- 12 Temmuz 2006
- 58.280
- 222.749
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi mahinursem
kerkenes bunun pozla alakası yok ama, hiç evlenmemiş bir kadın daha önce evlilik yapmış çocuklu biriyle evlenmek istemeyebilir, ki zaten bir sürü sorun yaşanma ihtimali yüzünden bu minvalde bir konu açılsa insanlar evlenme diyebilir lakin konuyu açan kişi eski eşiyle evlenmiş, eski eşin 2. evliliğinden olan çocuğunu biliyor, kendi çocuğunu diğer eşle olan eve göndermiş kadın çocuğa bakmış vs vs.Ben olsam istemem. Buradaki onlarca kişi de istemez. O yüzden böyle kişilerle evlenmiyoruz. Sen de evlenmez kendini bu duruma düşürmezsin. Herkes de ne meraklı çıktı iyilik meleği pozları kesmeye
Konuya ben yaşasaydım diye düşünerek yazıyorum, el kadar çocuğu evimde istememezlik yapmazdım, benim çocuğumun ne kadar babasıysa o çocuğun da o kadar babası.
İstemeyecekse eski eşini yeniden istemeyecekti zira çocuk 3-4 yaşındaysa 1 yılda gebelik evlilik vs ekleyelim 5 yıldır adam başkasının kocasıydı.
Bu gerçek hikayeyi bir kere daha anlatmıştım yine anlatayım, yıllar evvel oturduğum muhitte bir abla vardı, vaktiyle kocası kadını aldatmış birlikte olduğu kadından bir de çocuğu olmuş adamın, ablanın da eşinden bir çocuğu vardı, her neyse.
Bir gün adam kucağında bebekle gelmiş, abla da çocuğu alıp kendi evladıyla birlikte büyütmüş, ben tanıştığımda çocuklar 25-26 yaş civarıydı, hikayeyi de ablanın kendi öz evladı gibi büyüttüğü çocuğu evlendirip yavrumu evlendiriyorum diyerek ağladığı zaman öğrendim, herkes bu kadın eli öpülesi bir kadın, kocası 5 para etmezin tekiydi kadını aldattı bir de kucağında bebekle geldi, kadın yıllarca çocuğa baktı büyüttü kendi evladından ayırmadı şimdi de evlendiriyor dediler, kadın gerçekten öyle iyi biriydi ki ben anlamamıştım öz evladı olmadığını, çocuğun evlendiği kız da annecim annecim kadının peşinde pervane oluyordu.
Velhasıl var böyle melek kadınlar.