Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Degil mi, sizinki çocuk ama diğeri azcık çocuk olduğu için ayda bir yeter.

Siz ne hakla evlenip o çocuğun hakkına girdiniz?

Bazı konularda hakaret etmemek çok zor ya gidiyorum ben.

Ama yazacağım.

Geri zekalı.

Ban please.
Keşke bi kelimecikle gitmeseydin. Daha yaratıcı, kadını yansıtan şeyler vardı hepsini ekleseydin hazır gidicekken

Abla zihniyeti niyeti hiç iyi değil. Neler neler söylenirde sen burda aktifsin bende bu aralar pek gitmek istemiyorum 😌😌
Valla kusura bakılmasın, genel olarak yazıyorum bir insan istediği kadar ben asla şöyle yapmadım böyle yapmadım desin, ufacık bir çocuğu çekemeyen insandan her kötülüğü beklerim.
Demek ki eski eşini tekrar kendisine çekmek için koşa koşa gidip dertleşmesine izin vermiş, el kadar yavru üzerinden de rekabet yaşıyor.

Siz olsanız kabul eder misiniz soruları geldi galiba, eşimden ayrılsam başkasıyla evlense çocuğu olsa ve ayrılsa, ben zaten o adamla tekrar evlenmem ama diyelim evlendim, küçücük bir çocuğu babasından mahrum bırakmam, annesinden bahsediyor diye renkten renge girmem sinirden kendimi yemem, çocuğa merhameti olmayanın vicdanından ve tüm söylediklerinden şüphe ederim, adamı geri almak istemiş almış, bunun için de yazıııık neler çektin dert ortağın olurum demiş teselli ederim deyip nikahı basmış, o zaman nasıl ki kadın onu çoluk çocuğuyla kabul etmiş, konu sahibi de kabul edecek.

İçim çok rahat etmiyordu tabi ama kadınla benim çocuğumun arası iyiydi ablayla şunu yaptık bunu yaptık diye anlatıyordu belki göz boyamak içindi bilmiyorum eşim komple yaşasa sorun etmez diğer çocuk için de tamamen bizde yaşasa bir şey demez ben kabul edemiyorum
Burdan anlaşılıyor ki o kadın ağzı iyi laf yapan biri değil iyi kalpli de biriymiş. Sen ise bir çocuğun babasıyla birlikte kalmasına izin vermeyen problemli kadınsın. Ayrıca yüklü nafaka dediğin 15000 tl ile bakıcı bile tutulmuyor çocuğun masrafları şöyle dursun. İkinci kez evlenirken her detayı düşünmesi gereken sendin.

Valla kusura bakılmasın, genel olarak yazıyorum bir insan istediği kadar ben asla şöyle yapmadım böyle yapmadım desin, ufacık bir çocuğu çekemeyen insandan her kötülüğü beklerim.
Demek ki eski eşinin tekrar kendisine çekmek için koşa koşa gidip dertleşmesine izin vermiş, el kadar yavru üzerinden de rekabet yaşıyor.

Siz olsanız kabul eder misiniz soruları geldi galiba, eşimden ayrılsam başkasıyla evlense çocuğu olsa ve ayrılsa, ben zaten o adamla tekrar evlenmem ama diyelim evlendim, küçücük bir çocuğu babasından mahrum bırakmam, annesinden bahsediyor diye renkten renge girmem sinirden kendimi yemem, çocuğa merhameti olmayanın vicdanından ve tüm söylediklerinden şüphe ederim, adamı geri almak istemiş almış, bunun için de yazıııık neler çektin dert ortağın olurum demiş teselli ederim deyip nikahı basmış, o zaman nasıl ki kadın onu çoluk çocuğuyla kabul etmiş, konu sahibi de kabul edecek.
Ablam işte çok güzel şeylerle kadının yaptıklarını anlatabiliriz hepimiz burda ama işte olmuyor :) kadın düpedüz terbiyesiz ve ahlakı sorgulanabilir durumda. Allah korkusuda yok orasıda bambaşka bir olay. Kendi yaptığını başkası yapacak diye aklı gidiyor. Nasıl bir adammış ki kapış kapış bitirememişler çok merak ettim. İnşallah 1.50lik kel biri için dövüşmüyolardır

Ailem tekrar evlenmesine kızdılar geri döneceğine inanıyorlardı evlilik haberi gelmişti onlara de kızamıyorum
Aileniz biliyormuş zaten siz de maşallah dert ortağı (!) Kondom kullan deseydiniz ya.

