Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama öyle bir hakkınız yok. Sizin evladını evlat öbürü ağaç kovuğundan mı çıktı?
Geri dönüp evlenmeseydiniz o halde. Kocanız o kadına nikah yapmış, yatağını sofrasını paylaşmış bunlar sorun değil, çocuk mu sorun?
Kocaman bir pes.

Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Kocan o kadınla evliyken seninle görüşmeye başlamış. Yani seninle karısını aldatmış. Şimdi de aynısını yaşayacağım diye korkuyorsun

Adam sizi sevmiyor net! Şimdi 2 nafaka verecekti ama size geri dönerek yine tek nafaka veriyor. Sizinkisi aşk değil, sığınma, nafaka, tekrar eş bulamama gibi sebeplerle mecburi istikameti olmuş.

Çocuğu kabul etmiyorsanız evlenmeyecektiniz. Sizinkisi çocuk, diğeri vazo mu? Kocayı alayım ama çocuğunu hiç görmesin! Kocanızda ayrı bir tuhaf. Sunduğunuz şartı kabul etmiş bana göre baba değil o şahıs, biyolojik döl hayratı.

B
Ben eşimi severekayrıldım ama asla araya girmek gibi bir şey yapmadım evet korkuyorum o kadınla bisey olur diye elimde değil atlatamıyorum ben boşanırken de seviyordum ama öfkeme yenik düştüm. Çocuğa asla kötü davranmam ama içim almıyor malesef elimde değil ama asla da kötü davranmam 1 kez görüştük çocukla asla kötü davranmadım diğer zamanlar hep baba kendi görüştü bana getirmedi

Neyse yarın bi gün sizden bi çocuk daha yapar sonrada gider diğer kadına. Bumerang olmuş

Kocan o kadınla evliyken seninle görüşmeye başlamış. Yani seninle karısını aldatmış. Şimdi de aynısını yaşayacağım diye korkuyorsun
Onlar evliyken aramızda bir şey geçmedi eşim boşanmaları için bana şahit olmayı teklif etti asla da kabul etmedim kızdım hatta kadınla anlaşamadıklarını söyledi nafaka konusunda anlaşamadılar kadın 25 bin istedi küçük çocuğa 15’te anlaştılar

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu

Küçücük çocuk ekonomiden mi bahsedecekti? Senin duyguların evlenirken neredeydi? Çocuğunun kardeşi o çocuk nereye kadar inkar edeceksin??

Siz çok kötü, vicdansız ve merhametsiz bir insansınız. Ayrıca çokta tehlikeli bir kadınsınız.
Kişi kendinden bilir işi. Adamı zamanında dertleşme bahanesiyle konuşup konuşup evlenme aşamasına kadar gelmişsiniz, şimdide çocukla ve tekrar kadınla görüşmesin, iletişim kurmasın diye çabalıyorsunuz. Sizin derdiniz çocukla birlikte o kadınla tekrar konuşur, kocanızın aklı, gönlü kayar diye. Neden boşandınız bilmiyorum ama ben kayınvalidenizin çokta haksız olduğunu sanmıyorum şu sözlerden sonra.
Bir şey söyleyeyim mi size.. Bu adam sizden kaçar, kaçmak için başkasını bulur, başkalarıyla dertleşir, hatta üstüne sizinle tekrar boşanir siz de arkasından sadece izlersiniz.

Sizin duygularınız var ama çocuğun olmasın değil mi, koca kadın kendi aklını kullanamıyor, duygularını kontrol edemiyor da, çocuktan bekliyor, annesinden bahsetmişmiş, ne yapacaktı annesini mi silecekti.
Çocuk eşinizin evladı, çocuğunuzunda kardeşi, evlenirken aklınız neredeydi.

Eşim başka çocuk istemiyor
Ablacım yapcağını yapmış daha ne istesin 2 kadından 2 çocuk. Biriyle anlaşamayınca diğerine gidiyo pişmanım diye. Yarın bi gün çocuğumu istemiyosun der diğerine geri döner. Yani böylelerini de nasıl seviyosunuz ? Siz evlenip çocuk yapmış olsanız sizin dönmenize izin verir miydi? yok seviyorum bilmem ne. Sevgi yetmiyo bazı şeylere. Eski eş, sevgili ile barışılacağı zaman ben neden boşanmıştım diye bi düşünülmesi lazım. Ki sizinki hemen evlenip çocukta yapmış sizin 10 kere falan düşünmeniz lazımdı

Eşim evlenirken ara sıra görüşürüm demişti her hafta sonları alacağını söylememişti bana

Eşim evlenirken ara sıra görüşürüm demişti her hafta sonları alacağını söylememişti bana

Niye çocuk babasıyla hafta içi konuşamıyor? Komşuya mı gidiyor babasıyla konuşmak için? el kadar sabiyi mahrum ediyorsun korkuyorsun ki kocanın aklı gider.

Evet kabul ederdik. Çünkü çocuk bu, anneyi de isteyebilir başka bir şeyde isteyebilir.
Gerçekten sizin gibi insanlar yaşamak çok zor olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…