Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi, şimdi de eşinin morali bozuk. Gidip eski eşiyle dertleşsin mi? Yaparsa kadına laf söylemek yok ama ne de olsa senin suçun yokmuş ya. O zaman kadının da suçu olmaz.
korkuyorum şimdi aramız bozuk gitti arar konuşur mu eder mi ben bir halt yedim biliyorum iradem yoktu alındı sanki

Bu akşam konuşacağız eşimle 🙏🏻 dua edin lütfen ben aramızı düzeltmek istiyorum
O çeneni tut, nasıl yaparsın bilmiyorum ama. Adama boşluk yaramıyor, pat akıyor aklı. Çocuğu mecbur eve alıcan, adamı büyüleyen o kadının anaçlığı olmuş zaten.

O çeneni tut, nasıl yaparsın bilmiyorum ama. Adama boşluk yaramıyor, pat akıyor aklı. Çocuğu mecbur eve alıcan, adamı büyüleyen o kadının anaçlığı olmuş zaten.
Haklısınız gerçekten çok anaç biri eşim de dedi o yüzden evlat hasreti olmuş yıllarca o yüzden tüm çocuklara çok ilgili biriymiş bence de o huyu etkiledi eşimi

Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Bir yengeç burcu olarak manipüle edilmem, ederim dermişim 😂 tercih etmiyorum. Kocaöan kadınsınız dolduruşa gelmeyin o zaman ne diyelim.

Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Belli ,sen de hemen eşinin aklına girip bosatmışsın

Haklısınız gerçekten çok anaç biri eşim de dedi o yüzden evlat hasreti olmuş yıllarca o yüzden tüm çocuklara çok ilgili biriymiş bence de o huyu etkiledi eşimi
Kadın ağzını tutuyo ağzını. Huzur veriyor. Kalbi de kötü değil. İstediği kadar seni sevsin, aklı orda kalacak çünkü kafası rahat ediyodu. Kutu kutu antidepresan mı alacan papatya tarlası mı içicen yap bişeyler.

Kadın ağzını tutuyo ağzını. Huzur veriyor. Kalbi de kötü değil. İstediği kadar seni sevsin, aklı orda kalacak çünkü kafası rahat ediyodu. Kutu kutu antidepresan mı alacan papatya tarlası mı içicen yap bişeyler.
Yangına körükle gitmek deyince de sen 😅

korkuyorum şimdi aramız bozuk gitti arar konuşur mu eder mi ben bir halt yedim biliyorum iradem yoktu alındı sanki
Eh bu da bir gelişme, yaptığınızın farkındasınız nihayet. :KK53:
Ve evet, bence de korkun. Bir kişi bir şeyi yaptıysa bir daha yapar. Bir kişi bir şeyi başkasını yaptıysa size de yapar. Bu lafı unutmayın tamam mı?

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Konuyu şimdi okudum ve epeyice yorum gelmiş hepsini okumam mümkün değil herkes fikrini beyan etmiştir ama bazı ilişkiler biter artık oluru yoktur. Sizinki de onlardan bence. Araya başka bir evlilik girmiş. Başka çocuk olmuş. Çocuk oyuncağı değil ki evlilik. Bugün size dönen yarın ona döner. Baştan olurunuz yokmuş bence. Ama madem böyle bir yola girdiniz öbür çocuğunda günahı yok tabi ki görüşmek durumundalar. Allah yardımcınız olsun

Benim bu evlilikte en büyük hatam öfkem oldu ben de hırsla davrandım ailesiyle çok didiştik ailesiyle ailem tartıştı küslükler oldu o yüzden çok sıkıntı yaşadık koptuk
Sen hala ailenin lafıyla hareket ediyorsun ama. Onlar da çocuğu istemiyormuş.
Böyle böyle kendi ellerinle biricik kocanı eski karısına göndereceksin.
Yani sizin evlilğiniz onlarınkinden daha özel falan değil.
Ablanın gazıyla hareket edersen yeniden eski eş olursun. Madem kocan bu kadar kıymetli biraz akıllı davran.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X