Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz gerçekten çok üzgün ve çok sorunlu aldık hiçbir şeyini almadan evden gitti ben de öfkeme yenik düştüm gurur yaptım ailesi yüzünden eşim o sırada hem ailesini sildi hem bizim evden gitti iş değiştirdi hayatı tepetakla oldu

Anladık tamam mazlum kocan çok üzgün mutsuzdu o sırada öbür sinsi kadın kocanı kandırdı.

Valla adamı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir konuşma becerisi falan var herhalde herkesi etkileyen. Başka türlüsü bilemiyorum

Sizin cocugunuz ne kadar adamin cocuguysa, digeri de cocugu. Ikisi de esit, ikisi de ayni.

Ikinci esi sizin cocugunuzu istemese, babasinin gorusmesine izin vermese kıyameti koparirdiniz.

Yazik bir de annesiniz. Gercekten cocuksuz olsaniz bir noktaya kadar anlardim da kendisi de anne olan bir kadinin bu kadar bencil, bu kadar hadsiz olmasi gercekten cok uzucu.

Yani işte şu şekil konuşmasa kötü niyet aramıcam ama kişi kendinden bilir işi
Hayır birde ben çocuğumu o kadınla muhatap etmem, dışarıda görüş, evine götürme demiş olsa zamanında farklı düşünülebilirdi. Kendi gayet göndermiş, bundan rahatsız olmamış. Şimdi onun çocuğu benim evime giremez. Sen ne niyetle çocuk gönderiyordun da şimdi düşüncesine bile tahammül edemiyorsun diye sorarlar insana.

Hanımefendi neden anlamıyorsunuz HAKSIZSINIZ ve kalbiniz de kötü.

Ufacık bir çocuğu tehlike olarak görüyorsunuz.

Gerçekten o çocuğa çok üzüldüm. Resmen hayatı boyunca sadece başka bir kadından doğdu diye sizin tarafınızdan dışlanıp zorbalanacak.

Marifet doğurduğuna annelik yapmak değildir onu herkes yapıyor zaten.

Çok yazık gerçekten.

Şunu da unutmayın yarın size bir şey olsa aynı şeyleri sizin evladınız da yaşayabilir.
Muhtemelen babası yeniden evlenir.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Şuan yaşadığınız ev aynı zamanda o çocuğunda evi. Şimdilik annesiyle kalıyor yarın öbür gün babasıyla kalmak isteyebilir. Bu konuda kimse birşey söyleyemez. Başka kadından çocuğu olmasını kaldiramayacaksanız evlenmeseydiniz. Çok üzgünüm ama bu tarz konular beni çok sinirlendiriyor. Ayda bir, 2 hafta da bir dışarıda görüşsün falan diye düşünmeler, ne münasebet? İsterse hergün görüşür. Çocuğun babaya da ihtiyacı var. Benim için her zaman oncelik küçüğün hakki ve ihtiyacıdır. Çocuğun nasıl annesinin evinde bir düzeni varsa babanın evinde de sanki orada yaşıyormuş ya da yaşayacakmış gibi bir düzeni olmalı. Benim bunun aksini kabul etmem imkansız.

Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın çocukları götürsün restorana oyun alanına yemek yedirsin diğer çocuğu bıraksınlar tüm gün beraber olurlar hem

Güzel arkadaşımm, senin çocuğun babasının evine girme çıkma hakkına sahipti, babasının evine düzenine aitti de bu çocuğun ne suçu var ? He gidip 2 hamburger yedirsin 2 dondurma alsın yollasın anasına ?
Mümkün mü bu ? O çocuk artık siz kendinizi de yırtsanız sizin ailenizin bir parçası. Çocuğunuzun kardeşi ya hu.

Bizim mahallede azgın teke bir adam vardı gül gibi karısını boşayıp ikinciye genç bir kadın alacaktı? Komşular ayaküstü ikinci kadını gördük ben de çocuğum tabii o zaman. Konuşuyorlar. Kadın kendinden emin emin anlatıyor ay eşyaları değiştirelim dedim, oturamam koltuklara o kadın oturmuş dedim, yatakta yatamam önceki yatmış tiksinirim dedim sallıyor kibirli kibirli. Kafadan çatlak bi Melahat teyze vardı "kız öbür kadının içinden çıkmış adamı kabul ediyorsun da koltuğa mı oturamıyorsun" demişti askdkdkfk. Bu da böyle bir anımdır

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Siz niye çocuğunuz için görüştünüz de diğer çocuk için görüşülmüyor, o çocuğa da yazık değil mi? Tekrar evlenirken o çocuğa ne olacağını düşündünüz? Görüşmüycem etmiycem diye söz veren adamın neyine güvendiniz? Beş para etmez karaktersiz pislik adama bak 2 kadını 2 çocuğu birbirine düşürüyor. Siz biraz haddinizi bilin ortada çocuk var, sizin kararınıza bağlı değil her şey. Sizin çocuğunuz düzenli gitmiş babasını görmeye, o çocuk niye gelemiyor? Bile bile tekrar evlenmişsiniz, sizde de hata yok mu? O kadın sizin için böyle yapmamış, baba çocuk ilişkisine zorluk çıkarmamış. Bu karaktersiz adamın neresini seviyorsunuz hayret ettim. Zengin falan olsa maddi imkanı için kadınlar kapışıyor diyeceğim ama o da yok. Neyse yine sıkılırsa yine sizi boşar, başka kadından da çocuk yapar 3 kadın 3 çocuk koşarsınız boş beleş herifin peşinden. Adam keyfine göre hareket ediyor, kimi çağırsa o geliyor, kimse hayır diyemiyor.

