- 3 Mayıs 2016
- 535
- 799
- 103
- Konu Sahibi mahinursem
İnşallah diyeceğim de kimsenin kötülüğüne ortak olmak istemiyorum. Bildirimler Nasıl kapanıyor bilen var mıBu önlemler ilahi adalete işlemez ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah diyeceğim de kimsenin kötülüğüne ortak olmak istemiyorum. Bildirimler Nasıl kapanıyor bilen var mıBu önlemler ilahi adalete işlemez ama
Konu sahibi çocuğunu kadınla evliyken gönderiyormuş yanlarına. Adamda hala gözü olduğu için nifak sokmak, evliliklerini yıkmak amaçlı gönderiyordu demek ki. Temiz bir niyeti olsaydı şimdi de diğer çocuğa müsaade ederdi. Sanıyor ki çocuk yüzünden araları bozulacak ama adamın kendisi oynak.Çocuk 5 ay sonra aklına gelmiş ama boşuna gelmemiştir bence.![]()
Ee ikinci eşi de sizin çocuğunuzdan böyle rahatsız olduğu için mi boşanmalar? Yaptığınız şey çok ayıp bence. Çocuğu yok sayamazsiniz ne suçu var babasından uzak büyüyecek? Merhametsizlik yapıyorsunuz.Malesef öyle bir bütçemiz yok şu an ben dışarıda görüşmeleri taraftarıyım çıksın dolaştırsın bir şey demem ama haftasonları gelip kalmasını istiyorum diyor
Konu sahibi, inşallah kocan eski eşiyle dertleme ihtiyacı hissetmiyordur.![]()
Kız dur. Çocuğu nüfusundan sil falan demeye kalkar bir de.Konu sahibi, inşallah kocan eski eşiyle dertleme ihtiyacı hissetmiyordur.![]()
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var.Gelip kalıyor bazen.Kendi çocuğum gibi davranıyorum.Eşimin canından bir parça sonuçta.Nasıl gelmesin denir kiÇok bencilsiniz.
Sizin kendi egonuz yüzünden neden kardeşler görüşmesin ?
Madem böyle bir takıntınız vardı neden evlendiniz ?
eviniz de istemediğiniz çocuğa gün gelir muhtaç da olabilirsiniz
Neyse sizin kendi vicdanınızla bırakalım en iyisi.
Kendi çocuğunuzu babasıyla görüştürüyorsunuz da o çocuk cami çocuğumu?O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce dışarıda bile bilmiyorum ona alıştırmıştım kendimi![]()
Ben hiç saklamadım eşimi hep seviyordum ama Allah şahit hiç arayıp gel demedim geri durdum çocuk için görüştük konuştuk sadece son dönemleri evliliğinde sorun olduğunda dertleşmek istedi o gün konuştuk dertleştik hata yaptığını söyledi
Degil mi, sizinki çocuk ama diğeri azcık çocuk olduğu için ayda bir yeter.Eşim biz evlenmeden bana dedi ki ara sıra alırım çocuklar kaynaşsın öz kardeş onlar sorun etme lütfen dedi ben de tamam dedim ama ara sıra dediğini ayda bir olur onda da sıkarım dişimi diye düşündüm şimdi hafta sonları alıcam çocuklarla evde de vakit geçiricem onlarla diyor
sen bosandıgın bırıyle evlenerek zaten hata yaptın.. sacma sapan ısler. o baskasına gıttı dıye kıymetlı olmustur sevıyorsun sanman ondan.) ayrıca baskasıyla oldugu an sılersın. evlı adamı sevmek de bı acaııp dusununce :) sımdı baska kadınla evlenıp cocuk yapacak yakınlıga gırıyorBen uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Siz cidden salt kötüsünüz ya. Çocuk hasta olsa, başına bir şey gelse kadının direkt ulaşabileceği bir baba yok ortada. Vicdanınız alıyor mu bunu. Benim çocuğumdan çıkar bazı şeyler diye hiç mi aklınıza gelip korkmuyorsunuz.Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Bize troll gibi geliyor ama böyle zihniyette çok kadın var Türkiye’de maalesef.Konu o kadar insanları sinirlendirmek için açılmış gibi ki konu sahibi troll olabilir gibi geldi bana. Hani verdiği cevaplar da tam beyni alınmış gibi.
Eğer gerçekse de diğer kadın adama beddua mı etti ne yaptı? Sürekli adamı elinden kaçırma korkusuyla paranoyakça kıskançlık yapan, çocuğunu evine almayan bir kadınla evlilik yapmış adam. 5 ayda bin tane sorun yaşamışlar. Eski karısını şu an hayırla yad ediyodur. Muhtemelen adam şu an içinden diğer kadın için “Benim eski karımı kıskanmaz, çocuğumu güzelce evde ağırlardı ne hayırlı kadınmış, kıymetini bilemedim” diyodur.
Bu evliliğin bu şekilde sürdürülebilirliği yok. Üstelik adam eski evliliğini ve çocuğunu dert etmeyen başka bir kadını tecrübe etmiş. Yani sizin bu davranışlarınızı normal karşılama olasılığı yok. Zaten daha şimdiden kıyaslama yapıyormuş, “bizim çocuğumuz da eski eşimin yanında seni konuşuyordu eski karım gülüp geçiyordu” diyomuş. Yakında elinizden kaçırırsanız şaşırmayın.
Diğer kadının da çocuk için görüşüp, konuşama hakkı var. Ayrıca sizden yana emin olmasa daha boşanmadan arayıp dertleşme cesaretini bulamazdı.
Kendiniz kocanızı kollarınızı açık beklediğiniz için şimdi kadının da aynı olacağını düşünüyorsunuz. Kişi kendinden bilir işi.
Birde çok kavga etmeyin, kocanızın dertleşesi tutar eski eşiyle mazallah![]()
Ban yemeyi göze aldın madem şöyle ağzı dolduran okkalı bir şey söyleseydin bariDegil mi, sizinki çocuk ama diğeri azcık çocuk olduğu için ayda bir yeter.
Siz ne hakla evlenip o çocuğun hakkına girdiniz?
Bazı konularda hakaret etmemek çok zor ya gidiyorum ben.
Ama yazacağım.
Geri zekalı.
Ban please.