Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Dİger çocuk yüzünden yine başlar kavgalarınız ve siz yine kötü olacaksnz.
Evlenip çocuk yapmış adamla tekrar evlenmekle çok büyük hata yaptınız.
Ki zaten en başından çocuğu size gelip gideceği de belliydi adam gidip evde çocuğuyla bulussa bu sefer de kadına gitti der yine beyninizden vurulmuşa dönerdinz.
Olan olmuş kabullenmeye bakacaksınz

Neden boşanmıştınız? Bence kilit soru bu. Madem birbirinizi seviyordunuz niye ayrıldınız? Bence konuda eksik kalan yerler var. Eğer çocuğu kaldıramayacaktınız ikinci kez neden evlendiniz? Çocuk bence konudaki en masum kişi..
Eşimin ailesi çok sıkıntılı insanlar çok laf söz oldu ev içinde huzur kalmadı biz boşanınca el ayak çektiler başka şehirdeki evlerini yaptırıp geçtiler biz beraberken çok karışıyorlardı şimdi muhatap olmuyorlar

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
E peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdün

Çok seviyordum hala da seviyorum :( o çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
E dogru
Sizin cocugunuz gidiyordu o kadinin oldugu evde kaliyordu
Esinizin sizden sonra evlenip sonra size geri donmesini hazmettiniz de cocugu mu hazmedemediniz?

Sizin çocuğunuz çocuktu, o çocuk ne?
Siz zaten ikinci kez aynı adamla evlenirken adamın bu arada bir çocuğu daha olduğunu biliyordunuz, evlendikten sonra bir anda ortaya çıkmadı.
Bunları göze alacaktınız ya da denenmişi denemeyecektiniz.
Kocanız zaten tuhaf biri, aşk aşk diye diye olan hep evlatlara oluyor

boşanmışsınız, adam gidip evlenmiş, çocuk olmuş. Siz de bunu bile bile evlenmişsiniz. Şimdi neden sanki evlilik birliğiniz hala varken adam gidip saklı gizli çocuk yapmış gibi davranıyorsunuz. Ne bekliyordunuz?

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Aman ne büyük başarı
Şov bunlar.
Sizden ayrıldıktan sonra sevgili olup evlenme teklifi edip evlendi mi? Evet. Sevişti çocuk yaptı mı? Evet.
Bunlar yaşandıktan sonra çocuk gelmiş gitmiş bir önemi yok. Çocuk değil sorun zaten. Adamın sizden sonra evlenip sonra size dönmesi.
Adamda sorun çocukta değil

Bu da yanlış.
Ortada küçük bir çocuk varsa bir iletişim halleri olmak zorunda.
Ne kadar saçma sapan hallere girmişsiniz.
Eşinizin bunları laf olsun, zaman geçsin diye kabul ettiği de çok acık.
Zamanla hepsi esneyecek, olması gerektiği gibi.
Seviyorum diyerek kabullenmeyeceğiniz şeylerin içine sokmuşsunuz kendinizi.

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi

Sizin korkunuz siz cocugunuzu karsi tarafin evine göndere göndere eski esinizle tekrar yakınlaşıp evlenmeniz ayni sey kadinla da olur tekrar birlesirler falan diye korkuyosunuz bu bulunmaz hint kumasiyla. Esiniz iyi olsa bosanmazdiniz bosanir bosanmaz da gidip
evlenmis cocuk yapmis bosanir bosanmaz da sizinle evlenmis yine oyuncak etmis evliligi. Cocuk gökten inmedi bir gecede olduğunu biliyodunuz babasinin yanina tabi ki geleceğini de biliyordunuz icten ice bunu bilip evlenip asamadan evlendiniz napsaniz bos artik. Cok seviyorum ediyorum bi iradeniz olsun ya . Simdi ilk durumdan daha kötü haldesiniz kosa kosa tekrar evlenmissiniz napim diyosunuz bi de ? Bosanmaniz gerekir ama zaten bosanmis tekrar barismissiniz bumerang olmus artik bu evlilik

Bunu bide utanmadan yazabiliyorsunuz o çocuk ağaç kavuğundan çıktı çünkü neyse banım geliyor konuyu okudukça saçma sapan mesajlarla dolu

