Eşimle tatile geldik diye oğluna küsen kv

Tatile gidip niye annesini arıyo ki kendi kaşınmış resmen. Eşin de çok saçma annesi de.
Annesi hasta olduğunu söylüyo, klasik şeker tansiyon hastası. Ama zaman zaman fenalaştım vs olayı yaşadıkları için eşim korkuyo bişey olurda haberim olmaz, yalnız diye. Yoksa maksadı haber vermek değil. Onun iyi olup olmadığını kontrol etmek. Bu nedenle bende aradığında neden diye sormuyorum ve eşimin saçma olduğunu düşünmüyorum

Umursamayın. Bizde tatile çıkmaya kalktık, oğlunu ayrı beni ayrı arayıp gitmemek için ikna etmeye çalıştı. Biz hep geçiştirdik, gideceğimiz gün göz yaşları sel oldu. Tüm hafta ciddi ciddi ağladı, kimsem yok diye sızlandı. Tatile gittik, hiç aramadık. Döndükten sonra yine ayarları düzeldi tadını çıkarın, insan sinir oluyor haliyle ama görmezden geleceksiniz

Niye böyle yapıyolar anlamıyorum, bi insan başka bi insanı mutsuz edecek şeyi nasıl bile bile yapar.

İşte sorun şu ki onlar bana meraklı, her şeyi en ince detayına kadar sorar mı bi insan, soruyo. Bu benim denk geldiğim kısmı bir de denk gelmediklerim var. Bende bu nedenle rahat olamıyorum, amaaaan diyemiyorum

Eşim bir gün aramasa kadın trip atıyo, ağlıyo, sızlıyo. O da bunu bildiği için arıyo malesef.

Kv ilgi manyağı bence oğlunun evlenmesini Bi türlü kabullenmemiş tabii ki de götürmek zorunda değilsiniz tribini çekmek zorunda hiç değilsiniz. Hic oralı olmayın siz oğlu vicdan yapıyorsa yapsın tatilde sizin huzurunuzu bozmaya hakkı yok. Özellikle ilk tatilinizde.

Tatilinin keyfini çıkar valla niye takıyorsun
Eşine de bu ilk tatilimiz eğlenelim sonuna kadar gidince gönlünü alırsın de çünkü o mutsuz olursa tek başına eglenilnez de

Benim eşim telefonda konuşurken volta atıp durduğu için ona özel konuşma odası tahsis etmem mümkün değil, vallahi iyi yapmışsınız oturduğu yerden konuşabiliyorsa helal olsun enişteye, kıymetini bilin =)
Ben çözümü kulaklıkta buldum, çünkü eşim aralıksız 5 saat telefonla konuşabilir, ve sürekli dev gibi boyuyla yürüyüp durduğunu düşünün evin içinde bi oraya bi buraya =)
Tam çıldırmalık yani. E bi de ailesinin derdi gerçekten bitmiyor, beni de arayıp sorardı görümceler de sanırım sarmadım onları pek
artık aramıyorlar =) E yaklaşık 15 tane görümcem var ve tek muhabbetleri birbirlerini çekiştirmek. İçini dökecek kapatacak telefonu sonra ben manyağa dönecem hangisi ne demişti diye. Severim ama uzaktan. Upuzaktan.

Pff sanki kendi rızkından kesip veriyor sizin harcadıgınızı. Para benım degıl mı yahu ıster aynı gun bıtırırım ıster 1 ay yerım, cıkamadılar su tasarruf kafasından
Ya işte asıl derdi onlara ayda belli bir miktar para göndermemiz gerekliymiş.
İhtiyaçları yok, köyde yaşayan insanlar, birçok ihtiyaçlarını kendileri üretiyor zaten, hayvanları var, evleri var, tarlaları var....
acıyan bize acısın gerçekten köyde yaşayıp da şehirde kiraya, deli gibi market harcamalarına, faturalara yetişebilmenin ne kadar zor olduğunu anlamıyorlar. Tatilimize falan da laf etmişler, ben sonradan duydum, eşim gene tartışmış. Çekiniyorlar allahtan eşimden. Yoksa çekilmez ya.

Yaklaşık 15 taneyse. Kesin olarak 7 8 tane var he mi

Elti?? Korkarak soruyorum

Yaklaşık 15 taneyse. Kesin olarak 7 8 tane var he mi

Elti?? Korkarak soruyorum

Saymam lazım bi dakka.
Şimdi 2 kayınvalide var, 10 tane görümce, ikisinin benden büyük kızları var onları da dahil edeyim mi =))
Elti az ya, eltiden yana çok şanslıyım, onlar kendi halinde, şimdilik 3 taneler =)))
Geçen eşimle oturduk yeğenlerini sayalım dedik işin içinden çıkamadık.

Allah daha vermesin

Bu kv ler oğullarinı bir salsalarda bizde rahatlasak artik kiskanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…