- 29 Haziran 2017
- 194
- 221
- 103
- 39
Mesela bi dikkatsizlik yaptığımda sert çıkıyor kaba Konuşuyor "akil tutulması mi yaşıyorsun "dedi bana küsüp surat asıyorum tabiki ve bi sonraki tartışmada da diyor ki bi Güleryüz yok ..sanki normalde hep öylrymişim gibi bu sadece bi örnek küsmek için hafif mi acaba ben miyim alıngan
Halbuki ailem onu istemiyordu ve o çok mücadele verdi evlenelim diye ucunda sırf menfaat olduğunu düşünmek istemiyorumBence eşiniz bilinçaltında kendini size yakıştırmıyor.bu da konuşmalarına yansıyor.BU konu iletişim problemi değil altta yatan nedenler var gibi
Amin çok tşk ederimHakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah
Güya istemiyor değilmiş de zamanını bekliyormuş ölme eşeğim ölme.Böyld tartışmalarda da bunu kullanıyor mesela dğn de söyledi,sen ne yaşadın da çekip gidşyorsun düşünecem karar verecem diyorsun çoluk çocuk olsa da böyle mi yapacaktın dedi.böyle şeyleri malzeme edip bu şartlarda çocuk olmaz demeye getiriyo zatenArkadasim yanlis hatirlamiyorsam esinizin cocugu var diye bebek istemiyordu.Siz istiyordunuz.Acaba bu fukrinizden vazgecin diye bilerek mi ustunuze geliyor.
Çok mantıklı ama bu Dediğinizi ancak ailemin yanından döndüğümde yapabilirim tşk ler bu aradaEvet ilk yil sancili geciyor ama sizde sorun farkli kucuk görme asagilama dalga gecme var ki bunu kimse kabul edemez. Bence karsiniza alin ve gayet sevecen ve sakin bir sekilde onun bu tavirlarinin sizi uzdugun soyleyin. Ama bunu yaparken direkt olumsuz seyden baslamayin. Psikolijide hamburger modeli diye birsey var. Yani bir insana olumsuz birsey soyleyeceksen iki olumlu seyin arasina sıkıştırin. Konusmaya ilk seni cok seviyorum ozellikle su yonlerini daha cok seviyorm ama su yaptiklarin beni cok uzuyor ve degistirmeni istiyorum ama sen de su konuda haklisin ben de kendimi su noktalarda hksiz buluyrum ve ben de senin icin bunlari tolere etmeye gayret gisterecegim seklinde yaklasmalisiniz. Cunku ilk olumsuzu soykeyerek baslarsaniz savunma mekanizmasini ataga gecirecektir. Ama bunu yaparken de samimiyetle davranin ve siz de oz elestirinizi yapin.
Evet bunu bu iki günde çok iyi anladım evlenirken beklentim iyi eş iyi dost arkadaş olsundu, yokmuş öyle bişey
Aynen öyle, herşeyim o olsun dedim evlendim düşmanın yaptığını yapıyorBu eşinizin çiğliği
Ben 36 yaşında evlendim, eşim 38 di
Ailevi sorunlarımı, eski ilişkimi, içime dert olan her şeyi bilir
20 yıldır tanışıyoruz, hayatımla ilgili şahit olduğu şeylerde olmuştur, mesela nişanlıydım onu tanıdığımda
Tek bir kez bile kavga anında önüme gelmedi ona anlattıklarım
O da bana anlatır ve anlattıkları orada kalır
İlk yıl çok zor zamanlarımız oldu, kavgalar, küsmeler, tripler ama bunlar hiç söz konusu olmadı
Eşinizin huyu bozuk bence, içime dert olan şeyleri eşimle paylaşamayacaksam kiminle dertleşeceğim
1.5 Yıldır tanışıyoruz ama Düğüne kadarki 1 yıl ayrı şehirlerdeydik telefonda konuluyorduk ayda bir buluşuyorduk.tartışma sebebi mesela ben bir bardak kırsam Tartışma sebebi oluyorum "Allah'ım yarabbim ya kör müsün Görmüyor misin " dan Başlıyor "ben hep sivri böyleydim evlenmeseydin " den çıkıyorDaha 6 aydan böyleyse ilerisi ne olur bi düşünün. Tartışma nedenlerine de bağlı tabi ve tepkilere. Bi ilişkide de karşılıklı alttan alma yoksa ve arkadaş olmayı basaramamissaniz ne yapsanız ilerlemez o ilişki. Bi de ne kadardır tanıyorsunuz ?