Gayette medeni bir insan olmama rağmen eşimden boşanmışsam, yeni eşini gelip bana anlatamaz. Aklı başında kim dinler bunu? Çocuğumla alakalı ise konuşurum. Çocuğum zarar görmüşse en baştan eşimin, sonra o kadının ************ bunun dışında kaleyi içten fethetmiyorsam, yuvayı bozmak gibi bir gayem yoksa banane karısından.

Siz çok fena birisiniz ve tehlikeli bir tipsiniz. Bizim karşı komşu teyze gibi kapıda görse dilinden bal akar kapıyı kapattığın an zehrini anında salmaya başlar. Bu sebepten yüzüne bile gülmem, o konuşurken bile teğet geçerim.

Ben hiç saklamadım eşimi hep seviyordum ama Allah şahit hiç arayıp gel demedim geri durdum çocuk için görüştük konuştuk sadece son dönemleri evliliğinde sorun olduğunda dertleşmek istedi o gün konuştuk dertleştik hata yaptığını söyledi
Eee senle dertleşmiş adam evliyken. Şimdi de senle evliyken o kadınla dertleşebilir demek ki. :KK14: Hayırdır? Seni üstün ya da farklı yapan ne o kadından?
Hep kendi çocuğun diğer çocuktan daha değerliymiş gibi konuşuyorsun. Aynı şekilde kendini de o kadından üstün farklı bir yere koyuyorsun. Niye?

Eee senle dertleşmiş adam evliyken. Şimdi de senle evliyken o kadınla dertleşebilir demek ki. :KK14: Hayırdır? Seni üstün ya da farklı yapan ne o kadından?
Hep kendi çocuğun diğer çocuktan daha değerliymiş gibi konuşuyorsun. Aynı şekilde kendini de o kadından üstün farklı bir yere koyuyorsun. Niye?
Çünkü onunki altın kaplama.

Burdan anlaşılıyor ki o kadın ağzı iyi laf yapan biri değil iyi kalpli de biriymiş. Sen ise bir çocuğun babasıyla birlikte kalmasına izin vermeyen problemli kadınsın. Ayrıca yüklü nafaka dediğin 15000 tl ile bakıcı bile tutulmuyor çocuğun masrafları şöyle dursun. İkinci kez evlenirken her detayı düşünmesi gereken sendin.
Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta

iyide cocugunuz o eve gitmiş o evde kalmış, buna göz yumuşsunuz
iyi bir baba, cocuğumla cok alakalı içim rahat demişsiniz,
zaman geçmişl devran dönmüş.

iş size dönünce nedir bu celal bu öfke ...

yakında eski eşim moduna geçebilirsiniz..

Degil mi, sizinki çocuk ama diğeri azcık çocuk olduğu için ayda bir yeter.

Siz ne hakla evlenip o çocuğun hakkına girdiniz?

Bazı konularda hakaret etmemek çok zor ya gidiyorum ben.

Ama yazacağım.

Geri zekalı.

Ban please.
şu kelimeyle ban yenir mi yahu değdimi hiç :KK53:

Çünkü onunki altın kaplama.
Bir de koca güzellemesi yapmış. Neymiş kötü boşandığı için "zorunda" kalıp evlenmişmiş.
Yav adam biriyle flört etmemiş, sevgili olmamış, gitmiş evlenmiş evlenmiş alooooo! :KK53: Üstüne bir de hop çocuk yapmış.
Ve hala olayda adamın bir dahlinin olmadığını savunuyor. Aklımı delireceğim şimdi. :olamaz:

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Kocan ve sen berbat insanlarsınız, neden boşanırsınız ki, elin kadınının ne günahı vardı sizin gibi takıntılı çiftle yolu kesişti, lütfen kocanı bırakma artık ya gidicek birinden daha üreyip gelecek, kimseye bunu yapmaya hakkınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X