Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam istemem. Buradaki onlarca kişi de istemez. O yüzden böyle kişilerle evlenmiyoruz. Sen de evlenmez kendini bu duruma düşürmezsin. Herkes de ne meraklı çıktı iyilik meleği pozları kesmeye
kerkenes bunun pozla alakası yok ama, hiç evlenmemiş bir kadın daha önce evlilik yapmış çocuklu biriyle evlenmek istemeyebilir, ki zaten bir sürü sorun yaşanma ihtimali yüzünden bu minvalde bir konu açılsa insanlar evlenme diyebilir lakin konuyu açan kişi eski eşiyle evlenmiş, eski eşin 2. evliliğinden olan çocuğunu biliyor, kendi çocuğunu diğer eşle olan eve göndermiş kadın çocuğa bakmış vs vs.

Konuya ben yaşasaydım diye düşünerek yazıyorum, el kadar çocuğu evimde istememezlik yapmazdım, benim çocuğumun ne kadar babasıysa o çocuğun da o kadar babası.
İstemeyecekse eski eşini yeniden istemeyecekti zira çocuk 3-4 yaşındaysa 1 yılda gebelik evlilik vs ekleyelim 5 yıldır adam başkasının kocasıydı.

Bu gerçek hikayeyi bir kere daha anlatmıştım yine anlatayım, yıllar evvel oturduğum muhitte bir abla vardı, vaktiyle kocası kadını aldatmış birlikte olduğu kadından bir de çocuğu olmuş adamın, ablanın da eşinden bir çocuğu vardı, her neyse.

Bir gün adam kucağında bebekle gelmiş, abla da çocuğu alıp kendi evladıyla birlikte büyütmüş, ben tanıştığımda çocuklar 25-26 yaş civarıydı, hikayeyi de ablanın kendi öz evladı gibi büyüttüğü çocuğu evlendirip yavrumu evlendiriyorum diyerek ağladığı zaman öğrendim, herkes bu kadın eli öpülesi bir kadın, kocası 5 para etmezin tekiydi kadını aldattı bir de kucağında bebekle geldi, kadın yıllarca çocuğa baktı büyüttü kendi evladından ayırmadı şimdi de evlendiriyor dediler, kadın gerçekten öyle iyi biriydi ki ben anlamamıştım öz evladı olmadığını, çocuğun evlendiği kız da annecim annecim kadının peşinde pervane oluyordu.

Velhasıl var böyle melek kadınlar.

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Yok ya sayfalarca yazı yazıldı hala benim duygularım yok mu diye duygu sömürüsü. niye o zaman bir de çocuğu olmayan manipülatif kadının evine kendi çocuğunu gönderdin. Sürekli senden bahsetsin diye o zaman demi.

Sen çok tehlikeli bir insansın. Öbür kadına da çok üzüldüm kötü davranmamış abla gibi davranmış çocuğuna bir de senin yaptığına bak. İnşallah ailecek çıkarsınız kadının hayatından.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Yani bu biraz şey gibi olmuş başkalarıyla ilişki yaşamak için ayrılıp barışılmış gibi yani kocan çok iyi bir koca olsa çocuğa rağmen boşamazdın herhalde

Yok ya sayfalarca yazı yazıldı hala benim duygularım yok mu diye duygu sömürüsü. niye o zaman bir de çocuğu olmayan manipülatif kadının evine kendi çocuğunu gönderdin. Sürekli senden bahsetsin diye o zaman demi.

Sen çok tehlikeli bir insansın. Öbür kadına da çok üzüldüm kötü davranmamış abla gibi davranmış çocuğuna bir de senin yaptığına bak. İnşallah ailecek çıkarsınız kadının hayatından.
Çocuk eve gelince de kesin ağzından laf arıyordu. Kadın nasıl biri babanla ne yapıyorlar falan. Iyy düşündükçe irrite oluyorum

bu konu bana ağır geldi biraz uzun yazıcam umarım okursunuz

1) eşiniz sizden ailesi yüzünden boşanmış, gitmiş başka biriyle evlenmiş çocuk yapmış. öylesi böylesi yok koskoca adam sırf manipülasyonla evlenip çocuk yapacak hali yok,önce bi bunu kabul edin dğer kadına suç atıp psikolojik olarak kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. sanki adam hep sizi sevmiş o kadınla sırf çocuk için evlenmiş de manipüle edilmiş de aslında aklı hep sizdeymiş gibi bi algınız var,yanlış. o kadını da sevdi bile isteye çocuk yaptı, zamanla anlaşamadılar ve bitti.

2) siz neden evli adamla dertleştiniz? eşiniz bırakın eski eşi normal bi kadın arkadaşıyla dertleşse nasıl karşılardınız? siz hep sevdim sevdim diyorsunuz ya işte sizin hep bi ümidiniz varmış arka planda adamın boşluğa düştüğü mutsuz olduğu bi anda hemen yakalayıp asıl siz manipüle etmişsiniz fırsat bilmişsiniz gibi duruyor,hiç diğer kadın açısından bakmayı denediniz mi? o kadınla problemim yok yaşı büyük falan demeniz tamamen kendi kompleksleriniz takıntılarınız yüzünden aslında çok kıskanıyorsunuz,gerek yok. iki yetişkin insan anlaşamadı ayrıldı o kadın boşanmış bi adamla konuşup anlaşıp evlendi çocuk yaptı. sizin gibi evli adamla dertleşmiyor ayrıca sizin çocuğunuza o kadar iyi davranmış benimsemiş ki siz bile rahatsız olmuşsunuz. bence sizden de eşinizden de olgun hanımefendi biri. olması gerken de bu ayrıca tebrik ediyorum o kadını,kıskanacaksanız bu davranışları kıskanın neden ben bu kadar kendine güveni tam olgun olamıyorum diye.

