Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunların kafaları belli, diğer kadının huzuru kaçsın diye gönderiyordu muhtemelen
Kesinlikle öyle. Kadın rahat etmesin, çocuk bahanesiyle eski eşle iletişim kesilmesin.
Kendileri böyle olduğu için de tahammül edilemez geliyor diğer çocuğun varlığı.

Olacağı şu,
Adam düşünecek, tartacak. Elde var 2 kadın. Biri 2 çocuğa da evini açıyor, kardeşleri ayırmıyor, kendi doğurmadığı çocuğa yüz çevirmiyor, diğeri ise kendi doğurmadığı çocuğu kabullenmiyor. Adam yakında diğer kadını daha cazip bulur ve ikna etmeye çalışır. Üzgünüm.
Aşka sevgiye çok çok büyük saygım var, gerçekten seviyor olabilirsiniz eşinizi ama bazen gerçekleri görüp sevgimizi kalbimize gömmemiz gerekir. Böyle fütursuzca hareket etmemize bir gerekçe olamaz sevgi. Siz çok fütursuzca davranıyorsunuz. Sadece siz bedel ödeseniz gene neyse , ama o iki çocukta ciddi travmalar bırakacaksınız bu gelgitlerinizle. Gerçekten yazık günah ya. Koskoca 3 yetişkin insan aşktı sevgiydi diye çocukları perişan ediyorsunuz.
Bence diğer kadın ikisinide hiç takmıyor,bakmış olmuyor boşanmış eski eşin peşinden koşturuyor gibi bir algı oluşturmuş konu sahibi ama kadının belki sevgilisi vs vardır hiç iplemiyordur ben şahsen tercihen hayatımdan çıkanı karşı cins olarak bile görmem,her kadın erkek peşinde koşturmaz entrika hareket ararken hayatın tadını kaçırıyoruz bazen,çok az kadın kendini erkek peşinde heba eder.

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Keske zamaninda sizinle olan hayatini geride bıraksaymış (cocuk haric tabii ki).
Ay okudukca cinlerim tepeme cikiyor.

O hayat ne ya, sanki adam tarla satip parasini pavyonda yemiş. Evlenip cocuk yapmis, düzen kurmus. Tipki sizinle yaptigi gibi.

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Kadın da meraklısıydı sanki. İyi bir şey olsa adamı boşamazdı zaten, engelleme falan ne boş işler. Herkes eski kocasına dönecek kadar avel değil, içiniz rahat olsun.

Konu sahibinin yorumlarına ağzım açık kaldı yahu. Ne vicdansız bir kadın. Diğer kadına güvenmiyorum diyor ama kendini o kadının yerine koymuyor. Düşünsenize kocanız eski karısına geri dönüyor, o kadın açısından da ne kadar kötü bir durum. Asıl o kadının konu sahibine güvenmemesi lazım. Konu sahibi adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor.
aynısını düşündüm okur okumaz ya. diğer kadın için durum daha da kötü. acaba beni hiç mi sevmedi istemedi mi diye düşünür durur insan. ben de o kadının yerinde olsam hırsıma yenik düşüp çocuğumu sizin olduğunuz eve göndermezdim vallahi.

sizinki çocuk da onunki değil mi ayrıca? hiç görüştürmeme gibi bir şey söz konusu olabilir mi? salt kötülük bu söyledikleriniz. kocanız sizden sonra istemiş, gitmiş evlenmiş, çatır çatır sevişip çocuk da yapmış. mideniz bunu alabiliyorsa bi zahmet çocuğunu görmesine, kardeşiyle görüştürmesine karışmayacaksınız.

Kocamın tarafta vardı sizinki gibi bir örnek.
İkinci kadın kazada ölene kadar da sürdü o adamın kavgası...
Bana ters, boşanıp tekrar evlenmek çoluk çocuk karmaşa. Kendimi sokmam o kaoslara, empati de yapmam.

Eşim o kadınla çok hızlı evlendi kadın çocuk isteyen biriymiş anne olmak istiyormuş hep problemleri varmış o yüzden çocuk yapmışlar kadın bizden büyüktü 2 yaş eşimle biz yaşıtız
Ooo bir de yaşlı ha. Burada çıtır karısı dururken…

Malesef öyle bir bütçemiz yok şu an ben dışarıda görüşmeleri taraftarıyım çıksın dolaştırsın bir şey demem ama haftasonları gelip kalmasını istiyorum diyor
Yani zor bir durum..
Bende eşimle ayrıldıktan sonra barıştım ama kısa bir ayrilikti 1 yıl kadar, değil başkası ile evlenmek flörtleşme olsaydı dahi tekrar barışmazdım, olmadığına eminim bende de yoktu zaten flörtleşme bile,ikimiz de hazmedemezdik.. Baştan hazmedemeyeceğiniz belliymiş keşke bunu düşünerek barışsaydınız,ama olan olmuş zamanla aşarsınız belki,kendinize zaman verin

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Siz çok kötü bir insansınız diye düşünüyorum. Ailenizde keza öyle. Boşanınca seninle iletişimi kesmemiş çocuk için görüşmüş ama??? Dertleşiyorum ayağına belki yuvasını yıktınız aklıma herşey geliyor. Yalnız karşısında sizin gibi bir kadın varken o bayan ne kadar hanımefendiymiş ki sizinle görüşmesine müsade etmiş çocugunu evine almış ona ablalık etmiş. Hiç vefa da yok sizde. Ne demişler kişi kendinden bilir işi. Yaptıklarınız başınıza gelmesin diye önlem almaya çalışıyorsunuz...

Siz çok kötü bir insansınız diye düşünüyorum. Ailenizde keza öyle. Boşanınca seninle iletişimi kesmemiş çocuk için görüşmüş ama??? Dertleşiyorum ayağına belki yuvasını yıktınız aklıma herşey geliyor. Yalnız karşısında sizin gibi bir kadın varken o bayan ne kadar hanımefendiymiş ki sizinle görüşmesine müsade etmiş çocugunu evine almış ona ablalık etmiş. Hiç vefa da yok sizde. Ne demişler kişi kendinden bilir işi. Yaptıklarınız başınıza gelmesin diye önlem almaya çalışıyorsunuz...
Bu önlemler ilahi adalete işlemez ama

Sana iki tane kötü haberim var hatta üç . İlki sen kimsin ki bir ebeveynin kendi çocuğu ile görüşmesine icazet veriyorsun ?? İkincisi kadın kocamı kandırıp çocuk yapmış anne olmak için demişsin hayırdır yataktalarken kocanın başını sen mi tuttun da böyle eminsin gayet isteyerek o çocuğu yaptı . Üç çok kötü bir insansın . Öbür kadının aklı varsa çocuğu asla sana göndermez . Bu gidisle zaten bu koca seni bir 7 seneligine daha şutlar kendini ona buna sömürtur sana da işte 70 yaşına gelince posasini baktirir. Sende kocam da kocam diye övünürsün zira akıl o seviyede .

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Ahlak ne demek haberiniz var mı ailecek?
İnsan utanırda yazmaz bunları!
Senin o ailen neden çocuğu babasına gönder diyordu o zaman? Seni hatırlatsın yuvaları yıkılsın diye mi? O kadar çok mu korkuyorsun annesini hatırlatır diye? E hani seni seviyor zaten ya hatırlatsa ne olur? Kimin günahına giriyorsan onunla sınanırsın dikkat et! Yarın bir araba çarpar yatalak kalırsın, adam alır senin çocuğunu o kadına baktırır. Empatiden bu kadar yoksun birini daha görmedim yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X