Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de koca güzellemesi yapmış. Neymiş kötü boşandığı için "zorunda" kalıp evlenmişmiş.
Yav adam biriyle flört etmemiş, sevgili olmamış, gitmiş evlenmiş evlenmiş alooooo! :KK53: Üstüne bir de hop çocuk yapmış.
Ve hala olayda adamın bir dahlinin olmadığını savunuyor. Aklımı delireceğim şimdi. :olamaz:
Başkasıyla çatır çutur seviştiğini unutmuş. Sabahlar olmasın olmuş. Ne iltifatlar edilmiştiiiiir ne muhabbetler dönmüştüüüür. Mide mi kabul eder be bunu

Bir de koca güzellemesi yapmış. Neymiş kötü boşandığı için "zorunda" kalıp evlenmişmiş.
Yav adam biriyle flört etmemiş, sevgili olmamış, gitmiş evlenmiş evlenmiş alooooo! :KK53: Üstüne bir de hop çocuk yapmış.
Ve hala olayda adamın bir dahlinin olmadığını savunuyor. Aklımı delireceğim şimdi. :olamaz:
Ben eşimi savunmuyorum kadın çocuk hasreti çeken biri oldug İçin şartlı manipüle etmiş evlilik konusunda da evlenir evlenmez çocuk istemiş hep ben hatamın farkındayım evlenmemeliydim tekrar

Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta

bence siz,

sizden giden ve tekrar size gelen (her kusurunu bildiğin) adamın tekrar sizden gitmesinden korkuyorsunuz
aradıki cocuk bağını da bahanaler ile kopartmak istiyorsunuz.

kadın iyi, cocugun sucu yok ama kocam para verip bi daha suratlarına bakmasın modu
adam size bunu yapmamışken (ki yaptı diyemezsiniz öyle olsaydı adama geri dönmezdiniz)
aynısını bin bir türli bahaneler sunarak ona yapılmasını istiyorsunuz.

ülkemizin problemi, iyi biri gibi davranıp içten fesatça yaklaşmak..

Başkasıyla çatır çutur seviştiğini unutmuş. Sabahlar olmasın olmuş. Ne iltifatlar edilmiştiiiiir ne muhabbetler dönmüştüüüür. Mide mi kabul eder be bunu
Mune Mune once bir onceki banimi aciklasin. Haksizliga ne sanalda ne gercek hayatta gelemiyorum. Haklisin canim ayrica banlar bence de birazdan
valla birşey diyemem. Ben hep birine hakaret ettiğim için ban yedim haliyle hiç haksız ban yemedim. Hiç bandan kaçabildiğimde olmadı. Bi kere teğet geçti sandım 2.gün yakalandım hemen😂

Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
IMG_5075.webp

Sizin çocuğunuza sadece iyi davranmış. Evlat mevlat hasreti falan gidememiş. Sizin aklınız kötü düşüncelere programlı olduğu için her şeyi kötü yorumluyorsunuz.

Ben mune ablayı görünce caydım. Sadece kadının çok kötü niyetli olduğunu gördüm bildim bu bana yetti. Bizde üvey anne sebebiyle babasız büyüdük. 28 yaşındayım hala ne o kadına ne babama hakkımı helal etmem. İlerde o çocukta aynısını yapacak. Aldığı ahlar ile kendi yüzü gülecek sanıyor ama adam bunu tekrar boşayacak. Buraya da yazıyorum. Bu kadın lütfen yardım edin kocam beni tekrar boşuyor diye konular açacak

Adamda bitiyor her şey.

Şimdi bu arkadaşın renkten renge girmesinin sebebi de kocası. Aldatılmadım ama kocamın psikolojisi bozuktu kadının da ağzı iyi laf yapan biri diye düşünüyorum.Laflara bak. Kocama güvenmiyorum demiyor da.

Kadın iyi kalpli desene sen şuna. Kocanın geri döneceğini sanmışsın ama o evlenmiş. Kadını kuma gibi görmüşsün. Hala daha öyle sanıyorsun. 😂 Çocuk bölümü hikaye.

Yav adamlar ayrılıktan sonra bir erkeğe selam versen "kirlendin" diyor. Bazı kadınlar da evlenip çocuk yapan adamı kabul ediyor. :KK53: Gerçekten pes!
Hadi kabul ettin, sus otur artık. Ömür boyu adamın maaşının belli bir kısmı gidecek, elin kadınıyla ve kocanın "ortak" çocuğuyla da muhatap olacaksın. Bunu da bal gibi kabul edeceksin.
Neden? Çünkü tekrar evlendin. Evlenmeseydin sen de nafakanı alıp kafan rahat yaşayacaktın. İşte...