3) sizin çocuğunuz boşandıktan sonra hem annesinden hem babasından mahrum kalmadı,' üvey anne' ya da 'öteki kadın' gibi figürlerle muhattap olmadı gayet de annesinden babasından rahatça bahsetti hep beraber gezdi eğlendi yani psikolojisi bozulmadı değil mi? hatta ablalık yaptı eski eş mutluymuş yani öyle anladım ki yine doğru olan medeni olan bu.

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Ayyy yazık minnoş kocan da iki lafa kanıp evlenip çocuk yapmasaydı böyle gerzek adamla tekrar niye evlendin sen evlenip çocukla boşansan adam bırak senin yüzüne bakmayı elindeki çocuğu bile alırdı senden

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Koca kadınsın bi tane ardı çöplü herif için bak ne hallere düşmüşsün, adam söz konusu olduğunda küçük kız çocuğuna dönüyorsun ki karşındaki gerçekten çocuk, kendinde olmayan mantığı çocuktan beklemeye utan.

Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
Siz gerçekten kötüsünüz.
Ben de çocuk sahibi olamıyorum kuzenlerimin çocuklarını kendi evladım gibi görürüm severim. Hatta kuzenlerim de çok mutlu olurlar.
siz nasıl bir kalbe sahipsiniz.

Rabbim tarafından çok ağır şekilde sınanacaksınız.

Ailesi yüzünden bir de çok kavgalarımız oluyordu kaynanam kayınpederim çok fena insanlar
Ölmedilerse🤔 hâlâ çok fena insanlar ayrılıp geri evlenince başkalaşım mı geçirdiler????
Aynı suda iki kere yıkanmaz,tüm kb kv aile kavgalarının yanında bir de kocanın çocuğu sorunu, dert üstüne dert katarak evlenmişsin Bravo....

Eee senle dertleşmiş adam evliyken. Şimdi de senle evliyken o kadınla dertleşebilir demek ki. :KK14: Hayırdır? Seni üstün ya da farklı yapan ne o kadından?
Hep kendi çocuğun diğer çocuktan daha değerliymiş gibi konuşuyorsun. Aynı şekilde kendini de o kadından üstün farklı bir yere koyuyorsun. Niye?
Onun kötü bir niyeti yok çünkü 😂 o gerçekten yuvalarını kurtarmak için dertleşmiş.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Yani bunu evlenmeden önce nasıl konuşmazsınız yahu.

Ölmedilerse🤔 hâlâ çok fena insanlar ayrılıp geri evlenince başkalaşım mı geçirdiler????
Aynı suda iki kere yıkanmaz,tüm kb kv aile kavgalarının yanında bir de kocanın çocuğu sorunu, dert üstüne dert katarak evlenmişsin Bravo....

Uzağa taşınmışlar. Bu kadının ailesi de sanmış ki boşanınca geri döner eski eşi fakat adam başkasıyla evlenmiş çok kızmışlar. Ablası da akıl veriyor diğer kadınla ilgili. Ailece senarist bunlar.

Uzağa taşınmışlar. Bu kadının ailesi de sanmış ki boşanınca geri döner eski eşi fakat adam başkasıyla evlenmiş çok kızmışlar. Ablası da akıl veriyor diğer kadınla ilgili. Ailece senarist bunlar.
Ayaklarına dolanmış desene hâlâ akıl alıyorsa ayrılık yakındır

E peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdün
Kendisi çocuk bahanesiyle eski kocasıyla bağını kopartmayıp istediğini elde etmiş , kendinden biliyor. kocası gel git akıllı.

Konu sahibinin kafa yapısını değiştireceğini sanmıyorum böyle düşünmeye kendini haklı görmeye devam edecek. Son yorumum da bu alın.

Ayaklarına dolanmış desene hâlâ akıl alıyorsa ayrılık yakındır

Bende öyle düşünüyorum blöf yapılmış. Ama adam gidip hayat kurmuş. Ona da diyor ki psikolojisi bozuktu kocamın düzeni bozuldu diye,kadınla tanışmış kadın da dulmuş,ağzı iyi laf yapıyormuş,çocuğu yokmuş ,hemen çocuk istemiş vs. :)

Şu an o çocuğun hemen olmasını tartışıyoruz. Kadın nikahlı kocasından pat diye çocuk yapmış diye bozulmuş bizimki.

Diğer kadını neden sürekli suçlamaya çalışıyorsunuz ki?
Kadın bekar bir adamla tanışıp evlenmiş, siz ise evli bir adamla evliliği hakkında dertleşmişsiniz.
Halbuki aranızdaki tek iletişim ve ortak konu çocuğunuz olmalıydı.
Siz bu gün daha eşinizin eski eşi ile çocuğu ile ilgili konularda bile yüz yüze gelmesini kaldıramıyorsunuz da siz neden yaptınız?
Ayrıca küçücük çocuktan babasını esirgeyemezsiniz öyle bir hakkınız yok, duygularınız neyse ne!
Madem bu minvalde bir buhrana girecektiniz hiç evlenmeyecektiniz..
Ne o kadın ne çocuğunda gram suç yok!

Siz ve eşiniz gerçekten bir kadın ve çocuğun hayatına girip yakmışsınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X