- 20 Ağustos 2017
- 62
- 43
- 38
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
Ben aile ile olan konuşmalardan, eşlerin bu kadar haberdar olmasını anlamıyorum. Hele de arada problem varken.
Eşiniz tatildeyken neden sürekli annesini arıyor mesela? Konuştukları herşeyi neden biliyorsunuz?
Bu sizin kayınvalinize olan olumsuz duyguların daha artmasından başka bir işe yaramıyor.
Coğu sorun bu sınırların aşılıp herşeyi eşle paylaşmaktan ya da öğrenmeye çalışmaktan kaynaklanıyor bence.
En güzeli. Ben de aynen öyleyim. Dakikalarca konuşurlar, ne dinlerim ne merak ederim. Alırım çayımı, kahvemi başka bir yerde takılırım.Çok haklısınız. Benim eşim saatlerce ailesiyle konuşur, telefonu kapattıktan sonra tek dediği "selamları var.."olur
Hiç bilmem onca saat ne konuşurlar, ne ederler, ne havadisler var, ne dedikodular var.. Banane ki. Aşırı ilgisizim ve aşırı derecede kafam rahat. Bazen benim hakkımda söylenen olumsuz bir şeyi tesadüfen aylar sonra duyuyorum, o da binde bir falan oluyor. Eşim hiç anlatmaz, kendi halleder. Ne benim ailesiyle ilişkilerim bozuluyor ne de gereksiz gerginlikler yaşıyorum.
En güzeli. Ben de aynen öyleyim. Dakikalarca konuşurlar, ne dinlerim ne merak ederim. Alırım çayımı, kahvemi başka bir yerde takılırım.
O olumsuz şeyler bana da aylar sonra geliyor anca kulağımavarsın öyle olsun, is isten geçiyor zaten. En azından kafam rahat, herkesle mesafeliyim.
Pff sanki kendi rızkından kesip veriyor sizin harcadıgınızı. Para benım degıl mı yahu ıster aynı gun bıtırırım ıster 1 ay yerım, cıkamadılar su tasarruf kafasındanKesinlikle ya.. Banane arkamdan kim ne konuşmuşsa konuşmuş. Takıyorum kulaklığımı müzik dinliyorum onlar konuşurken. Bi kere kayınvalidemi aramak istemiştim, pek sık aramam arayasım tuttu, eşim engel oldu arama dedi, neden diyorum boşver diyor, ısrar ettim meğerse bikaç ay önce eşime çok para harcıyorsunuz çok savurgansınız hesabınızı bilmiyorsunuz falan demiş telefonda, eşim de müdahale etmesine sinirlenmiş kızmış. Benim ruhum bile duymadı =)) Ha duysam da takmıyorum 70 küsür yaşında kadın, sayarım severim, yaşlı insanlar sever müdahaleyi der kapatırım.
En güzeli.Çok haklısınız. Benim eşim saatlerce ailesiyle konuşur, telefonu kapattıktan sonra tek dediği "selamları var.."olur
Hiç bilmem onca saat ne konuşurlar, ne ederler, ne havadisler var, ne dedikodular var.. Banane ki. Aşırı ilgisizim ve aşırı derecede kafam rahat. Bazen benim hakkımda söylenen olumsuz bir şeyi tesadüfen aylar sonra duyuyorum, o da binde bir falan oluyor. Eşim hiç anlatmaz, kendi halleder. Ne benim ailesiyle ilişkilerim bozuluyor ne de gereksiz gerginlikler yaşıyorum.
Bu dengeyi tutturan çok az adam var, kıymetini bilin vallahiEn güzeli.
Bende eşimin söylediği kadarını bilirim o da yüzeysel birşeyler söyler, söylerse.
Bir dönem sorun yaşadım ailesiyle eşimin politik davranıp iki tarafı idare etmesi, gerekeni söyleyip annem bunu dedi, eşim bunu dedi diye laf taşımamasıyla düzeldi daha çok. Ben o dönem kayınvalidemin dediği bazı şeyleri yine kendi ağzından sonradan öğrendim. Eşim gerekeni söylemiş, bana da ailesine karşı daha da öfke duyacağım hiçbir şey söylemedi, desteklese bile ailesini de yerdirmedi. Öbür türlü işler daha karışıp çözülmeyecek hale geliyor.
En güzeli.
Bende eşimin söylediği kadarını bilirim o da yüzeysel birşeyler söyler, söylerse.
Bir dönem sorun yaşadım ailesiyle eşimin politik davranıp iki tarafı idare etmesi, gerekeni söyleyip annem bunu dedi, eşim bunu dedi diye laf taşımamasıyla düzeldi daha çok. Ben o dönem kayınvalidemin dediği bazı şeyleri yine kendi ağzından sonradan öğrendim. Eşim gerekeni söylemiş, bana da ailesine karşı daha da öfke duyacağım hiçbir şey söylemedi, desteklese bile ailesini de yerdirmedi. Öbür türlü işler daha karışıp çözülmeyecek hale geliyor.
hepimiz ölecegiz. mesafe candır. siz mesafenizi koruyun eşinizde nasıl istiyorsa o şekilde devam etsin annesi ile olan ilişkisine.Geçenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Geçen gün eşimin çok üstüne geldiler, ona kıyamadığım için kv ile barıştım. Ama eşime söyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Neyse biz tatile geldik. Gelmedin önce eşim tatili söyleyince başka bişeyi bahane ederek eşime bağırmış çağırmış. Sen benim oğlum değilsin olaylarına girmiş. Sonra ki gün bişey olmamış gibi normal konuşmaya devam etmiş.
Sonra biz tatile geldik eşim annesini arıyo, açmıyo. Sonra ulaşıyo. Küsüm ben senle, sen beni tatile götürmedin diyo. Sanki böyle bi mecburiyeti var.
Biz daha 2 senelik falan evliyiz. Ve bu ilk tatilimiz. Ki ikimizde çalışıyoruz, çok yoğun bi şekilde. Artık çok bunalmıştık.
Yani ben eşime ne diyeceğimi bilmiyorum, kv nasıy davranacağımı bilmiyorum. Kadın arıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye eşime vicdan yaptırıyo, bu nedenle eşim tavır alamıyo, ölecek diye korkuyo bence.
Nasıl bi olayın içine düştüm ben bilmiyorum. Yoruldum 2 senede. Şunuda söyleyeyim eşim barışmam için ısrar etmedi, sağolsun yanımda oldu. Ona çok üzülüyorum hep arada kalıyo. Ne yapabilirim onun için bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?