlisi olsun.evlenmek kadar ayrilmak da cok normal.hayat zaten zor, bi de yol arkadasi sectigimiz insan daha da zorlastirirsa ne anlami var evli kalmanin.insanin daha da kolaylastirmasi mutlu etmeye calismasi gerekmez mi?

Canım benim inanın ilk yıl çok oluyor hatta biraz daha zaman tanıyın. ..iki tabak bile tıngır dar biraraya gelince der Anneannem. ..siz biraz alınan misiniz acaba. ..bir de şu var ki alttan almak ve Sevecenlik inanın güç lu olanın harcidir. ..Asabi kişiler bana çok ezik gibi gelir o açığı kapatmak için mesela...Erkekler güç üstünlüğü için uğraşır omürbillah inanın. ..tamam BAŞ o olsun ama BOYUN da siz siniz ki boyun olmadan baş bir ise yaramaz!inanın çok çift yaşıyor bunu ilk zamanlar. ..ben de yeni evliyken bir arkadaşım a dert yanmistim ne olcak böyle diye;o bence harika olan çift meğer tabak bırakmamış ilk yıl evde!yani hadi siz bir başlangıç yapalım deyin ve gücünüzü gösterin bu ilişkide!

Eşiniz gerçekten çok kabaymış.

Baş-boyun örneğiniz harika..bu karmaşayı yaşıyorum tam da kafam da kafam o kadar Karışık ki zaten çok zor bir Yalnızlık geçirdim ve aileme rağmen evlendim onunla boşanmışlıklarına rağmen,çocuğuna rağmen,yüksek mebla borcuna rağmen...ya birazcık ezik durmaz mi insan bu Özgüven nerden geliyo ben bilmiyorum fazla da bi beklentim yok oysa ki kendisinden sevgi saygı şefkat tatlı dil = huzur .. memlekete bi gideyim bakalım Yanımda ama konuşmadan yolculuk yapıyoruz o inecek evd gidecek
Ben tekrar otobüse binip memlekete gideceğim.huzursuz oldu gibi sanki sanırım biraz uzaklaşmak iyi gelecek hatasını anlarsa gelince iyi bi konuşma yapacağım

Hakkinizda hayirlisi olsun.evlenmek kadar ayrilmak da cok normal.hayat zaten zor, bi de yol arkadasi sectigimiz insan daha da zorlastirirsa ne anlami var evli kalmanin.insanin daha da kolaylastirmasi mutlu etmeye calismasi gerekmez mi?
Aynen hem de çıkarsızca kendisiyle evlenmiş birini..

Yol da bitmez şimdi ne sıkıcıdır.

Ben otel görmedim de sen ingiliz kraliyet ailesinden falan misin benim haberim yok derdim ben herhalde. Saygisiz bi kocaniz var. Aileleriniz cok mu farkli birbirinden ya da cok mu zengin eşiniz? O cok egitimli siz degil misiniz nedir yani? Neyin havasinda 17lik ergenler gibi bi onu anlamadim?

Ben lisans o ise lise diplomasıyla işe girip sonradan acık öğretim okumuş biri.Babası kenfisi 2 yaşındayken ölmüş annesi bırakıp gitmiş başka kocaya ..fakirlik içinde büyümüş su sattığı da olmuş öğrencilik yillarında..şu an ise borç kı...dan damlıyor ben destek veriyorum nankör denilecek çok şey var aslında kendisine ama evlenirken para konusunu yüzüne vurmama sözü almıştı benden,sözümü tutuyorum bi de yaptığını doğru bulmazken aynısını yapmayım diyorum

Şunu iyice idrak ettim ki denk olacak evlendiğin Kışı..yoksa böyle kompleks filan yapıp ezmeye gayret ediyorlar

cok uzun degil yaklasik 3 senelik evliyim ama daha hic kavga etmeyi gec tartismadik diyebilirim tabiki ayni fikirde olmadiggimiz seyler veya tartisma ortami yaratacak durumlar oluyo ama ses kontrol cok onemli sesin tonu ne kadar yukseliyosa durum okadar cikmaza giriyo bence

Siz kalitenizi bozmayın. Olur da ayrılırsanız siz nefretle anarken o sizi güzel anar utanır..

Şunu iyice idrak ettim ki denk olacak evlendiğin Kışı..yoksa böyle kompleks filan yapıp ezmeye gayret ediyorlar

Simdi onu diyecektim kompleks falan mi yapiyor acaba diye. Bence konusmayi deneyin esinizle. Hepimiz benzer ya da farkli bu tür sorunlarla karsilastik. Konustugunuz halde bir duzelme gostermiyor, bir de ustune kendini hakli goruyorsa o zaman isiniz daha zor tabii. Tavrinizi koyun ve memnun olmadiginizi acik cumlelerle yuzune soyleyin. Bunu yaparak şunu mu kastediyorsun, şunu söyleyerek bunu mu ima ediyorsun şeklinde.Ben olsam oyle yapardim ki oyle yapiyorum.

Dalga gecmesine dalgayla karsilik verdigim de cok oldu. Hic alinip darilmadim aksine mucadele ettim. Kaldi ki sizin alinacak bir durumunuz yokmuş gerek egitim olarak gerekse de maddi olarak. (Oyle olmasa bile hakki yok da o ayri mesele)

Bende yeni evliyim. Bana verilen tavsiyeler de hep ilk sene sancili gecebilir tartismalariniz bol olabilir, biriniz sinirliyken digeri sussun alttan alsin ilk seneyi atlatin sonra oturur evliliginiz yonundeydi.. Cok sukur bizim oyle kavgalarimiz olmadi simdiye kadar ama bu tavsiyeleri aklimin bir köşesine kazidim...

Sizde biraz sabirli olup yapici yaklasmaya calisin zamanla duzelir diye dusunuyorum

Arkadasim yanlis hatirlamiyorsam esinizin cocugu var diye bebek istemiyordu.Siz istiyordunuz.Acaba bu fukrinizden vazgecin diye bilerek mi ustunuze geliyor.

Evet ilk yil sancili geciyor ama sizde sorun farkli kucuk görme asagilama dalga gecme var ki bunu kimse kabul edemez. Bence karsiniza alin ve gayet sevecen ve sakin bir sekilde onun bu tavirlarinin sizi uzdugun soyleyin. Ama bunu yaparken direkt olumsuz seyden baslamayin. Psikolijide hamburger modeli diye birsey var. Yani bir insana olumsuz birsey soyleyeceksen iki olumlu seyin arasina sıkıştırin. Konusmaya ilk seni cok seviyorum ozellikle su yonlerini daha cok seviyorm ama su yaptiklarin beni cok uzuyor ve degistirmeni istiyorum ama sen de su konuda haklisin ben de kendimi su noktalarda hksiz buluyrum ve ben de senin icin bunlari tolere etmeye gayret gisterecegim seklinde yaklasmalisiniz. Cunku ilk olumsuzu soykeyerek baslarsaniz savunma mekanizmasini ataga gecirecektir. Ama bunu yaparken de samimiyetle davranin ve siz de oz elestirinizi yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…