Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Yakında kocanızın aklına yine bir giren olur, sizden ayrılır.Başka "kötü" kadından çocuk yapar onu da getirir büyük mutlu bir aile olarak yaşar gidersiniz

Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi

Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok

Koynuna da çabuk giriliyor belli. Ordan oraya atlıyor maşAllah.

Çocuk aralarını bozsun diye atmış başlarına, baktı kadın geçimli bişey, aile olmuşlar güzel güzel, apar topar almış çocuğu.  Kötüsün, ama her şey de ne güzel ayağına dolanıyor, ne yaptıysan ordan sınanmaya devam edeceksin.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Senin korkun ne biliyor msn ,o çocuk üzerinden eşin o kadına dönerse diye korku yaşıyosun mesele çocuğa bakmak değil. O kadınla boşanırsa siz evleneceksiniz . O çocuk üzerinden eşiniz o kadınla görüşecek sonra sizi boşayıp o kadına dönecek mevzu bu

Eşime 2 haftada bir gelsin diyeceğim ama o kadınla konuşmasına izin veremem çocuk bize gelsin ablasıyla vakit geçirsin benim kızım gerçekten küçük anne gibi çok ilgili uysal bir çocuk onun hatrına sizi dinliyeceğim
Kadınla konuşursa nasıl bir hata ettiğini anlayacak çünkü.

Eşime 2 haftada bir gelsin diyeceğim ama o kadınla konuşmasına izin veremem çocuk bize gelsin ablasıyla vakit geçirsin benim kızım gerçekten küçük anne gibi çok ilgili uysal bir çocuk onun hatrına sizi dinliyeceğim
Ya ne kadar iyi kalplisin yaaa 🥹

Ben yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu

Diğeriyle telefonla bile konuşturmuyorsun ama senin çocuğunu almaya kapıya geliyor. 😂😂😂

Halbuki adam evliyken adamla dertleşen de sensin.

Tabi telefonla yaptıklarını o yapar diye delleniyorsun.

Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok
İyi, şimdi de eşinin morali bozuk. Gidip eski eşiyle dertleşsin mi? Yaparsa kadına laf söylemek yok ama ne de olsa senin suçun yokmuş ya. O zaman kadının da suçu olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X