- 12 Temmuz 2006
- 58.314
- 222.824
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi mahinursem
-
Mahinur hanım mevzu sadece kadının kişiliğine laf ettirmemesi değil kiHaklısınız yorumlarınız için teşekkür ederim ama gerçekten eşim o kadın hakkında kötü konuşmuyor mutsuz olduğundan bahsetti o konuşmamızda da anlaşamadıklarını vs söyledi rahatsız olduğu konuları anlattı asla kişiliğine vs bisey söylemedi bana da ettirmez o konuda net
Beni manipüle etti de diyor mudur acabaSöyleyedebilir bence bu diğeri gibi yumuşak huylu da değil
Senle aramız bozukken kandırdı beni diyordurBeni manipüle etti de diyor mudur acaba
Hı hı şimdi de o eş eve gelmeyerek konu sahibini cezalandırıyor.Mahinur hanım mevzu sadece kadının kişiliğine laf ettirmemesi değil kieski eş olarak size gelip evliliğinin kötü gittiğini anlatması bile hem size hem diğer eşine ayıp ve dahi saygısızlık.
Dertleşecek başka arkadaşı mı yoktu bir siz mi kalmıştınız karısıyla anlaşamadığını anlatacağı kişi olarak ?
Siz niye susturmadınız ? Niye dinlediniz? Ayıptır adam ben senin eski eşinim yeni eşinle olan sorunlarını bana niye anlatıyorsun demediniz ?
Kendimi hem diğer hanımın hem sizin yerinize koyuyorum, eski eşim yeni eşi hakkında benimle dertleşmeye kalksa rahatsız olurum, hadi diğer kadını umursamıyorum diyelim bana saygısızlık bir kere, ben onun arkadaşı değilim, bir vakitler aynı yastığa baş koyduğu kadınım.
Hani diyorsunuz ya benim duygularım ne olacak diye? Bunun suçlusu ne o çocuk ne annesi, eşim deyip tekrar kabul ettiğiniz eşinizdir suçlu olan.
Aslın da sorunun cevabı sizde. Zamanın da kadın eşinizin kızınızı görmesine, evlerinde gidip kalmasına izin verseydi çocugunuz adına ne hissederdiniz.Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Eşin veya evliliğin tanımı nedir zaten Bibi? Ortak paydalarda buluşabildiğiniz bağ kurduğunuz kişidir eş, evliliğin temelinde ne vardır? İletişim, o yoksa eş gidip derdini başkasına anlatıyorsa ilişkiniz yemek çamaşır bulaşık yataktan ibaret olur, ona da eş denir mi bilemiyorum benim lügatta denmiyor çünkü.Bazen arkadaşlarla konuşuyoruz eşimin aldatmasındansa başka bir kadınla dertleşmesi veya şöyle söylim bana anlatamadığı şeyleri başka bir kadına anlatması beni daha çok üzerdi
Eşim onlar evlendikten sonra araba aldı kadının parasıyla değil boşanırken kadın arabanın tamamını almak istemiş eşimde satalım yarısını vereyim demiş ama kabul etmemiş kadın. Eşimde bana söyledi iki çocuğumun hakkı var hepsini vermek istemiyorum paranın tamamen benden bizim zamanımızdan biriktirdiğim olduğunu söylesen olur mu dedi kabul etmedim sonra ikna etmiş arabayı sattılar yarısını ona verdi artı nafaka bağlandı bence az para değil küçük cocuğa 15 binŞahit yapmak istemiş ya sizi mahkemede. Ne anlatacaktınız? Ciddi soruyorum. Çok merak ettim.
Geldi ama konuşmuyor benimleMahinur, noldu kız geldi mi kocan?
