Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ho kadından bir çocuğu oluyor, eski karısından da 2 çocuğu varmış o sıralarda, neyse diğer hatunla bir nedenle araları açılınca eski eşine gidiyor dertleşirken bir çocukları oluyor ama diğer kadın da bir dertleşme esnasında yine hamile kalıyor, eski eş bu sefer adamı affetmiyor, adam diğer kadına geri dönüyor, adam bir eski eş bir yeni eş dertleşip durmuş, ben tanıdığımda ilk eşten 3, 2. eşten 2 çocuk vardı.
Ekrana şöyle bakıyorum, hesaplayamadım.
1751907453856.webp

Anacım ama yalan mı? 3-4 yaşındaki çocuk akşam 9’da yatar, bu adam 5,5’da işten çıkıyormuş, oğlunun evine gidecek dışarı çıkaracak bir yerlere götürecek zaman kaybı😵‍💫
Hem zaten 4 yaş çocuğuna dışarıda hazır gıda yedirilmez, evde görüşecektir, ciddi ciddi yazmak gerekirse bu adamın huyu bu, karısına kızınca soluğu diğerinde alıyor, yine aynısını yapmıştır, bir kere giden hep gider.

Anacım ama yalan mı? 3-4 yaşındaki çocuk akşam 9’da yatar, bu adam 5,5’da işten çıkıyormuş, oğlunun evine gidecek dışarı çıkaracak bir yerlere götürecek zaman kaybı😵‍💫
Hem zaten 4 yaş çocuğuna dışarıda hazır gıda yedirilmez, evde görüşecektir, ciddi ciddi yazmak gerekirse bu adamın huyu bu, karısına kızınca soluğu diğerinde alıyor, yine aynısını yapmıştır, bir kere giden hep gider.
şimdi çocuğun anası bi yanında babası bi yanında masal falan okuyolardır
ohoo
konu sahibi bittin sen

Eşim o kadınla çok hızlı evlendi kadın çocuk isteyen biriymiş anne olmak istiyormuş hep problemleri varmış o yüzden çocuk yapmışlar kadın bizden büyüktü 2 yaş eşimle biz yaşıtız
Sen kendine bir hayal dünyası yaratmışsın, ona inanıyorsun. Yazdıklarına, ortalama zekaya sahip hiçbir kadın inanmaz. Niye böyle şeylere inanıyorsun bilmiyorum ama sen daha çok üzülürsün eşinin arkasından. Boşanın 1 seneyi bulmaz hemen hayatının aşkını bulup yine evlenir. Yok kadın kandırdı, yengeç burcuydu, boşanmanın travması yüzünden kendinde değildi hepsi yalan dolan. Sen de biliyor olmalısın gerçeği ama yediremiyorsun kendine. Eşin o kadını da sevdi, evlenmek istedi, çocuk yaptı. İşin özü bu. Çocuğu görüştürmesen ne olacak? Senden tekrar boşanacak. Bu kadar basit.

Ekrana şöyle bakıyorum, hesaplayamadım.
Eki Görüntüle 3614772
Hahahaha ya ilk duyduğumda benim de beynim yanmıştı sonradan kavradım durumu, yani konu sahibi ne kadar kulak verir bilemem de, korktuğu başına gelebilir çünkü mesele manipüle ediyor deyip tüm sorumluluğu üzerine yıktığı kadın değil, mesele daldan dala koşan kocası.

Kocasına güvenmediği için yasaklamalar getiriyor, 7 yıl sonra güvenmediğin insanla evlenmek mantıklı değil işte, aradaki de sevgi değil takıntı, adam herkesten vazgeçerim çocuklarımdan geçmem demiş ki sadece bu konuda takdir ettim, kimse için çocuklardan vazgeçilmez.

Hanımlar konu çok hızlı ilerlediğinden arada derede kötü üslup varsa lütfen konu sahibi hak ediyor deyip pas geçmeyin çünkü ne olursa olsun kural kuraldır üslupsuz yazılması yasak, gözünüze çarpan mesajlar olursa rica ediyorum şikayet et’e basın.

Adam eski eşinin evinde olabilir, 3-4 yaşındaki çocuğun düzeni olur, akşam aklıma esti alıp çıkarayım yapamazsınız ki🤷‍♀️

Oydar Oydar olmayacak şey değil, eşim tarafından birisi deyip geçeyim de kızları üyeyse rencide olmasınlar, o birisi bir erkek, adam zamparanın tekiymiş kırdığı fındıklar buradan köye yol olur da hepsini anlatmayayım, eşiyle boşanıyorlar sonra adam başka bir kadınla beraber oluyor ama hemen evlenmiyorlar galiba orayı net bilmiyorum, o kadından bir çocuğu oluyor, eski karısından da 2 çocuğu varmış o sıralarda, neyse diğer hatunla bir nedenle araları açılınca eski eşine gidiyor dertleşirken bir çocukları oluyor ama diğer kadın da bir dertleşme esnasında yine hamile kalıyor, eski eş bu sefer adamı affetmiyor, adam diğer kadına geri dönüyor, adam bir eski eş bir yeni eş dertleşip durmuş, ben tanıdığımda ilk eşten 3, 2. eşten 2 çocuk vardı.
Adam çok dertliymiş gerçektende 🥺 dert yüzünden çiftleşip durmuş 🤣

şimdi çocuğun anası bi yanında babası bi yanında masal falan okuyolardır
ohoo
konu sahibi bittin sen
Baba seni özledim yanımda uyu da diyebilir, küçücük çocuk anne baba ayrılığını ne kadar kavrayabilir ki🤷‍♀️ gitme diye tutturur, anneme sarıl der, o yaş grubu çocukları biliyoruz hepimiz, ay benim kız bebek nasıl oluru merak ediyordu 3-4 yaşındayken, anneyle baba birbirine sevgiyle sarılınca annenin karnına bebek geliyor demiştim demez olaydım 😵‍💫 olur olmadık her yerde baba anneye sarıl bebek olsun diyordu, ortamda amcamlar yengemler :olamaz:
Bu yaş grubu çocuk o yüzden tam da algılayamaz boşanmayı, babayı yanında ister anneyle uyusunlar ister.

Baba seni özledim yanımda uyu da diyebilir, küçücük çocuk anne baba ayrılığını ne kadar kavrayabilir ki🤷‍♀️ gitme diye tutturur, anneme sarıl der, o yaş grubu çocukları biliyoruz hepimiz, ay benim kız bebek nasıl oluru merak ediyordu 3-4 yaşındayken, anneyle baba birbirine sevgiyle sarılınca annenin karnına bebek geliyor demiştim demez olaydım 😵‍💫 olur olmadık her yerde baba anneye sarıl bebek olsun diyordu, ortamda amcamlar yengemler :olamaz:
Bu yaş grubu çocuk o yüzden tam da algılayamaz boşanmayı, babayı yanında ister anneyle uyusunlar ister.
gitti gitti konu sahibi kalpten gitti :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X