Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle ben o adama deli gibi aşık olsam bile, bir başka kadından benim çocuğuma kardeş yaptığı anda silerdim. Çünkü çocuklar kardeş, dolayısıyla o kadın da hayatının hep bir köşesinde duruyor olacak. Ayrıca adam siz ayrıyken sizin çocuğunuzu haftasonu yanına alıyormuş, yeniden evlendiğinizde diğer çocuğu almaz mı diye düşündünüz? Sonuçta sizin çocuğunuzun ne kadar babasıysa o çocuğunda o kadar babası, adamın hem iyi babalığından övünüp hem çocuğuyla haftasonunu geçirmesini engellemek biraz ikiyüzlüce oluyor kusura bakmayın. Kocanız haftasonu ben çocuğumla başka evde kalıcam dese, o zaman da bizi bırakıp gidiyor diye yine kızarsınız. Yani kısacası ben olsaydım ikinci defa evlenmezdim ha evlenecek olsaydım da önce o çocuğu kabullenir öyle evlenirdim kabullenemiyorsam da yoluma bakardım.

Siz resmen istiyorsunuz ki diğer çocuk hiç dünyaya gelmemiş gibi olsun. Yazık. Annesiniz bir de.
Siz aşığım aşığım diye romantizm kasacaksınız diye küçücük bir çocuğu babasından edemezsiniz.
Evlenmeseydiniz yeniden. Of kelimelerimi seçmekten fenalık geçireceğim, bu konu insan banlatır

İçim çok rahat etmiyordu tabi ama kadınla benim çocuğumun arası iyiydi ablayla şunu yaptık bunu yaptık diye anlatıyordu belki göz boyamak içindi bilmiyorum eşim komple yaşasa sorun etmez diğer çocuk için de tamamen bizde yaşasa bir şey demez ben kabul edemiyorum
Valla kabul edemiyorsanız evlenmeyecektiniz. Bunun başka bir çözümü yok üzgünüm.

Eşim biz evlenmeden bana dedi ki ara sıra alırım çocuklar kaynaşsın öz kardeş onlar sorun etme lütfen dedi ben de tamam dedim ama ara sıra dediğini ayda bir olur onda da sıkarım dişimi diye düşündüm şimdi hafta sonları alıcam çocuklarla evde de vakit geçiricem onlarla diyor
O zaman bir hafta sonu eve gelsin bir hafta sonu dışarı çıkarsın bu şekilde anlaşabilirsiniz ayda bir çok

o çocuk bir incir çekirdeğinden dünyaya gelip eşinize verilmedi.
o çocuk eşinizin başka bir kadınla seks yapmasından dünyaya geldi. başka kadınla evlenen kocanız, sevişen kocanız, çocuk sahibi olan kocanız...
çocuğun tek suçu seçemediği bir ailesi olması..
siz şimdi her haltı yiyen kocanızı affedip bunu hazmedip aynı evde yaşıyorsunuz da, küçücük çocuğa mı bilendiniz.
öfkenizi yanlış yerden çıkartıyorsunuz.

Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın çocukları götürsün restorana oyun alanına yemek yedirsin diğer çocuğu bıraksınlar tüm gün beraber olurlar hem
Babalık bu mu? Aynısını sizin çocuğunuza yapsa bu nasıl baba kırk yılın başı alıyor dışarda görüp geliyor derdiniz? Bencil bir insansınız

O zaman bir hafta sonu eve gelsin bir hafta sonu dışarı çıkarsın bu şekilde anlaşabilirsiniz ayda bir çok
Ben bir kez görüştüm çocukla o da küçük bir çocuk ne dediğini bilmiyor annem de gelsin dedi eşim orada güzelce anlattı annenle siz gidersiniz şimdi biz beraber gidelim diye orada biraz mızıklandı çocuk evimde annesinden sürekli bahseder diye korkuyorum :( küçük bir çocuk o da kreşe gidiyor

Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın çocukları götürsün restorana oyun alanına yemek yedirsin diğer çocuğu bıraksınlar tüm gün beraber olurlar hem
Ay o kadar üzülüyorum ki öbür çocuk için şu an anlatamam ne kadar dışlandığı falan gözümün önüne geliyor. Tek suçu dünyaya gelmiş olmak. Yazık...

Ben bir kez görüştüm çocukla o da küçük bir çocuk ne dediğini bilmiyor annem de gelsin dedi eşim orada güzelce anlattı annenle siz gidersiniz şimdi biz beraber gidelim diye orada biraz mızıklandı çocuk evimde annesinden sürekli bahseder diye korkuyorum :( küçük bir çocuk o da kreşe gidiyor
Dediğim gibi haklısın ben de tahammül edemem ama bunu baştan konuşmadığın için sen haksızsın evime gelemez demediğin için sen suçlusun. Mecbur artık katlanacaksın

Eşinizin sevdiğini sanmıyorum.
Siz severken gidip tekrar evlenip sevişebildiniz mi?
Hayır.
Eşiniz de sevse yapmazdı.
Şimdi tekrar size dönmesi hem düzeni bozmamak için hem de rahata alıştığı için. Hiç sevgi aşk falan sanmayın sevse böyle bir saçmalığı yaşatmazdı size.
Belki aradaki evliliği yaşadığı kadına karşı da intikam hissi bile olabilir.
Her türlü iki kadına da acı vermekten kaçınmayan bencil biri, bu adamın neyini hala seviyorsunuz hayret
Adam sevişmekle kalmayıp çocuk bile yapmış, yani diğer kadınla bir aile kurmayı, hayatını birlikte geçirmeyi planlamış. Adam bence 3. Evliliği yapmaya üşenmiş ilk kapıya geri dönmüş

Dediğim gibi haklısın ben de tahammül edemem ama bunu baştan konuşmadığın için sen haksızsın evime gelemez demediğin için sen suçlusun. Mecbur artık katlanacaksın
Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum :(

Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum :(
Adamla tekrar evlenmeye hemen ikna olmuşsun ama.

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Ha kadın senin kocanı yoldan çıkardı yani yoksa kocanın maaşallah hiç o taraflarda gözü yoktu dimi

Yada bir hafta sizin evde bir hafta diğer evde buluşsnlar. Baba evde vakit geçirmek istiyor belli ki

Yeniden evlenmeye daha onlar boşanmadan ikna olmuşsunuz ama çocuğa gelince bşr ayılıp bayılmadığınız kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X