Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye çocuk babasıyla hafta içi konuşamıyor? Komşuya mı gidiyor babasıyla konuşmak için? 🤣 el kadar sabiyi mahrum ediyorsun korkuyorsun ki kocanın aklı gider.
Komşuları kadının aile dostu gibi onlar aracılığı ile telefonda görüşyorlar biraz büyüyünce saat alacak oradan konuşacaklar

Kocan o kadınla evliyken seninle görüşmeye başlamış. Yani seninle karısını aldatmış. Şimdi de aynısını yaşayacağım diye korkuyorsun
Yalnız bir de adam diğeriyle evliyken aratıp konu sahibiyle dertleşiyor. Konu sahibi de sen kim köpeksin de beni arıyorsun demiyor. Belki de adamı boşanıp kendisine dönmeye ikna etti kim bilir.

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Şöyle bi bakındım okudum, gerçekten vicdansızsınız siz. Sizin çocuğunuz gelmiş gitmiş görüşmüş, kendi çocuğunuzun babası da onun babası değil mi? Neden bir çocuğun babası olmasın diye uğraşıyorsunuz? Kadını engelletmişsiniz çünkü yine boşluğa düşerse dertleşme adı altında o kadına gider diye korkuyorsunuz.
Sizin eski kocanız dahi olsa nasıl içiniz aldı bir başkasıyla evlenmiş adamı tekrar ayartmayı? Neticede başkasının kocası olmuştu.
Sizinle de iletişim halindeydi çocuk için veya sizin için farketmez. Korktuğunuz ne varsa yaşayacaksınız farkında değilsiniz. Çünkü karma diye bişey vaar bilginiz olsun

Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu

Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi

Ben bir kez görüştüm çocukla o da küçük bir çocuk ne dediğini bilmiyor annem de gelsin dedi eşim orada güzelce anlattı annenle siz gidersiniz şimdi biz beraber gidelim diye orada biraz mızıklandı çocuk evimde annesinden sürekli bahseder diye korkuyorum :( küçük bir çocuk o da kreşe gidiyor

Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum :(

Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum

Ben hiç saklamadım eşimi hep seviyordum ama Allah şahit hiç arayıp gel demedim geri durdum çocuk için görüştük konuştuk sadece son dönemleri evliliğinde sorun olduğunda dertleşmek istedi o gün konuştuk dertleştik hata yaptığını söyledi

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı

Ailem tekrar evlenmesine kızdılar geri döneceğine inanıyorlardı evlilik haberi gelmişti onlara de kızamıyorum
Eşinizin ailesi yüzünden evliliğinizin bittiğini yazmışsınız her şeye karışıyorlardı demişsiniz, sizin aileniz de her şeye karışıyor ve siz de manipüle oluyorsunuz yani eşinizden kalır yanınız yok ama sanki tek suçlu eşinizin ailesi gibi yazıyorsunuz.

Eşinizin 2. evliliğinde huzursuzluk çıkar belki düşüncesiyle çocuğunuzu oraya göndermenizi istemişler kabul etmişsiniz belli ki sizin de huzursuzluk çıkar bana döner umudunuz varmış.

Eşinizin sizi diğer kadınla aldatmamış, boşanınca görüşmeye başlamış evlenmeye karar vermişler çocuk istemişler anlaşamamış ayrılmışlar, kazık kadar adamı zorla nikah masasına oturtup zorla çocuk sahibi yapmamışlar, ki yine kendiniz yazmışsınız kadının sizinle hiçbir sorunu yok, çocuğunuza da gayet güzel bakmış, o kadar kendine güvenen bir kadınmış ki onun evinde çocuğunuz sizden bahsedince konuşmasını engellememiş ama siz elinizde olsa küçücük bir çocuğu babasından tümden koparacaksınız zira nasıl ki siz kendinizi hatırlatmak için çocuğunuzu o kadıncağınızın evine gönderiyordunuz, kadın da aynısını yapıyor sanıyorsunuz çünkü kişi kendinden bilir işi, eski eşiniz dahi olsa evli bir adamla görüşmüşsünüz, muhtemelen onu da diğer kadının taktiği sandığınız eşinizi dertleşerek kandırdığını düşündüğünüz için yaptınız.

Siz diğer kadına güvenmiyorum diyorsunuz lakin aslında eşinize ve kendinize güvenmiyorsunuz, kadının sizden 2 yaş büyük olmasını bile bu yüzden yazıyorsunuz çünkü kusura bakmayın ama kadını kıskanıyorsunuz.

