Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıcam inşallah iyi değilim

Bir kahve yap konuşalım senle dedi dua edin nolur aramız düzelsin
Ha buarada annen de seni düşündüğünden değil. Bu adam nasıl kızımla evlendi diğer kadını boşadı mazallah şimdi kızımı da boşat diğer kadına aklı kayar diye korkuyor. tekrar boşanıp başına kalmayın diye uğraşıyor

Öbür kadın Asya, konu sahibi dizinin sonunda deliren Derin
Dizinin sonunda akıl hastanesine yatırıyorlardı Derin'i ya.
Konu sahibinden de Asya olmaz. Asya güçlü bir kadındı, koskoca iç hastalıkları uzmanı başhekim kadındı. Volkan'ı kandırıp hapse attırdı. Ki iki kere Volkan sana döneceğim diye yalvarmıştı. Konu sahibi gibi hi hi tamam evlenelim demedi.

Bir kahve yap konuşalım senle dedi dua edin nolur aramız düzelsin
Ay yazık sana be.
Valla güldük eğlendik ama bu nedir?
Tek erkek bu mu? Bulamam kocasız kalırım korkusu mu!
Bu neyin yapışması.
Ay böyle kadınlık olmaz ya. İnsanda biraz gurur olur cidden.

tekrar söylüyorum yapman gerekeni; sen baştan adamın sözüne güvenmekle hata yaptın. kendi çocuğunu pedagog pedagog gezdirirken o küçücük çocuğun psikolojisini hiç düşünmeden komplekslerin yüzünden çocuğu yok saysın istedin. dışarda görüşmelerine karışmıyorum demen bir şeyi değiştirmez zaten karışamazsın. adamın aklı başına gelip de çocuğumla görüşücem deyince de tutuştun çünkü sen evli adamla 'dertleşip' aklını çeldin. kaçırdığın şu ki herkes sen değil korkun yersizdi,taaa ki şu saçma sapan davranışlarına kadar. kocanı sen itiyorsun içindeki fesatlık korkunç. adam bin pişmandır senin içinden canavar çıkmış.

o çocuğu eve alacaksın ve pedagokun kendi kızına dediği gibi bağ kuracaksın,ilgileneceksin oyun oynayacaksın yemek yedireceksin. eşine de 'eski karın çocuğunun annesi çocuk söz konusuyken evet konuşabilirsin ama başka0 türlü istemiyorum ve habeim olsun konuştuğunuzdan' deyin. ciddiyim yapman gereken bu.

hani diyorsun ya yaşamayan bilmez büyük konuşmayın zor cart curt.... bak ben zaten benden sonra evlenen adamı silerdim önüme bakardım aciz gibi saplantılı kalmazdım. hadi diyelim evlendim tekrar evet o ocuğu bağrıma da basardım hatta o kadına düşmanlık beslemek yerine hem çocuğumla ilgilendiği için hem hiç sorun çıkarmadığı için minnet duyardım. ayrıca bence çocuklarınız kardeş yarın bi gün ihtiyaç durumunda konuşmam gerekirse bizzat ben iletişme geçerdim. çünkü benim komplekslerim yok gidecek adam zaten gider gelecek adam da her türlü gelir. ayrıca bitmiş gitmiş evlilik kadın mutlu mesut devam ediyor.
terapi al bu saplantılı hastalıklı düşüncelerden kurtul ciddiyim takmışsın sen normal değil. annele ablanla da konuşma artık senin içindeki canavar hepten kuduruyor.

nerede çalışıyorlar bu arada? hani iş değiştirme vs olmaz mıydı merak ettim.

Gelmiş seksen yaşına o da, bu saatten sonra başa kalacak o, dünyaya kazık çakmış ninem.

İki gündür adam anca kahve yap dedi, tek içi şişen ben miyim burda?
Ay kadın boşuna ezilip büzülüp üzülüyor. Adam da iki ayrı çocuğa nafaka ödeyip bir de kendine ev tutacak bütçe yok.
Ondan seni seviyorum tek seni sevdim aman ben depresyonda manipüle oldum diyecek.
Aslında şu an adam sadece kendini kurtarıyor. Kadın da boşuna geriliyor. Bu adam ayrılamaz zaten.

Bu arada kadinla cocuk icin gorusmesine karismayin oda anne akli kaliyordur aldigi zaman yaninizda ki adama guvenin biraz yoksa obur turlu hic sokaga salmayin yanindan gecen kadinada tutulabilir zorla tuttugun adamin ne onemi var ki sizi sevdigi deger verdigi icin duracaksa dursun obur turlu kendinize eziyet mesela bugun kizinizla ne yaptiniz parka ciktiniz mi oyun oynadiniz mi hayir cocuk halinizden anladi bir seyler oldugunu onunda gununu mahvettiniz deger mi cocugunuzdan kiymetli mi girmissiniz bir yola yapacak bir sey yok o cocugada sevgi verin ileride buyudugu zaman esini cocuklarini alip getirsin yaniniza el opmeye sizdende sevgi saygiyla bahsetsin boylesi daha kolay inanin

Bizim mahallede baktigimiz bir kedi vardi, adini hurrem koymustuk, 6sar 6sar doguruyordu. Bebelerin sutten kesilip, bunun da hamile olmadigi bir zamani denk getiremedigimizden kisirlastiramamistik
Ay dur gözümü korkutma ışığı gören geliyor zaten Yeni tramvalı kedi düzelmeye başladı derken o da kızgınlığı girdi aman dedim ama erkek kedim pas vermedi illa ki ilk karısı olacak oh şükür dedim. Ya ihtiyaçlı kedileri alıyorum benim evde ne oluyorsa kuduruyorlar bir iyileşin daaa derdiniz ne Harbiden hareme döndü ev bir tane hünkar var onu baştan çıkarmaya çalışıyorlar Kocam dalga geçiyor tüpü bağlattın çocuğun oldu. Bir daha bağlattın bu defa kediler geliyor sen ağzını açma bir daha büyük konuşma" diyor

Aşırı rahat adam ya jdjdj Mahiş kendini yedi durdu burda. Bu kumandanın kimde olduğunu gösterir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…