- 30 Nisan 2016
- 1.391
- 3.093
- 133
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.801
Bunlar hep kitap falan okumamaktan yazilanlarida anlamiyorSdkfkflflflfşf şaka mısın kadın sen. Sanki adam seninle evliyken çocuk peydahlamış. Laflara bak takıntı abidesi. Eşini bağrına basmışsın şimdi çocuğu istemem diye tepiniyorsun. Kocan nikahlı karısıyla sevişmiş de olmuş o çocuk. Ve bunu yaparken sen dış kapının dış mandalıydın. İdrak yolların mı kapalı
Benim kocam beni aldatmadı ama senin koçan aldatırsa daha iyi anlarsınHep dusunurdum karisini aldatmis adamlarla evlenen kadinlar nasil huzurla evliliklerine devam ediyorlar diye.
Etmiyorlarmis. Icleri iclerini yiyormus, ellerindekinin mayasini biliyorlar cunku. Beter olsunlar gerci gram uzulmem, sadece canli olarak ornek gormek hosuma gitti.
O çocuğun gözyaşlarınin bedeli çıkıyordur boşuna tatava yapma.İki gündür gözümde yaş kalmadı hepinizi Allah’a havale ediyorum inşallah siz iyi olursunuz ben kötü oldum
Ben o çocuğa da üzülüyorum anası babası yanında olsun her çocuk ister o zaman eşim dönmeyecekti bana ayrılmasaydı ben boşan gel demedim onaO çocuğun gözyaşlarınin bedeli çıkıyordur boşuna tatava yapma.
Adam siz tasinmak isterseniz aninda tasinacak kapasitede bir adam degil mi 2 gundur neden agliyorsun sen kiyamam sanaİki gündür gözümde yaş kalmadı hepinizi Allah’a havale ediyorum inşallah siz iyi olursunuz ben kötü oldum
İkiniz de hatalısınız diyoruz zaten. O gelmeyecekti sen de kollarinı açıp kabul etmeseydin.Ben o çocuğa da üzülüyorum anası babası yanında olsun her çocuk ister o zaman eşim dönmeyecekti bana ayrılmasaydı ben boşan gel demedim ona
Tek yolu cocugu kabul ettigine evinize gelecegine ikna etmek gibi duruyorPeki şimdi aramızı düzeltmek için ne yapayım sence
Iyy sevsinlerBen o çocuğa da üzülüyorum anası babası yanında olsun her çocuk ister o zaman eşim dönmeyecekti bana ayrılmasaydı ben boşan gel demedim ona
Valla eğer aklınız başınıza gelecekse şimdi kötü olmanız daha iyi.İki gündür gözümde yaş kalmadı hepinizi Allah’a havale ediyorum inşallah siz iyi olursunuz ben kötü oldum
Benim kocam beni aldatmadı ama senin koçan aldatırsa daha iyi anlarsın
Burda kendisine kiziyoruz dalga geciyoruz ama adamin yerinde olsam getirmem cocugumu boyle hasta zihniyetin yanina kizimida alir gider kardesinin evinde gorurum cocugu ne yapacagi belli olmaz haberlerde neler gorup duyuyoruzTek yolu cocugu kabul ettigine evinize gelecegine ikna etmek gibi duruyor
Ben burdayım mesajını her fırsatta verdin. Şimdi aklın çıkıyor o kadın da aynısını yapar diye. Şimdiye kadar sesi çıkmadıysa tenezzül edecek biri gibi durmuyor, sen yanındakinden kork, o olmasa başkası olur, malum böyle faydasız adamların alıcısı anlamadığım bir şekilde çok oluyor.Ben o çocuğa da üzülüyorum anası babası yanında olsun her çocuk ister o zaman eşim dönmeyecekti bana ayrılmasaydı ben boşan gel demedim ona
İsterse bin sayfa olsun nato kafa nato mermer100 100 100 100hadi son 9 sayfa
Ok.Ben o çocuğa da üzülüyorum anası babası yanında olsun her çocuk ister o zaman eşim dönmeyecekti bana ayrılmasaydı ben boşan gel demedim ona
Ben kabul ediyorum çocuğu haklısınız aramızı düzeltmek istiyorum eşimi ailemi seviyorumİsterse bin sayfa olsun nato kafa nato mermer
Bir kişi bana ne yapmam gerektiğini söylesin tamam kabul edicem o kadını istemiyorum ama çocuğu kabul edicem eve gider dediniz korkuyorum tamam benim gözüm önünde görüşsün çocukla o zaman
Ben eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?