Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimden nasıl alırsın, elinden alayımda gör davası var abla burda başka bişey değil. Konu sahibine de Allah gani gani vicdan versin inşallah.

Ben eşimi savunmuyorum kadın çocuk hasreti çeken biri oldug İçin şartlı manipüle etmiş evlilik konusunda da evlenir evlenmez çocuk istemiş hep ben hatamın farkındayım evlenmemeliydim tekrar
yahu sen neden yaptın cocuk? 7 yıl once ayrılmıssın cocugun kac yasında ? kac yıl sonra olducocugun?

Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
La kadın tut şu herifi tuuuttt çocuk yapacak yine birinden, tut şunu la.

Bir de utanmadan yazıyorsun.

Valla Mahicim şimdiden aratmışsın kadını. Senin bu dilin varken kimseden korkma.

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Eşinin ailesine kötü filan demiştin ama siz ailecek çok kötü insanlarsınız yaa. Kesin ailesiyle arasının açılmasında sebep sen ve ailendir. Kocan salağın teki ailesiyle kötü olmuş şimdi de öz çocuğuyla kötü olacak senin yüzünden, ikinci kadından sonra başkasını bulamadığı için dönmüş sana. Yarın başka kadın bulur da seni ortada bırakırsa çocuğun babasını aramasın o zaman tamam mı?

Ay sen ne kötü bir insansın. Ne kadar kötüsün. Kötü kalplisin. Kalbin gerçekten kötü.

Mune once bir onceki banimi aciklasin. Haksizliga ne sanalda ne gercek hayatta gelemiyorum. Haklisin canim ayrica banlar bence de birazdan
özelden yazsaydınız insanların konusunda yazmak yerine, peki açıklayalım, bütçesi dahilinde tatil yapmaya çalışan insanı “kiytirik bi yere neden tatile gidiyorsunuz” “Valla aklim almiyor boyle dandik yerlere gidip bir iki suya gireriz mantigini.” gibi cümlelerle rencide ederseniz banlanırsınız.

Kadın şartlı evlenmiş pat diye çocuk yapmış. Hain kadın. Yapmasaydı çocuğu şimdi çocuk dertleri olmayacaktı.

Kocası zorla sevişmiş galiba.
Evimin kocası çocuğunun babası olacaksın uleeyyn demiş yapıştırmış tokadı adam napsın mecbur sevişmiş

Ay bir de her boşanan ayrılan düzenim bozuldu deyip gidip rastgele biriyle evlenip çocuk mu yapıyor?
İyi bak şimdi seninle de arası bozuldu, evlilik çatırdıyor. Yine "sarsılıp" hayatı "tepetakla" olursa bu sefer ne yapacak sizce?
Arkadaş ben mont almak için 1 ay düşündüm. Millet evlenip pırt diye de çocuk yapıyor. Aaa ne kolay bazı şeyler birilerine göre. Konu sahibi de sanki her şey normalmiş gibi bir de çocuğun varlığını sorguluyor. Bacım çocuk olmuş artık, ctrl+z yapamıyoruz. Adam da bir güzel evlenip boşanmış. Artık "eski" karısı var. Anla artık anla ya.

UMARIM KOCANIZIN AKLI BASINA GELIRDE HEM SIZDEN OLAN HEM DIGER ESİNDEN OLAN COCUKLARINI ALIR KENDISINE GUZEL BIR EV ACAR BASINA DA GUZEL BIR DADI SIZLERDE ARA SIRA COCUKLARINIZI GOREREK COCUKLAR KENDINI KURTARANA KADAR BÜYÜYÜP BU SEKILDE GIDERLER !

Sizlerin sacma sapan kiskancliklarinizdan sacma sapan sevginizinden aşkınizdan ve bencilliklerinizden İnşallah orta da heba olmazlar. Bu nedir ya iki kardeş bırakın kaynassin çocuklara bu psikolojiyi yaşatmak zorunda değilsiniz. Yazık günah değil mi ne var yani evinize gelse güler yüz ile karşılasa bir makarna pisirsseniz de güzel güzel mutlu olduklarını görseniz ne olur dediğimi dedim başka da diyecek bisey bulamiyordum

son zamanlarda enn cok yorum alan konu olmuş,

acaba konu sahibinin kalbinde mini minnacık ufacık bi
ayy haklılar ya ben ne yapıyorum
zamanında benimde eski kocamdı cocuguma güzel babalık yaptı
diğer cocugun hakkına girmiyim , salayım babalık yapma zorunluluğunnu yerine getirsin
kıpırtısı olmuş mudur ?

sanmam , konuştukça kemalim yapmaz ama iletişim kurarlarsa elimden alır
en iyisi kadını ban ban bannnnnn ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…