- 22 Eylül 2022
- 6.344
- 18.798
- 178
- Konu Sahibi mahinursem
-
Elimden nasıl alırsın, elinden alayımda gör davası var abla burda başka bişey değil. Konu sahibine de Allah gani gani vicdan versin inşallah.Herkesin sevdiği kendine güzeldir de, işte aynen kişi kendinden bilir işi.
Adamı da öyle bir anlatıyor ki, yazık adamcağızı önce ailesi manipüle etmiş bir rahat bırakmamışlar konu sahibiyle bu yüzden boşanmışlar, sonra işyerindeki kadın adamcağıza yanaşmış ağzı çok laf yapmış kandırmış evlenmiş, eee tabii 2 yaş büyük kadın feleğin çemberinden geçip tur attırmıştır
Konu sahibi hiiiç dönüp kendisine bakmıyor, evli adamla dertleşme adı altında görüşmüş ama çocuk için görüşmüşler lakin diğer kadın aslaaa çocuk için görüşemez yasak, zira şu anda evliliklerinde sıkıntı var, dertleşirlerse yeniden diğer kadına dönebilir
Adam 36 yaşında ama kendi aklı fikri yok, burada çizilen tablo bu, o zaman sorarlar her uçuşana koşan kendi kararları olmayan bir adamla niye yeniden evlenilir? Aşk içinse çocuğu da kabul edilir ama ortada aşk yok, rekabet var.
Ben eşimi savunmuyorum kadın çocuk hasreti çeken biri oldug İçin şartlı manipüle etmiş evlilik konusunda da evlenir evlenmez çocuk istemiş hep ben hatamın farkındayım evlenmemeliydim tekrar
La kadın tut şu herifi tuuuttt çocuk yapacak yine birinden, tut şunu la.Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
Bir de utanmadan yazıyorsun.Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Valla Mahicim şimdiden aratmışsın kadını. Senin bu dilin varken kimseden korkma.Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum
Eşinin ailesine kötü filan demiştin ama siz ailecek çok kötü insanlarsınız yaa. Kesin ailesiyle arasının açılmasında sebep sen ve ailendir. Kocan salağın teki ailesiyle kötü olmuş şimdi de öz çocuğuyla kötü olacak senin yüzünden, ikinci kadından sonra başkasını bulamadığı için dönmüş sana. Yarın başka kadın bulur da seni ortada bırakırsa çocuğun babasını aramasın o zaman tamam mı?Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
La kadın tut şu herifi tuuuttt çocuk yapacak yine birinden, tut şunu la.
Ay sen ne kötü bir insansın. Ne kadar kötüsün. Kötü kalplisin. Kalbin gerçekten kötü.Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
Valla Mahicim şimdiden aratmışsın kadını. Senin bu dilin varken kimseden korkma.
özelden yazsaydınız insanların konusunda yazmak yerine, peki açıklayalım, bütçesi dahilinde tatil yapmaya çalışan insanı “kiytirik bi yere neden tatile gidiyorsunuz” “Valla aklim almiyor boyle dandik yerlere gidip bir iki suya gireriz mantigini.” gibi cümlelerle rencide ederseniz banlanırsınız.Mune once bir onceki banimi aciklasin. Haksizliga ne sanalda ne gercek hayatta gelemiyorum. Haklisin canim ayrica banlar bence de birazdan
Evimin kocası çocuğunun babası olacaksın uleeyyn demiş yapıştırmış tokadı adam napsın mecbur sevişmişKadın şartlı evlenmiş pat diye çocuk yapmış. Hain kadın. Yapmasaydı çocuğu şimdi çocuk dertleri olmayacaktı.
Kocası zorla sevişmiş galiba.
Kadın adamın spermlerini mi çalmış????Ben eşimi savunmuyorum kadın çocuk hasreti çeken biri oldug İçin şartlı manipüle etmiş evlilik konusunda da evlenir evlenmez çocuk istemiş hep ben hatamın farkındayım evlenmemeliydim tekrar
Evimin kocası çocuğunun babası olacaksın uleeyyn demiş yapıştırmış tokadı adam napsın mecbur sevişmiş
Kadın adamın spermlerini mi çalmış????
Skandal
Ya ne kadınlar var.
Senden istemiyordur belkiEşim başka çocuk istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?