Sizin çocuğunuza sadece iyi davranmış. Evlat mevlat hasreti falan gidememiş. Sizin aklınız kötü düşüncelere programlı olduğu için her şeyi kötü yorumluyorsunuz.
Eşimle anneler günü için gidip o kadına hediye aldılar bunları hep içime attım o sırada kadın hamileydi ama benim çocuğum neden manipüle ediliyor annesi değil ki

Yav adamlar ayrılıktan sonra bir erkeğe selam versen "kirlendin" diyor. Bazı kadınlar da evlenip çocuk yapan adamı kabul ediyor. :KK53: Gerçekten pes!
Hadi kabul ettin, sus otur artık. Ömür boyu adamın maaşının belli bir kısmı gidecek, elin kadınıyla ve kocanın "ortak" çocuğuyla da muhatap olacaksın. Bunu da bal gibi kabul edeceksin.
Neden? Çünkü tekrar evlendin. Evlenmeseydin sen de nafakanı alıp kafan rahat yaşayacaktın. İşte...
Yeni koca niye arasın ki eskisini diğerinin elinden almak varken

Valla burada çoğu kadın size laf etmiş ama ben eşinizin de beş para etmediğini düşünüyorum. Hiç mi akıl yok tekrar eski karınla evleniyorsun bu kadar sorun huzursuzluk çıkacağını bile bile… Tekrar evlenmeye mabadın yoksa evlenme otur evinde. Sırf 2 kere nafaka ödememek için size dönmüş. Bir tarafınız yemiyorsa evlenmeyeceksiniz. İşte hayatta yalnız kalamayan, tek başına duygusal olarak ayakta kalamayan, birey olamayan insanların saçma davranışlarının bedellerini çocuklar ödüyor.
bence adamın kalacak yeri yok. eski eş de hazırda.. hemen transfer olmuş tereyağından kıl çeker gibi

Ben eşimi savunmuyorum kadın çocuk hasreti çeken biri oldug İçin şartlı manipüle etmiş evlilik konusunda da evlenir evlenmez çocuk istemiş hep ben hatamın farkındayım evlenmemeliydim tekrar
Bana bak Mahi, manipüle falan yok. Kocan gayet istemiş, evlenmiş, çocuk yapmış. Bunu böyle tekrar et idrak edene kadar. Kendini kandırdığın yeter. Sadakatsiz dizisindeki Derin gibi Volkanım da Volkanım modundasın. :olamaz:

Çocuksuz sevişselerdi tamamdı yani. Çocuk istemiş nikahlı kocasından en doğal hakkı. 🤪

Eşimle anneler günü için gidip o kadına hediye aldılar bunları hep içime attım o sırada kadın hamileydi ama benim çocuğum neden manipüle ediliyor annesi değil ki
Anneler gününde hediye aldı diye mi çocuğunuz manipüle edildi? Ayyyy bayılacam. Valla hiç gitmekte istemiyorum ama sabrım çok zorlanıyor valla birazdan gitcem. Ama giderken içim rahat olcam gibi. Ablam, yapma gözünü seveyim el vicdan. El kadar çocuk var ortada. Yazıktır günahtır. O çocuğun elinden haklarını aldığında ilahi adalet olmaz mı sanıyosun senden çocuğundan çıkmaz mı sanıyosun? Ya vicdanınız nerdeee aloooo? Çocuk ya günahsız sabi var ortada

Nasıl manipüle edilmiş anlattırmısınız?
Anlattığınız hiç bir şey sağlıklı düşüncelere sahip bir kadının takılacağı şeyler değil.

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Ağzı laf yapan kocan asıl, hiçbir yerde ekmeksiz kalmıyo maşallah.

Ablam işte çok güzel şeylerle kadının yaptıklarını anlatabiliriz hepimiz burda ama işte olmuyor :) kadın düpedüz terbiyesiz ve ahlakı sorgulanabilir durumda. Allah korkusuda yok orasıda bambaşka bir olay. Kendi yaptığını başkası yapacak diye aklı gidiyor. Nasıl bir adammış ki kapış kapış bitirememişler çok merak ettim. İnşallah 1.50lik kel biri için dövüşmüyolardır
Herkesin sevdiği kendine güzeldir de, işte aynen kişi kendinden bilir işi.
Adamı da öyle bir anlatıyor ki, yazık adamcağızı önce ailesi manipüle etmiş bir rahat bırakmamışlar konu sahibiyle bu yüzden boşanmışlar, sonra işyerindeki kadın adamcağıza yanaşmış ağzı çok laf yapmış kandırmış evlenmiş, eee tabii 2 yaş büyük kadın feleğin çemberinden geçip tur attırmıştır😵‍💫

Konu sahibi hiiiç dönüp kendisine bakmıyor, evli adamla dertleşme adı altında görüşmüş ama çocuk için görüşmüşler lakin diğer kadın aslaaa çocuk için görüşemez yasak, zira şu anda evliliklerinde sıkıntı var, dertleşirlerse yeniden diğer kadına dönebilir😵‍💫

Adam 36 yaşında ama kendi aklı fikri yok, burada çizilen tablo bu, o zaman sorarlar her uçuşana koşan kendi kararları olmayan bir adamla niye yeniden evlenilir? Aşk içinse çocuğu da kabul edilir ama ortada aşk yok, rekabet var.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Bu nasıl hadsizlik! Siz çocuğunuzu babasından ayırmamak bahanesiyle gönderirken diğer çocuğu utanmadan nasıl kabul etmiyorsunuz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X