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Ben tam anlayamadım? Sizin ayrı olduğunuz dönem de kendi çocuğunuz eşinizin yeni evine, yeni eşine gidip kalmıyor muydu? Adam herşeyi geride bırakmış sizinle tekrar bir yola girmiş. Tadınızı kaçırmayın o da evlattır. Allah korusun çocugun annesine birşey olsa o çocuk ne olacak? Eşinize olmaz sen alamazsın mı diyeceksin? Keşke bu konuları aşmadan evlenmeseydiniz. Bir an önce sap duyulu olun onlar kardeş tabiki gelip gidecek. Siz eşinizin sizden sonra koştur koştur evlenmesini ,çocuk yapmasını hazmetmişsiniz küçücük çocugun eve gelip gitmesi dert olmuş..

Malesef öyle bir bütçemiz yok şu an ben dışarıda görüşmeleri taraftarıyım çıksın dolaştırsın bir şey demem ama haftasonları gelip kalmasını istiyorum diyor
Asla kabul etmem çıksın dışarda görsün ama bunu da baştan konuşurum evlenmeden. Buna göre evlenirim. Siz hayati çok spontane yaşıyorsunuz olmaz böyle.

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Neden sadece kadini elestirir tarzda konusuyorsunuz?
Etkiledi vs?
Sizin ex esinizde kukuman kusu gibi durmamis karsilik etkilesim olmus evlenmisler cocuk bile olmus
Es gecmek istiyorsunuz sanirim kendi icinizde ama hesapsiz kitapsiz gidip evlenmissiniz adamla simdi de sorunlari diziyorsunuuz

Neden ondan da çocuğu var o çocuğun sizin cocugunuzdan ne eksiği var.Siz adama güvenmiyorsanız biiyorsunuz zamanında size yaptı şimdi o kadına yapıyor yarın yine size yapacak her kapıda bir gözü yasli çocuk bırakacak.Size tekrar gözü kaymış karisina da kayacak hatta yeni kapılar açacak hiç güven vermiyor neden biliyor musunuz insan boşanır trkrarr evlenir ama boşanıp eski karısına tekrar gitmez bu onun güvenilmez olduğunu gosteriyor çok sevmeniz olan durumu normal kılmıyor neyse hakkınızda hayırlısı olsun

Madem barıştın geçmişe sünger çekmişsin demektir. O zaman çocuğu ile görüşmesine karışamazsın. Eski eşimle görüşmem dedi peki çocuğumla da mı görüşmeyeceğim dedi.

Ha yazık size aşıkken kartal gibi kaptı mı hain kadın 😀
Siz de yediniz mi bunu?
Bu adam tek başına ev çevirmek istemiyor belli ki. Hiç sizinki gibi duygusal gerekçeleri yok. Evli olma halini, o rahatı seviyor. Haliyle size geri dönmüş.
Şimdi tek suçlu eski eşmiş gibi yapıp hırsınızı çocuktan çıkarmayın.
O çocuk kendi gelmek istemedi dünyaya, kocanız yaptı. Kadın tecavüz etmedi ya kendi sevişip yapmış işte.
Bunlar hep kocanızın tercihleri.
Kocanızın tercihlerinin bedelini çocuğa ödetmeyin

Bunu bide utanmadan yazabiliyorsunuz o çocuk ağaç kavuğundan çıktı çünkü neyse banım geliyor konuyu okudukça saçma sapan mesajlarla dolu
Ben kadınla asla muhatap olmadım hiç o da aynı şekilde eşim onların boşanması için beni şahit yazdırmak istedi kabul etmedim o kadına bunu yapamam diye en son anlaşmalı boşandılar yüklü nafaka ile hiç esirgemiyor bir şey diyemem hakkım yok 15bin veriyor aylık gözümde yok

Yav he bacım. Kocan boşanmış bekar bir adammış hür iradesiyle evlenmiş. Çocuğu bile olmuş. Öyle ya da böyle onu da boşayıp sana geri dönmüş. Yani tek sorun çocuk mu? Bencil davranıyorsun ya da olayları görmek istediğin gibi görüyorsun. Kendini kandırma o çocuk evinize de gelecek kardeşiyle de kaynaşacak bence çok zorlama valla boşayıverir de 3.çocuğu yapar görürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X