Konuyu takip ediyorum, benim yaşadığımla neredeyse aynı. Teşekkür ederim güzel düşünceniz için çok şükür mutluyum huzurluyum kendi halinde bir hayat yaşıyorum :)
Öyle hassas bir konu ki biraz bekleyeyim nasıl olsa düzelir deyip geçiştirilecek bir konu değil.
Aşağılanma var, umursanmama var, fikirlerine değer verilmeme var, üstüne de sevgi, huzur eksikliği hiç oluru yok gibi..
Bu tarz erkeklerin kadınları ziyan etmesinden tiksiniyorum, ne zaman bu tarz bir konu görsem mutlaka düşüncelerimi yazıyorum ben 3 sene çabaladım hiçbir işe yaramadı çile çektiğimle kaldım, Allah bu durumda olan bütün kadınlara yardım etsin
Hakkinizda hayirlisi olsun.evlenmek kadar ayrilmak da cok normal.hayat zaten zor, bi de yol arkadasi sectigimiz insan daha da zorlastirirsa ne anlami var evli kalmanin.insanin daha da kolaylastirmasi mutlu etmeye calismasi gerekmez mi?Amin sağolun.Evet bu kadar kolay kırıp döktüğüne göre merhamet yok ya da sevgi yok sevgi sadece ihtiyaç halinde lafta ... Dönülmesi de çok zor bi yerdeyim ama gerekirse kendimi bunun için hazırlamaya başlıcam.Allah büyük görüyo
Eşiniz gerçekten çok kabaymış.Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dediçok ağır çokk çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Baş-boyun örneğiniz harika..bu karmaşayı yaşıyorum tam da kafam da kafam o kadar Karışık ki zaten çok zor bir Yalnızlık geçirdim ve aileme rağmen evlendim onunla boşanmışlıklarına rağmen,çocuğuna rağmen,yüksek mebla borcuna rağmen...ya birazcık ezik durmaz mi insan bu Özgüven nerden geliyo ben bilmiyorum fazla da bi beklentim yok oysa ki kendisinden sevgi saygı şefkat tatlı dil = huzur .. memlekete bi gideyim bakalım Yanımda ama konuşmadan yolculuk yapıyoruz o inecek evd gidecekCanım benim inanın ilk yıl çok oluyor hatta biraz daha zaman tanıyın. ..iki tabak bile tıngır dar biraraya gelince der Anneannem. ..siz biraz alınan misiniz acaba. ..bir de şu var ki alttan almak ve Sevecenlik inanın güç lu olanın harcidir. ..Asabi kişiler bana çok ezik gibi gelir o açığı kapatmak için mesela...Erkekler güç üstünlüğü için uğraşır omürbillah inanın. ..tamam BAŞ o olsun ama BOYUN da siz siniz ki boyun olmadan baş bir ise yaramaz!inanın çok çift yaşıyor bunu ilk zamanlar. ..ben de yeni evliyken bir arkadaşım a dert yanmistim ne olcak böyle diye;o bence harika olan çift meğer tabak bırakmamış ilk yıl evde!yani hadi siz bir başlangıç yapalım deyin ve gücünüzü gösterin bu ilişkide!
Kocaya hersey anlatilmaz :)Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyorsonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Aynen hem de çıkarsızca kendisiyle evlenmiş birini..Hakkinizda hayirlisi olsun.evlenmek kadar ayrilmak da cok normal.hayat zaten zor, bi de yol arkadasi sectigimiz insan daha da zorlastirirsa ne anlami var evli kalmanin.insanin daha da kolaylastirmasi mutlu etmeye calismasi gerekmez mi?
Yol da bitmez şimdi ne sıkıcıdır.Baş-boyun örneğiniz harika..bu karmaşayı yaşıyorum tam da kafam da kafam o kadar Karışık ki zaten çok zor bir Yalnızlık geçirdim ve aileme rağmen evlendim onunla boşanmışlıklarına rağmen,çocuğuna rağmen,yüksek mebla borcuna rağmen...ya birazcık ezik durmaz mi insan bu Özgüven nerden geliyo ben bilmiyorum fazla da bi beklentim yok oysa ki kendisinden sevgi saygı şefkat tatlı dil = huzur .. memlekete bi gideyim bakalım Yanımda ama konuşmadan yolculuk yapıyoruz o inecek evd gidecek
Ben tekrar otobüse binip memlekete gideceğim.huzursuz oldu gibi sanki sanırım biraz uzaklaşmak iyi gelecek hatasını anlarsa gelince iyi bi konuşma yapacağım
Ben lisans o ise lise diplomasıyla işe girip sonradan acık öğretim okumuş biri.Babası kenfisi 2 yaşındayken ölmüş annesi bırakıp gitmiş başka kocaya ..fakirlik içinde büyümüş su sattığı da olmuş öğrencilik yillarında..şu an ise borç kı...dan damlıyor ben destek veriyorum nankör denilecek çok şey var aslında kendisine ama evlenirken para konusunu yüzüne vurmama sözü almıştı benden,sözümü tutuyorum bi de yaptığını doğru bulmazken aynısını yapmayım diyorumBen otel görmedim de sen ingiliz kraliyet ailesinden falan misin benim haberim yok derdim ben herhalde. Saygisiz bi kocaniz var. Aileleriniz cok mu farkli birbirinden ya da cok mu zengin eşiniz? O cok egitimli siz degil misiniz nedir yani? Neyin havasinda 17lik ergenler gibi bi onu anlamadim?
Şunu iyice idrak ettim ki denk olacak evlendiğin Kışı..yoksa böyle kompleks filan yapıp ezmeye gayret ediyorlarBen otel görmedim de sen ingiliz kraliyet ailesinden falan misin benim haberim yok derdim ben herhalde. Saygisiz bi kocaniz var. Aileleriniz cok mu farkli birbirinden ya da cok mu zengin eşiniz? O cok egitimli siz degil misiniz nedir yani? Neyin havasinda 17lik ergenler gibi bi onu anlamadim?
Aynen bi de aksilik normalden 3 saat kadar uzun sürecekmişYol da bitmez şimdi ne sıkıcıdır.
Siz kalitenizi bozmayın. Olur da ayrılırsanız siz nefretle anarken o sizi güzel anar utanır..Evlenirken Artı olarak gördüğüm şeyleri eksiye Dönüyor eksiler artıları geçtiğinde açacağım davayı boşanmanın benim için ne kadar eksi getireceğini anlatıyor kritik yaptığımız zamanlar ..dün de söyledi ben de dedim ki bazen yanlışın neresinden dönsen kârdır.Çıcuk kısmet değilmiş derim vazgeçerim boğazıma dayandığında mecbur Değilim sağlığım bozulacak bu gidişle ..ha bu arada kenfisi annesi tarafında terk edilmiş biri ben bunu yüzüne vurmuyorum onun yaptığı gibi..hak ettiği şeyleri söylemiyorum bu bile içimde yara
Şunu iyice idrak ettim ki denk olacak evlendiğin Kışı..yoksa böyle kompleks filan yapıp ezmeye gayret ediyorlar
Siz de onu aşağılayın madem, kısasa kısas!Aşağılama , laf sokma, ben buyum işine gelirse tavırları ve sürekli eleştiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?