- Konu Sahibi mahinursem
ayy bu da lazımAhaha 30 yıl sonra görüşelim tekrar sizinle
Niye ya ben de dominant olurum, binerim üstüne, vururum kırbacı.
Gerçi sizin kastettiğiniz dominant bu değildi sanırım, benim hatam sori![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bu da lazımAhaha 30 yıl sonra görüşelim tekrar sizinle
![]()
Yengeç burcu olduğu için mi iki ladın arasında gidip geliyor. Biz ona yengeç burcu demiyoruz başka bir şey diyoruz.Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Şimdi kocasını bu kadınlara mı kaptırsınlar?Önce Rıfat Sarıcaoğlu, sonra Erol Büyükburç, sonra konu sahibinin eşi. Ülkede resmen gizli bir sperm mafyası var. Tövbeler olsun. Herkes kocasına sahip çıksın arkadaşlar, zaman çok kötü![]()
Tamam işte, evde otursun çocuğa baksın, ben onun yerine de gezerimAnoooooowww su grubu biriyle olamazsınız, onlar evcimen oluyor, evinde otursun çoluğuna çocuğuna baksın, yay evine ancak ateş almaya gelir![]()
acaba konu sahibinin eşi de mi böyle oldu da, adamcağız gururuna yedirip söylemiyor. üzüldüm şimdi, çok kötü bişiiii çok konuşuyormuş ara dönem karısı, konuşurken çalıverdi galibaÖnce Rıfat Sarıcaoğlu, sonra Erol Büyükburç, sonra konu sahibinin eşi. Ülkede resmen gizli bir sperm mafyası var. Tövbeler olsun. Herkes kocasına sahip çıksın arkadaşlar, zaman çok kötü![]()
Sinek kadar kocam olsun, başımda dursun...Şimdi kocasını bu kadınlara mı kaptırsınlar?
Bir koca aylık 15 bin tlden daha değerli neticede. Bir ara gitmiş gelmiş aylık 15 bin tl nafaka gideri çıkarmış ama olsun koca denen pırlantaya değer
Ahaha 30 yıl sonra görüşelim tekrar sizinle
![]()
Aslında diğer kadına karşı elde ettiğini sandığı bir zafer var en çok.Sinek kadar kocam olsun, başımda dursun...
Aslında düşünürsen ayda 15 bin tl taksitle koca almış oluyor. 15 yıl vadeli krediyle koca almış gibi. Bence mantıklı.Şimdi kocasını bu kadınlara mı kaptırsınlar?
Bir koca aylık 15 bin tlden daha değerli neticede. Bir ara gitmiş gelmiş aylık 15 bin tl nafaka gideri çıkarmış ama olsun koca denen pırlantaya değer
İlk kelimeyi çok yanlış okudum bir an ahshfhsSinek kadar kocam olsun, başımda dursun...
Ya açık konuşacağım diğer kadınla hangi ucuz savaşa giriyorsa girsin, belli ki eski eş ciddiye bile almıyor konu sahibini.Aslında diğer kadına karşı elde ettiğini sandığı bir zafer var en çok.
Nasıl bana döndü ama diye hırsını alıyor aklınca. Asıl beni seviyor diye kırılan egosunu tatmin ediyor.
Arada olan çocuklara oluyor
Geçen bunu yazacaktım ama deyimden bile ban alırım diye yazmadım neyse ki bu konuda çok uydu bazılarınaOkumak cahilliği alır eşeklik baki kalır örneği.
Sen de hangi kıçı kıtık üniversitenin kıçı kırık bölümündensin?
Ben yapsaydım eşim çocuğa kötü davranmazdı ama benimle de evlenmezdibişey dicem konu sahibi de gitse birinden çocuk yapsa , denklem olarak çocuklar birbirini götürmez mi ? neticede ellerinde yine ortak çocukları kalır, konu sahibinin de içi rahat eder.
Konu sahibesi o kadar orjinal, kapısı açılmadık, duyulmadık sözlerim var ki bir bilseniz. Sırf ceza almayayım diye tırnaklarımı kemiriyorum.Ben yapsaydım eşim çocuğa kötü davranmazdı ama benimle de evlenmezdi
En azından ilişkideki bir kişide merhamet ve akıl varmış o da güzel buna şükür tabi.Ben yapsaydım eşim çocuğa kötü davranmazdı ama benimle de evlenmezdi
Ooo kaos alırım bir dal@Mune kafasina gore ban verdiginden belki de gitmezsin ya bosver
Ekran başında kendi kendinize söyleyin. Ben öyle yapıyorum, biraz rahatlatıyor.Konu sahibesi o kadar orjinal, kapısı açılmadık, duyulmadık sözlerim var ki bir bilseniz. Sırf ceza almayayım diye tırnaklarımı kemiriyorum.
Siz KÖTÜSÜNÜZ. Ancak bunu söyleyebiliyorum.
Eski eşiyle dertleşiyordur. Sizinle yaptığı gibi. Sizinle yaparken sorun yokmuş madem.Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Vallahi canıma değsin diyeceğim şimdi. Umarım annesiyle yani eski eşiyle de oturup konuşmuştur doğru dürüst.Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
Bunu sen istedinEşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()