Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum :(
Yuh ama yani annesini anlasın eşine ne olacak geri gidecek diye mi korkuyorsunuz? Giderse defolup gitsin diyemiyor musunuz? Öbür kadın aklının kocasıınızda olduğunu düşünüyor musunuz ? Eğer öyleyse çocuk bahsetmese bile gidecekti zaten

Ha kadın senin kocanı yoldan çıkardı yani yoksa kocanın maaşallah hiç o taraflarda gözü yoktu dimi
Biz gerçekten çok üzgün ve çok sorunlu aldık hiçbir şeyini almadan evden gitti ben de öfkeme yenik düştüm gurur yaptım ailesi yüzünden eşim o sırada hem ailesini sildi hem bizim evden gitti iş değiştirdi hayatı tepetakla oldu

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
kısacası yine boşanacaksınız adam çocuğunu niye atsın ki sizin için, yine yanlışı büyükler yapmış ve yine olan çocuklara olmuş.

O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce dışarıda bile bilmiyorum ona alıştırmıştım kendimi :(
Ne haddine ya!! Verdiğin cevapları okudukça şoka giriyorum. Söyle evlatlıktan reddetsin çocuğu sen de vicdanın rahat rahat oturursun evinde şaka gibisiniz ya cidden

Yuh ama yani annesini anlasın eşine ne olacak geri gidecek diye mi korkuyorsunuz? Giderse defolup gitsin diyemiyor musunuz? Öbür kadın aklının kocasıınızda olduğunu düşünüyor musunuz ? Eğer öyleyse çocuk bahsetmese bile gidecekti zaten
Zaten derdi çocuktan çok çocuğun diğer kadınla köprü olması.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Şöyle düşünün ikinci eş sizin çocuğunuzla ilgili herangi bir problem yaratmamış ama anlaşamamışlar ayrılmışlar olabilir ama siz tek gitti iki kişi geldi kocam mantığındasınız,o öyle olmuyor işte ilk eş ikinci eş gibi bir sıralama yok asıl olan bendim bocaladı tekrar geldi mantığıyla bakmayın o da eski eşi ve ikisinin çocuğu var sizinki ne kadar gerçekse o kadınınkide o kadar gerçek,babası çocuğunu görmek zorunda aynı evde kalmak zorunda siz buna engel olamazsınız olursanız muhtemelen yine boşanırsınız,ben ilk eştim başkasından yaptığın çocuğu evime getiremezsin demek hiyerarşi oluyor gerek yok böyle şeylere,ben öyle kimsenin vazgeçilmez olduğuna inanan tiplerden değildim evlenince aşk fln yalan olur derdim ama sevince insan mantık devre dışı kalıyor,eşinizle hazımsızlık sorunlarınız var işin açıkçası siz hala nasıl başkasıyla evlendi çocuk yaptı ben severken o nasıl başkasını sevdi vs bunu hala aşamamışsınız zaten yeniden evlenmeniz mantıksız ama bu durumu eşinizle aşın,ortada bir gerçeklik var ve geriye alıp onu yok edemezsiniz çocuklar sevilerek büyümeyi hak ediyor deyip eşinizi seviyorsanız çocuğunuda kabulleneceksiniz bu çok zor birşey değil,şu şekilde düşünün biz eşimle ayrıldık ama birbirimiz olmadan yapamadık herkesi geride bırakıp herşeyi göze aldık bütün aksiliklere rağmen yeniden evlendik,bir insanı hatalarıylada sevebiliyorsanız yeniden kabul edebiliyorsanız çocuğunuda sorun etmezsiniz aksine çok iyi davranıp yeniden inşa ettiğiniz evliliğinizin tadını çıkartırsınız,eğer hazmedemediğiniz konu hemen evlenmesi vs ise onu aşmanız çok basit,ne yaparsa yapsın sizsiz olamamış her seferinde sizi seçmiş,bence sonrasında yapacaklarınız sizin karakteriniz.

Ben bir kez görüştüm çocukla o da küçük bir çocuk ne dediğini bilmiyor annem de gelsin dedi eşim orada güzelce anlattı annenle siz gidersiniz şimdi biz beraber gidelim diye orada biraz mızıklandı çocuk evimde annesinden sürekli bahseder diye korkuyorum :( küçük bir çocuk o da kreşe gidiyor
Senin çocuğun onun evinde senden bahsetti, oda bahsedecek.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana

araya reklam alıp başkasından çocuk yapan adamı kabul etmişsiniz de çocuğu mu kabullenemiyorsunuz.

Adam kendini iki kadın arasında paylaşılmayan bulunmaz hint kumaşı olarak ne havalı hissediyordur ha 🤣🤣🤣🤣 ben adamın mesleğini merak ettim. Ve tahmin yürütüyorum askeri bir mesleği var astsubay olabilir
Esnaf da olabilir askdkfkfkfl genelde bir şeye benzemeyen esnaf abiler böyle ağzı laf yapıyor kadınlar paylaşamıyor onları 😅

Biz gerçekten çok üzgün ve çok sorunlu aldık hiçbir şeyini almadan evden gitti ben de öfkeme yenik düştüm gurur yaptım ailesi yüzünden eşim o sırada hem ailesini sildi hem bizim evden gitti iş değiştirdi hayatı tepetakla oldu
Aslında sizi de silmiş, gitmiş evlenmiş ve çocuk yapmış.

Adam kendini iki kadın arasında paylaşılmayan bulunmaz hint kumaşı olarak ne havalı hissediyordur ha 🤣🤣🤣🤣 ben adamın mesleğini merak ettim. Ve tahmin yürütüyorum askeri bir mesleği var astsubay olabilir
Bence adam iki kadını da takmıyor iki şeye merakı var bir düzen iki çocuk hshsh bak bir düzen diyorum dikkat et 🤣
Düzensiz kalırım korkusylan 3u 5i bulur bu çocuklar.
Bende mesleğini merak ettim iki ev geçindirme kadar kolay değil bu Zaman da. Ama sanmıyorum asker olsun.

E peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdün

onunla evliyken aklı eski karısına kayan benimle evliykende eski karısına kayar diye düşünüyor çünkü..

Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum

Olacağı şu,
Adam düşünecek, tartacak. Elde var 2 kadın. Biri 2 çocuğa da evini açıyor, kardeşleri ayırmıyor, kendi doğurmadığı çocuğa yüz çevirmiyor, diğeri ise kendi doğurmadığı çocuğu kabullenmiyor. Adam yakında diğer kadını daha cazip bulur ve ikna etmeye çalışır. Üzgünüm.
Aşka sevgiye çok çok büyük saygım var, gerçekten seviyor olabilirsiniz eşinizi ama bazen gerçekleri görüp sevgimizi kalbimize gömmemiz gerekir. Böyle fütursuzca hareket etmemize bir gerekçe olamaz sevgi. Siz çok fütursuzca davranıyorsunuz. Sadece siz bedel ödeseniz gene neyse , ama o iki çocukta ciddi travmalar bırakacaksınız bu gelgitlerinizle. Gerçekten yazık günah ya. Koskoca 3 yetişkin insan aşktı sevgiydi diye çocukları perişan ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X