Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel yazmışsınız teşekkür ederim eşimi seviyorum ve suan aramız bu çocuk mevzusuna kadar iyiydi bu süreçte özel görüştü eşim ama artık buna dayanamayacağını boğazından lokma geçmediğini söyledi vicdanı rahat değilmiş çocukla dışarıda görüşürken
Aynen sizin kızınız oraya gittiği gibi oğlu da sizin yanınıza gelecek. Bunu kabul etseniz iyi olur. Öyle ergen gibi kıskançlık krizlerine girmeyi bırakın. Kadınla da mecburi iletişim kurabilir. Sizden gizli yapar isterse. Sanki müdahale edebileceksiniz.

Bu kadar zaman mutlu değilmiş yani diğer çocuğu burada değilken hep aklındaymıs vicdanı sızlıyormuş benim anlayışlı olmamı istiyor ben yapsam kabul etmezdi ama
Sizin midemiz eşinizin başka biriyle evlenip çocuk yapip daha boşanmadan geri dönmesini almış, herkesin harcı değil tabi ki bu.

Ne yaparsanız yapın eşiniz o cocugun babası ve o cocugunda en az sizin cocugunuz kadar babasında hakkı var.ben dısarda da görussun istemezdım sonuçta siz bosandınız ve Baska evlilikten bu cocouk oldu boşanma sebebini yazmalısınız. Eşiniz sizi eski eşiyle aldattı da ondan mı boşandınız.ama ne olursa olsun o cocugun gunagı yok yazık bir zamanlar sizin evladımızı yaşadığı gıbı simdide o yasayacak babasızlıgı .görusmelerıne izin verirdim cocougun günahı yokki

Ben yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
Eşini nasıl için alıyor? Kadın tek başına sevişmedi ya

Aynen sizin kızınız oraya gittiği gibi oğlu da sizin yanınıza gelecek. Bunu kabul etseniz yine okur. Öyle ergen gibi kıskançlık krizlerine girmeyi bırakın. Kadınla da mecburi iletişim kurabilir. Sizden gizli yapar isterse. Sanki müdahale edebileceksiniz.
Ya kucucuk cocuk. Yarin obur gun hastalansa, düşse etse adami cocugunun yanina göndermeyecek herhalde i kidini girmini istimiyirim diye.
Insallah adam gerçekten adam cikar da eeh be der.

Güzel yazmışsınız teşekkür ederim eşimi seviyorum ve suan aramız bu çocuk mevzusuna kadar iyiydi bu süreçte özel görüştü eşim ama artık buna dayanamayacağını boğazından lokma geçmediğini söyledi vicdanı rahat değilmiş çocukla dışarıda görüşürken
Ayrıl demiş mesela çocuğu istemiyorsan, babası ile evlenme demiş orda da güzel demiş mi?

Ya kucucuk cocuk. Yarin obur gun hastalansa, düşse etse adami cocugunun yanina göndermeyecek herhalde i kidini girmini istimiyirim diye.
Insallah adam gerçekten adam cikar da eeh be der.
Çocuğa bir şey olsa adama ulaşması bile zor kadının. Engelletmiş ergenler gibi. Bir insan ancak bu kadar acizce davranabilir.

Evlendiyseniz katlanacaksiniz. Sizin icin bu kadar imkansiz bir durumsa neden evlendiniz, cocugun babasini gorme hakkina giriyorsunuz.

Kadını her yerden engelledi tüm sosyal medyalardan aynı iş yerinde farklı birimde çalışıyorlar birbirlerini görmüyorlar güvenemiyorum işte his
Aynı işyerinde mi çalışıyolar? E o zaman sosyal medyadan engelletmenin mantığı ne? İletişim kurmaları gerekirse yüz yüze çok rahat bir şekilde kurarlar. Mecburi durumlarda telefonla iletişim kursalar en azından yüz yüze gelmezler. Şu an mecburi bir durum olursa iki kat merdiven çıkar gider konuşur. Ruhun bile duymaz.

Kadını her yerden engelledi tüm sosyal medyalardan aynı iş yerinde farklı birimde çalışıyorlar birbirlerini görmüyorlar güvenemiyorum işte his
Sen öyle san, birbirlerini görmüyorlar diye.
Kadın çocuk seni özlüyor, daha çok görmek istiyor dedi belki de eşin böyle oğlumu getireceğim derdine düştü.
Birden bir aydınlanma yaşamamıştır.
İstediğin yerden engellet ergen kafasıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X