Pardon da kreş ücreti aylık ne kadar da 15 bine çok diyorsunuz?Eşim onlar evlendikten sonra araba aldı kadının parasıyla değil boşanırken kadın arabanın tamamını almak istemiş eşimde satalım yarısını vereyim demiş ama kabul etmemiş kadın. Eşimde bana söyledi iki çocuğumun hakkı var hepsini vermek istemiyorum paranın tamamen benden bizim zamanımızdan biriktirdiğim olduğunu söylesen olur mu dedi kabul etmedim sonra ikna etmiş arabayı sattılar yarısını ona verdi artı nafaka bağlandı bence az para değil küçük cocuğa 15 bin
Siz bu detayları nasıl biliyorsunuz?Eşim onlar evlendikten sonra araba aldı kadının parasıyla değil boşanırken kadın arabanın tamamını almak istemiş eşimde satalım yarısını vereyim demiş ama kabul etmemiş kadın. Eşimde bana söyledi iki çocuğumun hakkı var hepsini vermek istemiyorum paranın tamamen benden bizim zamanımızdan biriktirdiğim olduğunu söylesen olur mu dedi kabul etmedim sonra ikna etmiş arabayı sattılar yarısını ona verdi artı nafaka bağlandı bence az para değil küçük cocuğa 15 bin
Haklısınız ama kadın yüklü bir parada aldı zaten arabanın yarısınıPardon da kreş ücreti aylık ne kadar da 15 bine çok diyorsunuz?
Gayet adil.
Daha durun ileride çocuğun masrafları artacak lisesi, üniversitesi gelecek.
Oh iyi yapmış.Haklısınız ama kadın yüklü bir parada aldı zaten arabanın yarısını
E alacak, hakkı. Evlendikten sonra edinilen mallar eşit paylaşılır. Çocuğuna da nafaka vermek zorunda. O çocuk mu istedi böyle bir hıyardan dünyaya gelmeyi?Haklısınız ama kadın yüklü bir parada aldı zaten arabanın yarısını
Eşinin gerçek yüzünü görür veya görmez kendisi bilir ama 36 yaşındaki adamı her söylenene kanıp manipüle edilebilen 18’lik tüysüz delikanlı gibi görmek yerine, adam bizimle oynuyor bana geliyor diğer eşle evliliğinden dert yanıyor, diğer eşe gidiyor eski karımla şöyleydi de böyleydi anlatıyor’u bir kavrasa.Hı hı şimdi de o eş eve gelmeyerek konu sahibini cezalandırıyor.Ohh aklandı paklandı, kendini haklı çıkardı sonunda. Ama bu yüzü ona konu sahibi verdi.
Ee yapmış mı üçüncü çocuğuGeldi ama konuşmuyor benimle
Çocuğa bağlanan nafaka sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Eşiniz, eski eşi ve mahkeme karar verir buna sadece. Kadın çalışsa çocuğu ya bakıcıya bırakacak ya da çalışacak. Kreş parasına veya bakıcıya zaten daha fazlası gidiyor otomatik olarak. Araba da evlilikten sonra alındıysa hukuken yarısı onundur zaten. Bir de oturup küçücük çocuğa bağlanan nafakayı mı dert ettiniz?! Size para gelirken bu fazla deyip reddettiniz mi peki eşinizden?! Adamın tek iyi yaptığı şey babalık belli ki bırakın onu da yapabilsin!Eşim onlar evlendikten sonra araba aldı kadının parasıyla değil boşanırken kadın arabanın tamamını almak istemiş eşimde satalım yarısını vereyim demiş ama kabul etmemiş kadın. Eşimde bana söyledi iki çocuğumun hakkı var hepsini vermek istemiyorum paranın tamamen benden bizim zamanımızdan biriktirdiğim olduğunu söylesen olur mu dedi kabul etmedim sonra ikna etmiş arabayı sattılar yarısını ona verdi artı nafaka bağlandı bence az para değil küçük cocuğa 15 bin
Valla sizden korktum ben. 15 binle siz geçinin kolaysa çocuğunuzla.Eşim onlar evlendikten sonra araba aldı kadının parasıyla değil boşanırken kadın arabanın tamamını almak istemiş eşimde satalım yarısını vereyim demiş ama kabul etmemiş kadın. Eşimde bana söyledi iki çocuğumun hakkı var hepsini vermek istemiyorum paranın tamamen benden bizim zamanımızdan biriktirdiğim olduğunu söylesen olur mu dedi kabul etmedim sonra ikna etmiş arabayı sattılar yarısını ona verdi artı nafaka bağlandı bence az para değil küçük cocuğa 15 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?