Eşimle tatilden kavgalı dönüyoruz :(

Bence eşiniz bilinçaltında kendini size yakıştırmıyor.bu da konuşmalarına yansıyor.BU konu iletişim problemi değil altta yatan nedenler var gibi

Ikinci otobüse bindim,binene kadar otogardan ayrılmadı benimle bekledi ama hemen bu gece yola çıkacağımı sanmıyordu anlaşılan.yarın gidersin zaten yol yorgunusun dedi ama biriktirdiklerim beynimi yakıyo,ikimiz de Öncesinde yalnız yaşıyorduk birden ayni evin içine girdik ve ayrı ayrı vaktimiz Geçmedi bu bikaç günlük ayrılık bize iyi gelecek inşallah.Otogarda benimle konuşmaya çalıştı ama teması benim haksız Olduğum yönündeydi o haklı ve yine de dediğinin arkasında filan modunda..bakalım ne olacdk

Bence eşiniz bilinçaltında kendini size yakıştırmıyor.bu da konuşmalarına yansıyor.BU konu iletişim problemi değil altta yatan nedenler var gibi
Halbuki ailem onu istemiyordu ve o çok mücadele verdi evlenelim diye ucunda sırf menfaat olduğunu düşünmek istemiyorum

Arkadasim yanlis hatirlamiyorsam esinizin cocugu var diye bebek istemiyordu.Siz istiyordunuz.Acaba bu fukrinizden vazgecin diye bilerek mi ustunuze geliyor.
Güya istemiyor değilmiş de zamanını bekliyormuş ölme eşeğim ölme.Böyld tartışmalarda da bunu kullanıyor mesela dğn de söyledi,sen ne yaşadın da çekip gidşyorsun düşünecem karar verecem diyorsun çoluk çocuk olsa da böyle mi yapacaktın dedi.böyle şeyleri malzeme edip bu şartlarda çocuk olmaz demeye getiriyo zaten

Çok mantıklı ama bu Dediğinizi ancak ailemin yanından döndüğümde yapabilirim tşk ler bu arada

Daha 6 aydan böyleyse ilerisi ne olur bi düşünün. Tartışma nedenlerine de bağlı tabi ve tepkilere. Bi ilişkide de karşılıklı alttan alma yoksa ve arkadaş olmayı basaramamissaniz ne yapsanız ilerlemez o ilişki. Bi de ne kadardır tanıyorsunuz ?

Evet bunu bu iki günde çok iyi anladım evlenirken beklentim iyi eş iyi dost arkadaş olsundu, yokmuş öyle bişey

Bu eşinizin çiğliği
Ben 36 yaşında evlendim, eşim 38 di
Ailevi sorunlarımı, eski ilişkimi, içime dert olan her şeyi bilir
20 yıldır tanışıyoruz, hayatımla ilgili şahit olduğu şeylerde olmuştur, mesela nişanlıydım onu tanıdığımda
Tek bir kez bile kavga anında önüme gelmedi ona anlattıklarım
O da bana anlatır ve anlattıkları orada kalır
İlk yıl çok zor zamanlarımız oldu, kavgalar, küsmeler, tripler ama bunlar hiç söz konusu olmadı
Eşinizin huyu bozuk bence, içime dert olan şeyleri eşimle paylaşamayacaksam kiminle dertleşeceğim

Aynen öyle, herşeyim o olsun dedim evlendim düşmanın yaptığını yapıyor

1.5 Yıldır tanışıyoruz ama Düğüne kadarki 1 yıl ayrı şehirlerdeydik telefonda konuluyorduk ayda bir buluşuyorduk.tartışma sebebi mesela ben bir bardak kırsam Tartışma sebebi oluyorum "Allah'ım yarabbim ya kör müsün Görmüyor misin " dan Başlıyor "ben hep sivri böyleydim evlenmeseydin " den çıkıyor

Yol yakın diye cevabı yapıştırın bence
Aslında yol gerçekten yakın
Çocukla ilgili konunuzu da okumuştum eşiniz zor bir insana benziyor
Bende eşimin 2. evliliğiyim, bazı zorluklar yaşadık kabul ama insan hayattaki 2. şansını bu kadar zorlamamalı
İlk yıl problemlerine pek benzemiyor anlattıklarınız
Biten evliliklerde hata her zaman çift taraflıdır, sadece eski eşim suçlu diyen adama inanmam ben, eşimde ilk evliliğindeki hatalarından ders almış bir adam, bunları hep konuştuk, ben şu hataları yaptım ama seninle yapmayacağım şeklinde kendisini eleştirdiği zamanlar oldu. Çok kötü geçirdiği ilk evliliği bazen bize örnek bile oldu, çünkü benim ilk evliliğim ve onun kadar tecrubeli değildim. Eşinizde ben hiç öz eleştiri görmedim anlattıklarınızdan, bence çok iyi sorgulamalısınız ilişkinizi, eşiniz hatasını kabul edecek bir adama benzemiyor, en son söylenecek lafı en önce söyleyenlerden, o yüzden çocuk işlerinden önce yürütüp yürütemeyeceğinize iyi bakın. Ve karşısında zayıf durmayın, evlendiysem boşanmakta hak diyebilin, bu tür laflarını tolere etmeyin

Allah size sabir versin

Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyor sonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Bence hiç geçmişini yüzüne vuran adamla dertleşme .Ne karar ayıp bişey yaaa

Evet lafları Güzelce söylüyor ben sinirlenince sesimi yükseltince ortamı geren Kişi oluyorum sakince tartışmayı bilmiyo oluyorum dün dedim sen arası sessiz lafları say sonra benden sükunet bekle,sonuçları sebepmiş gibi sunma..asla laflarının Altın'da kalmıyorum kalamıyorum sadece ailevi özel durumlarını ve baba nankörlük yapıyo Olmasını yüzüne vurmuyorum o kadar.ha herşeyi söylüyo ediyo sobra bi bakiyo ben tepki koymaya başlıyorum toparlamaya çalışıyo ani kurtarmak için Haklısın haksızsın demedim ki ben sana ama şöyle ama böyle..kıvırıyo yani barıştıktan sonra sarıyo başa..tahammülüm kalmadı zaten kredisini tüketmek üzere..iyi ki henüz eşyaları almamışım almayacağım da o nasıl çocuk işinde ayak sürüyo ben de eşya da sürdüreceğim.zaten eşya için ayırdığım bütçemi anneme havale etmiştim.kafam atarsa kendi evime çıkar oraya alırım benim eşyalarımın üstünde oğluyla oturmasın karlı çıkmasın.Beni hak etsin önce ,ben bu şeyleri hak etmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…