36 yaşında kadınsınız, ailenizin aklıyla hareket edemeyecek yaşta ve olgunlukta olmanız gerekirdi ama maalesef değilsiniz, her şey bir yana küçücük bir çocuğu babasından ayırmaya çalışıyorsunuz, o çocuğun baba diye ağladığında her döktüğü gözyaşı ahınız olur hayat boyu mutlu olamazsınız, ki eski eşinizle yeni evliliğiniz senesini bile doldurmadan mutsuzluk başlamış bile.

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Senin duyguların yok bacı, sen bencilsin. Madem çocuğu miden almıyordu, niye gidip ikinciye evlendin? Bu adamın çocuğu olduğu belli. Atsın mı satsın mı ne yapsın? Elbet çocuğunu yaşadığı eve getirmek hakkıdır adamın. Sen ne biçim insansın? Çocuğu midem almıyor diyorsun ama seni boşayıp başkasıyla evlenip tekrar sana gelen adamı miden alıyor? Nasıl seçici bir mideymiş maşallah.

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Kabul etmezdik, ancak çocuğu değil bacım. Benden başkasına gidip bana dönen kocayı kabul etmezdim. Haliyle çocuk derdimiz de olmazdı.

İçim çok rahat etmiyordu tabi ama kadınla benim çocuğumun arası iyiydi ablayla şunu yaptık bunu yaptık diye anlatıyordu belki göz boyamak içindi bilmiyorum eşim komple yaşasa sorun etmez diğer çocuk için de tamamen bizde yaşasa bir şey demez ben kabul edemiyorum
Boşan o zaman

Onlar evliyken aramızda bir şey geçmedi eşim boşanmaları için bana şahit olmayı teklif etti asla da kabul etmedim kızdım hatta kadınla anlaşamadıklarını söyledi nafaka konusunda anlaşamadılar kadın 25 bin istedi küçük çocuğa 15’te anlaştılar
Valla burada çoğu kadın size laf etmiş ama ben eşinizin de beş para etmediğini düşünüyorum. Hiç mi akıl yok tekrar eski karınla evleniyorsun bu kadar sorun huzursuzluk çıkacağını bile bile… Tekrar evlenmeye mabadın yoksa evlenme otur evinde. Sırf 2 kere nafaka ödememek için size dönmüş. Bir tarafınız yemiyorsa evlenmeyeceksiniz. İşte hayatta yalnız kalamayan, tek başına duygusal olarak ayakta kalamayan, birey olamayan insanların saçma davranışlarının bedellerini çocuklar ödüyor.

Yemin ediyorum öbür kadına o kadar üzüldüm ki; hem güvendiği ve çocuğunun babası olan adam yıllarca yalan söyleyip eski karısına dönmüş, hem adamla çocuğuyla ilgili her konuda iletişim kurmak hakkıyken bu hakkı elinden alınmış, her yerden engellenmiş. Allah sana vicdan versin. Senin gibi insanlardan bizi korusun.

Eşinizin ailesi yüzünden evliliğinizin bittiğini yazmışsınız her şeye karışıyorlardı demişsiniz, sizin aileniz de her şeye karışıyor ve siz de manipüle oluyorsunuz yani eşinizden kalır yanınız yok ama sanki tek suçlu eşinizin ailesi gibi yazıyorsunuz.

Eşinizin 2. evliliğinde huzursuzluk çıkar belki düşüncesiyle çocuğunuzu oraya göndermenizi istemişler kabul etmişsiniz belli ki sizin de huzursuzluk çıkar bana döner umudunuz varmış.

Eşinizin sizi diğer kadınla aldatmamış, boşanınca görüşmeye başlamış evlenmeye karar vermişler çocuk istemişler anlaşamamış ayrılmışlar, kazık kadar adamı zorla nikah masasına oturtup zorla çocuk sahibi yapmamışlar, ki yine kendiniz yazmışsınız kadının sizinle hiçbir sorunu yok, çocuğunuza da gayet güzel bakmış, o kadar kendine güvenen bir kadınmış ki onun evinde çocuğunuz sizden bahsedince konuşmasını engellememiş ama siz elinizde olsa küçücük bir çocuğu babasından tümden koparacaksınız zira nasıl ki siz kendinizi hatırlatmak için çocuğunuzu o kadıncağınızın evine gönderiyordunuz, kadın da aynısını yapıyor sanıyorsunuz çünkü kişi kendinden bilir işi, eski eşinizde dahi olsa evli bir adamla görüşmüşsünüz, muhtemelen onu da diğer kadının taktiği sandığınız eşinizi dertleşerek kandırdığını düşündüğünüz için yaptınız.