1.5 Yıldır tanışıyoruz ama Düğüne kadarki 1 yıl ayrı şehirlerdeydik telefonda konuluyorduk ayda bir buluşuyorduk.tartışma sebebi mesela ben bir bardak kırsam Tartışma sebebi oluyorum "Allah'ım yarabbim ya kör müsün Görmüyor misin " dan Başlıyor "ben hep sivri böyleydim evlenmeseydin " den çıkıyor
Allah size sabir versinGüya istemiyor değilmiş de zamanını bekliyormuş ölme eşeğim ölme.Böyld tartışmalarda da bunu kullanıyor mesela dğn de söyledi,sen ne yaşadın da çekip gidşyorsun düşünecem karar verecem diyorsun çoluk çocuk olsa da böyle mi yapacaktın dedi.böyle şeyleri malzeme edip bu şartlarda çocuk olmaz demeye getiriyo zaten
Bence hiç geçmişini yüzüne vuran adamla dertleşme .Ne karar ayıp bişey yaaaBu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyorsonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Amin tşk ederimAllah size sabir versin
Evet lafları Güzelce söylüyor ben sinirlenince sesimi yükseltince ortamı geren Kişi oluyorum sakince tartışmayı bilmiyo oluyorum dün dedim sen arası sessiz lafları say sonra benden sükunet bekle,sonuçları sebepmiş gibi sunma..asla laflarının Altın'da kalmıyorum kalamıyorum sadece ailevi özel durumlarını ve baba nankörlük yapıyo Olmasını yüzüne vurmuyorum o kadar.ha herşeyi söylüyo ediyo sobra bi bakiyo ben tepki koymaya başlıyorum toparlamaya çalışıyo ani kurtarmak için Haklısın haksızsın demedim ki ben sana ama şöyle ama böyle..kıvırıyo yani barıştıktan sonra sarıyo başa..tahammülüm kalmadı zaten kredisini tüketmek üzere..iyi ki henüz eşyaları almamışım almayacağım da o nasıl çocuk işinde ayak sürüyo ben de eşya da sürdüreceğim.zaten eşya için ayırdığım bütçemi anneme havale etmiştim.kafam atarsa kendi evime çıkar oraya alırım benim eşyalarımın üstünde oğluyla oturmasın karlı çıkmasın.Beni hak etsin önce ,ben bu şeyleri hak etmiyorum çünküYol yakın diye cevabı yapıştırın bence
Aslında yol gerçekten yakın
Çocukla ilgili konunuzu da okumuştum eşiniz zor bir insana benziyor
Bende eşimin 2. evliliğiyim, bazı zorluklar yaşadık kabul ama insan hayattaki 2. şansını bu kadar zorlamamalı
İlk yıl problemlerine pek benzemiyor anlattıklarınız
Biten evliliklerde hata her zaman çift taraflıdır, sadece eski eşim suçlu diyen adama inanmam ben, eşimde ilk evliliğindeki hatalarından ders almış bir adam, bunları hep konuştuk, ben şu hataları yaptım ama seninle yapmayacağım şeklinde kendisini eleştirdiği zamanlar oldu. Çok kötü geçirdiği ilk evliliği bazen bize örnek bile oldu, çünkü benim ilk evliliğim ve onun kadar tecrubeli değildim. Eşinizde ben hiç öz eleştiri görmedim anlattıklarınızdan, bence çok iyi sorgulamalısınız ilişkinizi, eşiniz hatasını kabul edecek bir adama benzemiyor, en son söylenecek lafı en önce söyleyenlerden, o yüzden çocuk işlerinden önce yürütüp yürütemeyeceğinize iyi bakın. Ve karşısında zayıf durmayın, evlendiysem boşanmakta hak diyebilin, bu tür laflarını tolere etmeyin
Evet bu durum beni direkt soğumaya döndürüyo zaten.tam bi hayal kırıklığı olduBence hiç geçmişini yüzüne vuran adamla dertleşme .Ne karar ayıp bişey yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?