Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mahinursem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
260
-172
11
36
Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana

Ben de eşimin baska kadından olan çocuğunu evimde istemem. O yüzden de bi daha evlenmezdim yani baska çözümü var mi bu işin? İsterseniz, bütçeniz de yeterliyse bi tane 1+1 tutsun o günlerde eşiniz ve çocuğunuz o eve geçsin 🫠
Malesef öyle bir bütçemiz yok şu an ben dışarıda görüşmeleri taraftarıyım çıksın dolaştırsın bir şey demem ama haftasonları gelip kalmasını istiyorum diyor

Siz neden boşandınız ? Ben de boşandım insan çok zor alıyor bu kararı. Diğer çocuğun size diğer kadını hatırlatması çok normal, herkes hazmedemez ama siz evlenerek her şeyi göze almalısınız. Hele de o sizin çocuğunuzun kardeşi.
Ailesi yüzünden bir de çok kavgalarımız oluyordu kaynanam kayınpederim çok fena insanlar

Ben kabul edemezdim. Geçmişten gelen çocuk olur amenna ama benden sora araya bir evlilik girse sevgim kalmazdı. Eşiniz de gerçekten sevse hemen gidip evlenmezdi. Ben sevgisine de inanmazdım.
Bence olmayacak işlere kalkışmışsınız
Çok seviyordum hala da seviyorum :( o çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana

Malesef öyle bir bütçemiz yok şu an ben dışarıda görüşmeleri taraftarıyım çıksın dolaştırsın bir şey demem ama haftasonları gelip kalmasını istiyorum diyor
Yani bana kalsa disarda görüşsün istemem. Siz bekarken çocuklu biriyle evlenmemissiniz ki ilişki arasına baska ilişki ve çocuk girmiş. Bana kalırsa olacak iş degil yani. Ama madem evlendiniz bir sekilde bir yol bulmanız lazım. Evime gelmesi asla ama asla kabul edilecek sey degil açıkçası benim açımdan.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Çok bencilsiniz.
Sizin kendi egonuz yüzünden neden kardeşler görüşmesin ?
Madem böyle bir takıntınız vardı neden evlendiniz ?

eviniz de istemediğiniz çocuğa gün gelir muhtaç da olabilirsiniz

Neyse sizin kendi vicdanınızla bırakalım en iyisi.

O zaman evlenmeyecektiniz. O çocuk da babasıyla yatılı görüşme kardeşiyle bağ kurma hakkına sahip.
Kolay sindirilecek şey değil bu. Keşke tekrar aynı hataya düşmeseymişsiniz.
Adam değişik bir adam.
Kendi düzenini koruyamıyor belli ki hemen bir kadın arıyor. Bir dalı tutmadan bırakmayan biri gibi.

Yani bana kalsa disarda görüşsün istemem. Siz bekarken çocuklu biriyle evlenmemissiniz ki ilişki arasına baska ilişki ve çocuk girmiş. Bana kalırsa olacak iş degil yani. Ama madem evlendiniz bir sekilde bir yol bulmanız lazım. Evime gelmesi asla ama asla kabul edilecek sey degil açıkçası benim açımdan.
O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce dışarıda bile bilmiyorum ona alıştırmıştım kendimi :(

Yanlış yapıyorsunuz bir kere sizi gözden çıkarmış başkasını hayatına almış ondan çocuk yapmış hatalardasiniz çok üzülürsünüz .çocuğu görmeye gittigindede sizinle mutlu olamayıp teselliyi karisinda aramasın iki evde mekik dokumasin.iki kapı arasında harem kurar

Çok seviyordum hala da seviyorum :( o çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Eşinizin sevdiğini sanmıyorum.
Siz severken gidip tekrar evlenip sevişebildiniz mi?
Hayır.
Eşiniz de sevse yapmazdı.
Şimdi tekrar size dönmesi hem düzeni bozmamak için hem de rahata alıştığı için. Hiç sevgi aşk falan sanmayın sevse böyle bir saçmalığı yaşatmazdı size.
Belki aradaki evliliği yaşadığı kadına karşı da intikam hissi bile olabilir.
Her türlü iki kadına da acı vermekten kaçınmayan bencil biri, bu adamın neyini hala seviyorsunuz hayret

Düşünmeden hareket etmenin sonucu bunlar.
Ne olacağını sanıyordunuz, o çocuğuyla hiç görüşmeyeceğini mi?
Evine gelsin istemeyeceğini mi?
Eski eşi de vermek isteyecek belki çocuğu, tatilde babasıyla olsun isteyecek bir süre. Siz eve almazsanız başka bir ev tutsun çocuğu için orada vakit geçirsinler o zaman.
Çoluk çocuk sahibi insanların bu kadar öngörüsüz olmaması lazım.

O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce dışarıda bile bilmiyorum ona alıştırmıştım kendimi :(
Ya tabii ki görüşmesi lazım. Ama ben izin vermezdim yani o yüzden de tekrar evlenmezdim😅 gerçekten sizin açınızdan hiçbir çözüm aklıma gelmiyor. Ne münasebet ilişki arasında doğan çocuk gelecek evimde kalacak falan. Siz kendinizi imkansız bir durumun icine sokmuşsunuz. Şu saatten sonra herkesi memnun edecek hiçbir çözüm yok maalesef bir taraftan biri üzülecek.

Yanlış yapıyorsunuz bir kere sizi gözden çıkarmış başkasını hayatına almış ondan çocuk yapmış hatalardasiniz çok üzülürsünüz .çocuğu görmeye gittigindede sizinle mutlu olamayıp teselliyi karisinda aramasın iki evde mekik dokumasin.iki kapı arasında harem kurar
Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X