- 7 Temmuz 2025
- 260
- -172
- 11
- 36
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.841
Alıcam inşallah iyi değilimAile korkunu yenmen lazım, başina ne geliyorsa ondan geliyor. O anan seni bir yıl aramasın, sen elinle koymuş gibi ne istiyorsa ona göre davranırsın, öyle yetişmişsin çünkü, ince işlemiş seni. Terapi al.
Hafta sonu birlikte tatile gidelim, çocuk ne zaman isterse gelsin kalsın ve annesiyle gerektiğinde konuşabilirsin de. Yoksa düzelmez sizin aranız. Olması gerekende bu zaten.Alıcam inşallah iyi değilim
Ha buarada annen de seni düşündüğünden değil. Bu adam nasıl kızımla evlendi diğer kadını boşadı mazallah şimdi kızımı da boşat diğer kadına aklı kayar diye korkuyor. tekrar boşanıp başına kalmayın diye uğraşıyorBir kahve yap konuşalım senle dedi dua edin nolur aramız düzelsin
Dizinin sonunda akıl hastanesine yatırıyorlardı Derin'i ya.Öbür kadın Asya, konu sahibi dizinin sonunda deliren Derin
Ay yazık sana be.Bir kahve yap konuşalım senle dedi dua edin nolur aramız düzelsin
Gelmiş seksen yaşına o da, bu saatten sonra başa kalacak o, dünyaya kazık çakmış ninem.Ha buarada annen de seni düşündüğünden değil. Bu adam nasıl kızımla evlendi diğer kadını boşadı mazallah şimdi kızımı da boşat diğer kadına aklı kayar diye korkuyor. tekrar boşanıp başına kalmayın diye uğraşıyor
Bir kahve yap konuşalım senle dedi dua edin nolur aramız düzelsin
Asla unutulmayan üyeLed_BiR_Vele_DisTiri bakalım ne çıkacak konu fazla hızlı gibi sen tanımazsın ama zamanında bi zeynep güven vardı
İki gündür adam anca kahve yap dedi, tek içi şişen ben miyim burda?Led_BiR_Vele_DisTiri bakalım ne çıkacak konu fazla hızlı gibi sen tanımazsın ama zamanında bi zeynep güven vardı
Yaaa ne kadar düşüncelisin böyle gözlerim yaşardıEvet her ay düzenli ödüyor babası sonuçta elbet verecek
Ay kadın boşuna ezilip büzülüp üzülüyor. Adam da iki ayrı çocuğa nafaka ödeyip bir de kendine ev tutacak bütçe yok.İki gündür adam anca kahve yap dedi, tek içi şişen ben miyim burda?
Ay dur gözümü korkutmaBizim mahallede baktigimiz bir kedi vardi, adini hurrem koymustuk, 6sar 6sar doguruyordu. Bebelerin sutten kesilip, bunun da hamile olmadigi bir zamani denk getiremedigimizden kisirlastiramamistik
Valla troll zaten zeynep bile olabilir.Led_BiR_Vele_DisTiri bakalım ne çıkacak konu fazla hızlı gibi sen tanımazsın ama zamanında bi zeynep güven vardı
Aşırı rahat adam ya jdjdj Mahiş kendini yedi durdu burda. Bu kumandanın kimde olduğunu gösterir.Ay kadın boşuna ezilip büzülüp üzülüyor. Adam da iki ayrı çocuğa nafaka ödeyip bir de kendine ev tutacak bütçe yok.
Ondan seni seviyorum tek seni sevdim aman ben depresyonda manipüle oldum diyecek.
Aslında şu an adam sadece kendini kurtarıyor. Kadın da boşuna geriliyor. Bu adam ayrılamaz zaten.
Trol olmak için fazla sıkıcı.Valla troll zaten zeynep bile olabilir.
Araya biraz tutku özlem girsin ayni yalanları digerine postalamaya başlarBiraz geçsin, özlesinler birbirlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?