Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar hep kitap falan okumamaktan yazilanlarida anlamiyor

Benim kocam beni aldatmadı ama senin koçan aldatırsa daha iyi anlarsın

İki gündür gözümde yaş kalmadı hepinizi Allah’a havale ediyorum inşallah siz iyi olursunuz ben kötü oldum
Valla eğer aklınız başınıza gelecekse şimdi kötü olmanız daha iyi.
Gerçi burada sayfalarca anlatsak da annenizle bir telefon konuşmasında başa dönersiniz.

Benim kocam beni aldatmadı ama senin koçan aldatırsa daha iyi anlarsın

Kitap okumani oneririm, okudugunu anlama becerisi onemli.

Eski esiyle evliyken seninle 'dertlesip' eski esini aldatmis canim. Bunun baska bir aciklamasi yok, farkli cumlelerle farkli anlatmaya calismanin bir anlami da yok.

Karisini aldatmis bir adamla evlenen kadin sensin, su anki bu kendini yeme durumun bu yuzden zaten.

Benim kocamin konuyla hic ilgisi yok. Ama insanogludur, bir gun akli kayar da aldatirsa basina neler gelecegini ilk tanistigimizdan beri biliyor. Ve bunlarin arasinda evlenip onu 7 sene bekleyip tekrar kabul etmem yok

Tek yolu cocugu kabul ettigine evinize gelecegine ikna etmek gibi duruyor
Burda kendisine kiziyoruz dalga geciyoruz ama adamin yerinde olsam getirmem cocugumu boyle hasta zihniyetin yanina kizimida alir gider kardesinin evinde gorurum cocugu ne yapacagi belli olmaz haberlerde neler gorup duyuyoruz

Ben o çocuğa da üzülüyorum anası babası yanında olsun her çocuk ister o zaman eşim dönmeyecekti bana ayrılmasaydı ben boşan gel demedim ona
Ben burdayım mesajını her fırsatta verdin. Şimdi aklın çıkıyor o kadın da aynısını yapar diye. Şimdiye kadar sesi çıkmadıysa tenezzül edecek biri gibi durmuyor, sen yanındakinden kork, o olmasa başkası olur, malum böyle faydasız adamların alıcısı anlamadığım bir şekilde çok oluyor.

Bir kişi bana ne yapmam gerektiğini söylesin tamam kabul edicem o kadını istemiyorum ama çocuğu kabul edicem eve gider dediniz korkuyorum tamam benim gözüm önünde görüşsün çocukla o zaman

Korkma.
Sen istisnasın.
Sen türünün tek örneğisin.
Bak burda ben dahil boşanmış biiiiiiiir sürü kadın var.
Geçmiş çöplüktür.
Çoğu kadın çöp karıştırmaz.
Boşanıp da eski eşinin adını dahi ağzına almaz çoğu kadın.
Korkacağın en son kişi o kadın.
En tehlikesiz o.
Çünkü ne yapsın koştur koştur eski karısıyla evlenen bi eziği ?
Oh olmuş layığını buldu kurtuldum diyodur.
Sen boşuna heder ettin kendini.
Al adam senin oldu.
Layığını buldu.
Sen de otur sesini kes, çocuğunu mu getiriyor ne yapıyor ağzını açma.
Yoksa her gece bi yeri ağrır döner totosunu uyur böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…