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Bak şimdi senin çocuğun gidip onlarda kalıyormuş, eşinin cocuguda gelip sizde kalabilir buna karışmaya hakkın yok bilerek tekrar evlendin, kabullenemiyosan evlenmeyecktin. O çocuğunda hakkına girme

Ben bir kez görüştüm çocukla o da küçük bir çocuk ne dediğini bilmiyor annem de gelsin dedi eşim orada güzelce anlattı annenle siz gidersiniz şimdi biz beraber gidelim diye orada biraz mızıklandı çocuk evimde annesinden sürekli bahseder diye korkuyorum :( küçük bir çocuk o da kreşe gidiyor
Siz gerçekten bir anne misiniz? Çocuğun annesinden bahsetmesine gerek mi var. Bak ben anlatayım gözünün önüne getir; adam o kadınla çok güzel geceler geçirmiş ki çocuk bile yapmışlar, muhtemelen o kadınla şevişirken, ben daha önce böyle duygular yaşamadım demiştir, sana aşığım demiştir, seni seviyorum demiştirr… siz evliyken neler yapıyorsanız onlarda yaptııı yani! Çocuğu görmeyince bunlar olmamış mı olacak? Hatta bişey diyim mi muhtemelen o kadına seninle ne kadar kötü bir evliliği olduğunu, senin ne kadar anlayışsız olduğunu felan da anlatmıştır.

Siz gerçekten bir anne misiniz? Çocuğun annesinden bahsetmesine gerek mi var. Bak ben anlatayım gözünün önüne getir; adam o kadınla çok güzel geceler geçirmiş ki çocuk bile yapmışlar, muhtemelen o kadınla şevişirken, ben daha önce böyle duygular yaşamadım demiştir, sana aşığım demiştir, seni seviyorum demiştirr… siz evliyken neler yapıyorsanız onlarda yaptııı yani! Çocuğu görmeyince bunlar olmamış mı olacak? Hatta bişey diyim mi muhtemelen o kadına seninle ne kadar kötü bir evliliği olduğunu, senin ne kadar anlayışsız olduğunu felan da anlatmıştır.
Ben bile sinir oldum dur kız 🤣

Hayır birde ben çocuğumu o kadınla muhatap etmem, dışarıda görüş, evine götürme demiş olsa zamanında farklı düşünülebilirdi. Kendi gayet göndermiş, bundan rahatsız olmamış. Şimdi onun çocuğu benim evime giremez. Sen ne niyetle çocuk gönderiyordun da şimdi düşüncesine bile tahammül edemiyorsun diye sorarlar insana.
Bencil insanlara hiç tahammülüm yok ya

Apart tutacak haftasonları eşiniz; Olumsuz düşünce hal hareket, eleştiri, yargılama vb. her milime ses tonuna bile yansır bu o çocuğun ezilme psikolojisinde büyümesine ve mutlak suretle ilerde başarısız olmasına sebebiyet verir.

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Cehalet dolu bir hareket. İnsanlar ayrılsa bile çocuklar için gerektiğinde görüşmeli. Acil bir durum olur, hastalık olur vs. Ne demek engellemek. Dehşete düşürüyor her yazdığınız. Siz neden ayrı olduğunuz dönem eski eşinizle görüştünüz? O kadın engel olsaydı, sizin yaptıklarınızı yapsaydı ne kadar kötü kalpli, zalim, babayla çocuğun arasına giriyor diye anlatırdınız.

yani yaptığınız doğru değil bir çoçuğun babasını elinden alamazsınız

Kız bu diğer kadının yanına yollar mı adamı😂 delirir kafayı yer ufacık çocuk annesinden bahsediyor diye çocuğu babasından ayıracak
Orta yolu bulmak lazım ama sjsjsj evde buluşmalarını istemiyor ee adam da dışarda istemiyor ne olacak kavuşmasın mi baba oğul 🫠
Ondan sonra 3.için 3.ev lazım ama askdkfk
Ben adama inanıyorum ya bu kavgalarla yakındır 3. ev hshsjs Dili de iyi baya belli önünü alamazlar valla 🤣

Yazık günah çocuğa. Çocuğun ne suçu var? Madem hazmedemeyecektiniz, neden tekrar evlendiniz? Sonuçta o da adamın çocuğu. İlla ki çocuğunu görmek isteyecek. Kim mani olabilir? Ayrıca sizin çocuğunuzun öz kardeşi o çocuk. Ne yapsaydı adam, evli olduğu kadından çocuk yapmasa mıydı? O kadının da hakkı değil mi anne olmak? Neden bu kin, nefret? Eşinize güveniyorsanız bırakın gelsin çocuk. Neticede ömür boyu sizinle de bağı var, diğer kadınla da bağı olacak. Bunu engelleyemezsiniz.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Ya bırakın Allah aşkına, adam bu hızla tekrar sizden boşanır, başka biriyle evlenip yeni bir çocuk daha yapar. Elin günahsız yavrusunun psikolojisini bozmaya hakkınız yok, tüm suç büyüklerde. Biraz aklınızı başınıza devşirin ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X