- 29 Mayıs 2021
- 14.802
- 96.345
- 548
- 37
- Konu Sahibi mahinursem
-
Elimden gelse onu bile yapar da işte.Kız dur. Çocuğu nüfusundan sil falan demeye kalkar bir de.
Kocan o kadınla evliyken seninle görüşmeye başlamış. Yani seninle karısını aldatmış. Şimdi de aynısını yaşayacağım diye korkuyorsunEvet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Ben eşimi severekayrıldım ama asla araya girmek gibi bir şey yapmadım evet korkuyorum o kadınla bisey olur diye elimde değil atlatamıyorum ben boşanırken de seviyordum ama öfkeme yenik düştüm. Çocuğa asla kötü davranmam ama içim almıyor malesef elimde değil ama asla da kötü davranmam 1 kez görüştük çocukla asla kötü davranmadım diğer zamanlar hep baba kendi görüştü bana getirmediKonu o kadar insanları sinirlendirmek için açılmış gibi ki konu sahibi troll olabilir gibi geldi bana. Hani verdiği cevaplar da tam beyni alınmış gibi.
Eğer gerçekse de diğer kadın adama beddua mı etti ne yaptı? Sürekli adamı elinden kaçırma korkusuyla paranoyakça kıskançlık yapan, çocuğunu evine almayan bir kadınla evlilik yapmış adam. 5 ayda bin tane sorun yaşamışlar. Eski karısını şu an hayırla yad ediyodur. Muhtemelen adam şu an içinden diğer kadın için “Benim eski karımı kıskanmaz, çocuğumu güzelce evde ağırlardı ne hayırlı kadınmış, kıymetini bilemedim” diyodur.
Bu evliliğin bu şekilde sürdürülebilirliği yok. Üstelik adam eski evliliğini ve çocuğunu dert etmeyen başka bir kadını tecrübe etmiş. Yani sizin bu davranışlarınızı normal karşılama olasılığı yok. Zaten daha şimdiden kıyaslama yapıyormuş, “bizim çocuğumuz da eski eşimin yanında seni konuşuyordu eski karım gülüp geçiyordu” diyomuş. Yakında elinizden kaçırırsanız şaşırmayın.
Neyse yarın bi gün sizden bi çocuk daha yapar sonrada gider diğer kadına. Bumerang olmuşBen uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Onlar evliyken aramızda bir şey geçmedi eşim boşanmaları için bana şahit olmayı teklif etti asla da kabul etmedim kızdım hatta kadınla anlaşamadıklarını söyledi nafaka konusunda anlaşamadılar kadın 25 bin istedi küçük çocuğa 15’te anlaştılarKocan o kadınla evliyken seninle görüşmeye başlamış. Yani seninle karısını aldatmış. Şimdi de aynısını yaşayacağım diye korkuyorsun
Eşim başka çocuk istemiyorNeyse yarın bi gün sizden bi çocuk daha yapar sonrada gider diğer kadına. Bumerang olmuş
Eşim başka çocuk istemiyor
Küçücük çocuk ekonomiden mi bahsedecekti? Senin duyguların evlenirken neredeydi? Çocuğunun kardeşi o çocuk nereye kadar inkar edeceksin??beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektinizne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Siz çok kötü, vicdansız ve merhametsiz bir insansınız. Ayrıca çokta tehlikeli bir kadınsınız.Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Sizin duygularınız var ama çocuğun olmasın değil mi, koca kadın kendi aklını kullanamıyor, duygularını kontrol edemiyor da, çocuktan bekliyor, annesinden bahsetmişmiş, ne yapacaktı annesini mi silecekti.beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektinizne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Ablacım yapcağını yapmış daha ne istesin 2 kadından 2 çocuk. Biriyle anlaşamayınca diğerine gidiyo pişmanım diye. Yarın bi gün çocuğumu istemiyosun der diğerine geri döner. Yani böylelerini de nasıl seviyosunuz ? Siz evlenip çocuk yapmış olsanız sizin dönmenize izin verir miydi? yok seviyorum bilmem ne. Sevgi yetmiyo bazı şeylere. Eski eş, sevgili ile barışılacağı zaman ben neden boşanmıştım diye bi düşünülmesi lazım. Ki sizinki hemen evlenip çocukta yapmış sizin 10 kere falan düşünmeniz lazımdıEşim başka çocuk istemiyor
Eşim evlenirken ara sıra görüşürüm demişti her hafta sonları alacağını söylememişti banaSizin duygularınız var ama çocuğun olmasın değil mi, koca kadın kendi aklını kullanamıyor, duygularını kontrol edemiyor da, çocuktan bekliyor, annesinden bahsetmişmiş, ne yapacaktı annesini mi silecekti.
Çocuk eşinizin evladı, çocuğunuzunda kardeşi, evlenirken aklınız neredeydi.
Eşim evlenirken ara sıra görüşürüm demişti her hafta sonları alacağını söylememişti bana
beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektinizne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?