- 20 Ağustos 2017
- 62
- 43
- 38
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
Annesi hasta olduğunu söylüyo, klasik şeker tansiyon hastası. Ama zaman zaman fenalaştım vs olayı yaşadıkları için eşim korkuyo bişey olurda haberim olmaz, yalnız diye. Yoksa maksadı haber vermek değil. Onun iyi olup olmadığını kontrol etmek. Bu nedenle bende aradığında neden diye sormuyorum ve eşimin saçma olduğunu düşünmüyorumTatile gidip niye annesini arıyo ki kendi kaşınmış resmen. Eşin de çok saçma annesi de.
Niye böyle yapıyolar anlamıyorum, bi insan başka bi insanı mutsuz edecek şeyi nasıl bile bile yapar.Umursamayın. Bizde tatile çıkmaya kalktık, oğlunu ayrı beni ayrı arayıp gitmemek için ikna etmeye çalıştı. Biz hep geçiştirdik, gideceğimiz gün göz yaşları sel oldu. Tüm hafta ciddi ciddi ağladı, kimsem yok diye sızlandı. Tatile gittik, hiç aramadık. Döndükten sonra yine ayarları düzelditadını çıkarın, insan sinir oluyor haliyle ama görmezden geleceksiniz
Konu başlığı neydi, çok merak ettim okumak istiyorum :)kendisini sık sık yad ediyorum. Hayatımda gördüğüm en alfa hareketti
İşte sorun şu ki onlar bana meraklı, her şeyi en ince detayına kadar sorar mı bi insan, soruyo. Bu benim denk geldiğim kısmı bir de denk gelmediklerim var. Bende bu nedenle rahat olamıyorum, amaaaan diyemiyorumAynen benim de yöntemim bu. Eşim annesi ile saatlerce konuşur. Ablasıyla da.
Başka odada konuşması konusunda en başta anlaşmıştım. Sizin muhabbetinizi çekemem uzun görüşmelerde herkes arka odayı kullansın demiştim.
Onlar konuşurken odanın kapısından bile gecmem zira hem sıkılıyorum muhabbetlerinden. Hem de ailesinden kimseyi tanımıyorum. Bana vereceği bir haber olamaz .
Slmi var der en sonunda. Bu kadar.
Onlar da bana merakli değil. Ben onlari aramam. Onlar hiç aramaz.
Aslinda bu konuları okuyunca anlıyorum ki benim kv aslinda cekilmez değil.
Eşim bir gün aramasa kadın trip atıyo, ağlıyo, sızlıyo. O da bunu bildiği için arıyo malesef.Ama arayan eşiymiş
Kadın arasa da havadan sudan konuşur kapatırsın
İşten çıkarıldım anneme bir yıl sonra söyledim mesela
Her attığı adımı anlatma zorunluluğu yok ki
Burada da yazarım bizim enişte her arayana ayrıntılı anlatır bu nedenle görümcemin halası bile dedikodu için onu ararağzı sıkı olursa eşin kv bu kadar darlayamaz
Sebebi neymiş o neyi bahane ediyoHaftaya düşeceğini durum esim izne geliyor tatile gidecegiz denizle dedi kaynanam tavır aldı bile
Abimin bizi kandırması.Konu başlığı neydi, çok merak ettim okumak istiyorum :)
Kv ilgi manyağı benceGeçenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Geçen gün eşimin çok üstüne geldiler, ona kıyamadığım için kv ile barıştım. Ama eşime söyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Neyse biz tatile geldik. Gelmedin önce eşim tatili söyleyince başka bişeyi bahane ederek eşime bağırmış çağırmış. Sen benim oğlum değilsin olaylarına girmiş. Sonra ki gün bişey olmamış gibi normal konuşmaya devam etmiş.
Sonra biz tatile geldik eşim annesini arıyo, açmıyo. Sonra ulaşıyo. Küsüm ben senle, sen beni tatile götürmedin diyo. Sanki böyle bi mecburiyeti var.
Biz daha 2 senelik falan evliyiz. Ve bu ilk tatilimiz. Ki ikimizde çalışıyoruz, çok yoğun bi şekilde. Artık çok bunalmıştık.
Yani ben eşime ne diyeceğimi bilmiyorum, kv nasıy davranacağımı bilmiyorum. Kadın arıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye eşime vicdan yaptırıyo, bu nedenle eşim tavır alamıyo, ölecek diye korkuyo bence.
Nasıl bi olayın içine düştüm ben bilmiyorum. Yoruldum 2 senede. Şunuda söyleyeyim eşim barışmam için ısrar etmedi, sağolsun yanımda oldu. Ona çok üzülüyorum hep arada kalıyo. Ne yapabilirim onun için bilmiyorum.