Siz diğer kadına güvenmiyorum diyorsunuz lakin aslında eşinize ve kendinize güvenmiyorsunuz, kadının sizden 2 yaş büyük olmasını bile bu yüzden yazıyorsunuz çünkü kusura bakmayın ama kadını kıskanıyorsunuz.

36 yaşında kadınsınız, ailenizin aklıyla hareket edemeyecek yaşta ve olgunlukta olmanız gerekirdi ama maalesef değilsiniz, her şey bir yana küçücük bir çocuğu babasından ayırmaya çalışıyorsunuz, o çocuğun baba diye ağladığında her döktüğü gözyaşı ahınız olur hayat boyu mutlu olamazsınız, ki eski eşinizle yeni evliliğiniz senesini bile doldurmadan mutsuzluk başlamış bile.
Abla zihniyeti niyeti hiç iyi değil. Neler neler söylenirde sen burda aktifsin bende bu aralar pek gitmek istemiyorum 😌😌

Ya bir de iyi davranıyorum, çocuğun suçu yok demiyor mu? 😅 Rol yapıyorsun öyle olmasa küçücük bir çocuğa " Annesinden söz edecekse gelmesin" demezsin. Bal gibide sevmiyorsun çocuğu ve kalbin kötü. Sadece rolün gereği yersiz konuşuyorsun. Kocamla evliyiz, oğlum 5 yaşına girdi ve ilgili bir baba ama canı yansa, sinirlense, sıkılsa annem nerde? Annem de annem der durur. Sanki çocuk aklı erecek yaşta ve kıskanıp yapıyor. Hem olabilirde yani 10 yaşındadır kıskanır ve kasıtlı konuşur ama bu çocuk yani.

Siz evine kadar çocuğunuzu gönderirlen o kadının duyguları yok muydu?
İçiniz işine gelen şeyleri öyle bir alıyor ki.
Bunu da alır.

Yemin ederim bi ara her şeyi göze alıp yazacaktım bi kaç bir şey. 🙂
Ben mune ablayı görünce caydım. Sadece kadının çok kötü niyetli olduğunu gördüm bildim bu bana yetti. Bizde üvey anne sebebiyle babasız büyüdük. 28 yaşındayım hala ne o kadına ne babama hakkımı helal etmem. İlerde o çocukta aynısını yapacak. Aldığı ahlar ile kendi yüzü gülecek sanıyor ama adam bunu tekrar boşayacak. Buraya da yazıyorum. Bu kadın lütfen yardım edin kocam beni tekrar boşuyor diye konular açacak

B

Ben eşimi severekayrıldım ama asla araya girmek gibi bir şey yapmadım evet korkuyorum o kadınla bisey olur diye elimde değil atlatamıyorum ben boşanırken de seviyordum ama öfkeme yenik düştüm. Çocuğa asla kötü davranmam ama içim almıyor malesef elimde değil ama asla da kötü davranmam 1 kez görüştük çocukla asla kötü davranmadım diğer zamanlar hep baba kendi görüştü bana getirmedi
Bugün sana tekrar aklı kayan kocanın yarın eski karısına da yeniden aklı kayar diye korkuyorsun. Kocana da kendine de güvenmiyorsun. Berbat bir ilişki türü

Hey işte kilit soru.. o kadın bunun çocuğunu evine sığdırıyormuş ama bu kadının çocuğu ile görüşmesine bile karşı resmen vicdansızlık bu.. ne diyeyim eden bulur ama şimdi ama sonra..

Aynen öyle. Bir sürü önlem almış aklınca. Zehir gibi mübarek. Kadını engelletmiş vs. Kişi kendinden bilir işi. Konuşmuyorlarmış ama adam mahkemede şahit ol demiş. O kadar vakıf duruma ya da yalancı şahitlik yapacak. Salak gördü bizi heralde.

O çocuğa acil bir şey olsa komşuya diyecek de arayacak da bilmem ne. Çocuk babasıyla konuşamıyor akıllı saat alacaklarmış. Komşudan konuşuyor.Adam da adam değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X