Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Mahinur o köfteyi yapacak demiştir, kız karnıyarık mıydı neydi onun ruhu geldi konuya jfjfj
İkinci eş he desin, haftasına Mahinur o çocuğa kahvaltıda yumurta haşlayacak, hala farkında değil.

Asıl ablanın gelmesi konuya renk katacak şimdi.

Hepiniz manipülatörsünüz hepiniz 😑
Dur daha eşinin işyerini basacak.
O kısıma gelecegiz inşallah.
Kapıyı bir açacak.
Yaz kızım.
İki torba çimento.

Senaryo aşırı zevksiz ve stabil ama aralara renk serpiştirmek için uydurmalar katar herhalde.

Homeostatis değil, H Heytttt be ikinci eş :D
Bir tane daha çıkartıp konu sahibinin yüreğine indirmeyin :D
Burada hepiniz ikinci eşsiniz ben artık emin oldum, 23 dakika konuşmuşlar kadın kendini acındırmış hala mahi'ye hak vermiyorsunuz. Manipüle etmeyin artık, bu yuvayı yıkamazsınız!!!!

Dur daha eşinin işyerini basacak.
O kısıma gelecegiz inşallah.
Kapıyı bir açacak.
Yaz kızım.
İki torba çimento.

Senaryo aşırı zevksiz ve stabil ama aralara renk serpiştirmek için uydurmalar katar herhalde.
Konuyu okumadım, eski eşle aynı yerde mi çalışıyomuş adam? Hem de haylaaa?😑

Ama farklı birimlerde tamam mı????
IMG_1382.webp

Ooo kocan simdi de diger kadinla dertlesmeye baslamis mahi, eyvahlar olsun.
O 23 dakikada evdeki huzursuzlugunu, mutsuzlugu uzun uzun anlatmistir artik. Gecmis olsun.

Yalniz o kadin o mesaji sana yedirir, kocan da seni kapisina diker özür dile diye.
Dilesen bir dert, dilemesen kocan haftasonu çocukları alip gidecek zaten, seni de annene postalar.

Ablan geldiyse bu baslik 300 sayfaya cikar. Ablanin da fitne fesatta senden asagi kalır yeri yok, zaten yilanin başı ablan.
Nr demiş kadına

Yazmıyorum okuyorum bir mutfak temizledim neler olmuş.

Benim ilk eş de ben de yeniden evlendik. eski eşim de beni evli olmama rağmen rahatsız ediyordu sürekli allahtan çocuk telefon kullanır yaşa geldi muhattap olmuyoruz (çocuk da babası ile anlaşamıyor aklı erip tanıdıkça) ama karısından Allah razı olsun kızım babasına gidince onunla mutfakta oturuyor babası için değil abla dediği kadını görmek için gidiyor o varsa mutlu gidip mutlu geliyor böyle olmak çok zor olmasa gerek. Zaten iki haftada bir çocuğa ablalık etmek , hatırlamak , hediye almak, oynamaktan erinen kişi de ne bileyim.

Siz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
Bence de gidin yüzyüze özür dileyin, ben ettim sen etme diyin. Engelettiniz diye ne güzel de seviniyordunuz ama engel saniyesinde geri açılıyor değil mi? Evli adamla konuşup muhabbet etmeyi siz başlattınız. O beni aradı ben aramadım diyince masum olunmuyor. Metres gibi takılmışsınız. Yuva yıkanın yuvası olmuyor işte. Ağzınızı her açtığınızda adam hemen özür dile diyecek. Dediklerimiz tek tek çıkıyor. Yakında hafta sonları sizin kızı da alır dördü takılır. Sizin hakettiğiniz anladığınız dil bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X