Oğlunu görmemişler kac aydır onlarda onu bahane ediyor kizSebebi neymiş o neyi bahane ediyo
Aynen benim de yöntemim bu. Eşim annesi ile saatlerce konuşur. Ablasıyla da.
Başka odada konuşması konusunda en başta anlaşmıştım. Sizin muhabbetinizi çekemem uzun görüşmelerde herkes arka odayı kullansın demiştim.
Onlar konuşurken odanın kapısından bile gecmem zira hem sıkılıyorum muhabbetlerinden. Hem de ailesinden kimseyi tanımıyorum. Bana vereceği bir haber olamaz .
Slmi var der en sonunda. Bu kadar.
Onlar da bana merakli değil. Ben onlari aramam. Onlar hiç aramaz.
Aslinda bu konuları okuyunca anlıyorum ki benim kv aslinda cekilmez değil.
Ya işte asıl derdi onlara ayda belli bir miktar para göndermemiz gerekliymiş.Pff sanki kendi rızkından kesip veriyor sizin harcadıgınızı. Para benım degıl mı yahu ıster aynı gun bıtırırım ıster 1 ay yerım, cıkamadılar su tasarruf kafasından
Yaklaşık 15 taneyse. Kesin olarak 7 8 tane var he miBenim eşim telefonda konuşurken volta atıp durduğu için ona özel konuşma odası tahsis etmem mümkün değil, vallahi iyi yapmışsınız oturduğu yerden konuşabiliyorsa helal olsun enişteye, kıymetini bilin =)
Ben çözümü kulaklıkta buldum, çünkü eşim aralıksız 5 saat telefonla konuşabilir, ve sürekli dev gibi boyuyla yürüyüp durduğunu düşünün evin içinde bi oraya bi buraya =)
Tam çıldırmalık yani. E bi de ailesinin derdi gerçekten bitmiyor, beni de arayıp sorardı görümceler de sanırım sarmadım onları pek
artık aramıyorlar =) E yaklaşık 15 tane görümcem var ve tek muhabbetleri birbirlerini çekiştirmek. İçini dökecek kapatacak telefonu sonra ben manyağa dönecem hangisi ne demişti diye. Severim ama uzaktan. Upuzaktan.
Yaklaşık 15 taneyse. Kesin olarak 7 8 tane var he mi
Elti?? Korkarak soruyorum
Geçenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Geçen gün eşimin çok üstüne geldiler, ona kıyamadığım için kv ile barıştım. Ama eşime söyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Neyse biz tatile geldik. Gelmedin önce eşim tatili söyleyince başka bişeyi bahane ederek eşime bağırmış çağırmış. Sen benim oğlum değilsin olaylarına girmiş. Sonra ki gün bişey olmamış gibi normal konuşmaya devam etmiş.
Sonra biz tatile geldik eşim annesini arıyo, açmıyo. Sonra ulaşıyo. Küsüm ben senle, sen beni tatile götürmedin diyo. Sanki böyle bi mecburiyeti var.
Biz daha 2 senelik falan evliyiz. Ve bu ilk tatilimiz. Ki ikimizde çalışıyoruz, çok yoğun bi şekilde. Artık çok bunalmıştık.
Yani ben eşime ne diyeceğimi bilmiyorum, kv nasıy davranacağımı bilmiyorum. Kadın arıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye eşime vicdan yaptırıyo, bu nedenle eşim tavır alamıyo, ölecek diye korkuyo bence.
Nasıl bi olayın içine düştüm ben bilmiyorum. Yoruldum 2 senede. Şunuda söyleyeyim eşim barışmam için ısrar etmedi, sağolsun yanımda oldu. Ona çok üzülüyorum hep arada kalıyo. Ne yapabilirim onun için bilmiyorum.
Allah daha vermesinSaymam lazım bi dakka.
Şimdi 2 kayınvalide var, 10 tane görümce, ikisinin benden büyük kızları var onları da dahil edeyim mi =))
Elti az ya, eltiden yana çok şanslıyım, onlar kendi halinde, şimdilik 3 taneler =)))
Geçen eşimle oturduk yeğenlerini sayalım dedik işin içinden çıkamadık.
Bu kv ler oğullarinı bir salsalarda bizde rahatlasak artik kiskanıyorlar.Geçenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Geçen gün eşimin çok üstüne geldiler, ona kıyamadığım için kv ile barıştım. Ama eşime söyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Aynen bencede en büyük problem kıskanıyo olmasıBu kv ler oğullarinı bir salsalarda bizde rahatlasak artik kiskanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?