- 20 Kasım 2018
- 13.701
- 51.176
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
Annenize ne?annem kır dizini otur çocuğu alma eve gerisini kendin hallet diyor
Ailenin ağzına bakmaya devam et, bu gidişle adam boşucak seni. Onlar da başlarına kal istemiyorlarsa burunlarını sokmasınlar.Ben bir daha boşanamam iyice sakız oluruz milletin ağzına önce ailem kabul etmez annem kır dizini otur çocuğu alma eve gerisini kendin hallet diyor boşansam çocuğumun psikolojisi bozulacak iyice şu an çok mutlu biz barıştığımız için dersleri bile çok iyi şu an öğretmenleri bile bize gıpta ediyor keşke böyle olmasaydı
Dalga geçiyorsunuz ama ben üzgünüm başınıza gelirse anlarsınız ama inşallah yaşamayın böyle bisey çok zor.Ee yapmış mı üçüncü çocuğu
Evliliğini ilişkisini ona buna anlatan adamları hiç sevmem. Ne olursa olsun iki kişi arasında kalmalı. Zaten bu büyük bir falso.Eşinin gerçek yüzünü görür veya görmez kendisi bilir ama 36 yaşındaki adamı her söylenene kanıp manipüle edilebilen 18’lik tüysüz delikanlı gibi görmek yerine, adam bizimle oynuyor bana geliyor diğer eşle evliliğinden dert yanıyor, diğer eşe gidiyor eski karımla şöyleydi de böyleydi anlatıyor’u bir kavrasa.
Ben size bir şey diyeyim mi adam konu sahibinin çocuğu kabul etmeyeceğini biliyordu, adam da tutarsızın teki ve yaşına rağmen karakteri oturmamış, çocuk için rest çekti ve diğer tarafa yanlıyor şu anda, aslında aklı hala diğer eşinde olabilir git diyen kıymetli oluyor adamda veya aklı onda olarak evlendi konu sahibi de bunu biliyor o yüzden yasaklamalar getiriyor, bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa adam evlenilecek biri değil.
Onlara da çok kırgınım aslında ben sahip çıkmadılar bana anca başımda konuştularAilenin ağzına bakmaya devam et, bu gidişle adam boşucak seni. Onlar da başlarına kal istemiyorlarsa burunlarını sokmasınlar.
Adamın ailesine laf edıyon onlar hiç yoktan halt yedik demiş de çekmişler ellerini, seninkiler hala tepenizde. Adamın heyheyleri geldi gelecek ayağını denk al.Onlara da çok kırgınım aslında ben sahip çıkmadılar bana anca başımda konuştular
Canı sıkınca da eve kadin atsın. Olur mu öyle şey hiç. Bu saçma malesefBen de eşimin baska kadından olan çocuğunu evimde istemem. O yüzden de bi daha evlenmezdim yani baska çözümü var mi bu işin? İsterseniz, bütçeniz de yeterliyse bi tane 1+1 tutsun o günlerde eşiniz ve çocuğunuz o eve geçsin
İşte hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil zira gıpta edilecek en ufak bir yanınız yok.Ben bir daha boşanamam iyice sakız oluruz milletin ağzına önce ailem kabul etmez annem kır dizini otur çocuğu alma eve gerisini kendin hallet diyor boşansam çocuğumun psikolojisi bozulacak iyice şu an çok mutlu biz barıştığımız için dersleri bile çok iyi şu an öğretmenleri bile bize gıpta ediyor keşke böyle olmasaydı
Neden? İlgisini sevgisini alıp mı gelmişGeldi ama konuşmuyor benimle
Evet ablacım komik diye yazdım zatenCanı sıkınca da eve kadin atsın. Olur mu öyle şey hiç. Bu saçma malesef
Ne hızı be, adam akşam oldu eve geldi konuşmuyor işte.Çok hızlı ilerleyen konulardan haz etmem dostum kocandan da haz etmediğim gibi oda çok hızlı pinpon topu gibi bi orda bi burda
Bir arpa yol alamadık yüzüme bakmıyor sizce ne yapmalıyımÇok hızlı ilerleyen konulardan haz etmem dostum kocandan da haz etmediğim gibi oda çok hızlı pinpon topu gibi bi orda bi burda
Sizin kadar kötü kalpli olmadığım için başıma geleceğini sanmıyorum.Dalga geçiyorsunuz ama ben üzgünüm başınıza gelirse anlarsınız ama inşallah yaşamayın böyle bisey çok zor.
Çocuğu almış yemek yedirmiş bırakmış komşuya böyle söyledi başka konuşmuyor biraz konuşalım mı dedim konuşulacak bisey yok seninle dedi kızıma haftasonu kardeşini alıp oyun alanına gidelim mi diye sordu demin onu planlıyor heralde
Yav adam su yakmıyor az dinlenmesin mi insafsiz kadınNe hızı be, adam akşam oldu eve geldi konuşmuyor işte.
Adam hani kolay manipüle olan bir tipti bu kadar kasmayın. Zaten eski karısı almazsa bir yere gidemez rahat olun. Eski karısının da alacağını sanmam zaten. Kemiksiz kurtulmuş adamdan nafakasını da alıyor ne çekecek adamı herkes sizin gibi mi? Adamın iki nafaka ödeyip ayrı evde yaşayacak bütçesi yok. Size aşkından dönmemiş zaten tek nafaka öderim daha ekonomik diye dönmüş. Boşamaz yani rahat olun.Bir arpa yol alamadık yüzüme bakmıyor sizce ne yapmalıyım
Ben bir daha boşanamam iyice sakız oluruz milletin ağzına önce ailem kabul etmez annem kır dizini otur çocuğu alma eve gerisini kendin hallet diyor boşansam çocuğumun psikolojisi bozulacak iyice şu an çok mutlu biz barıştığımız için dersleri bile çok iyi şu an öğretmenleri bile bize gıpta ediyor keşke böyle olmasaydı
Kimse sizinle dalga geçmiyor. Sadece inanılmaz sinirliyiz ve kötü sıfatlar kullanmamak için işi geyiğe vurduk.Dalga geçiyorsunuz ama ben üzgünüm başınıza gelirse anlarsınız ama inşallah yaşamayın böyle bisey çok zor.
Çocuğu almış yemek yedirmiş bırakmış komşuya böyle söyledi başka konuşmuyor biraz konuşalım mı dedim konuşulacak bisey yok seninle dedi kızıma haftasonu kardeşini alıp oyun alanına gidelim mi diye sordu demin onu planlıyor heralde
Ama yer değişikliği yapabilir.Adam hani kolay manipüle olan bir tipti bu kadar kasmayın. Zaten eskisi almazsa bir yere gidemez rahat olun. Adamın iki nafaka ödeyip ayrı evde yaşayacak bütçesi yok. Size aşkından dönmemiş zaten tek nafaka öderim daha ekonomik diye dönmüş. Boşamaz yani rahat olun.
Yok bana soldan soldan ban geliyor hissediyorum.Kimse sizinle dalga geçmiyor. Sadece inanılmaz sinirliyiz ve kötü sıfatlar kullanmamak için işi geyiğe vurduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?